+36 30 371 5180 | 1112 Budapest, Nevegy köz 2. 

jóga

jógaóra Női jóga 50 felett

Szoyka Enikő

Női jógaóra az 50 év feletti hölgyek gyakorlására fókuszálva vasárnaponként ahol több nagy témát érintünk!
Izmok, csontok erősítése és egészségének megőrzése. Alsó-, felső háti szakasz problémái, csontritkulás, magas vérnyomás, migrén, fejfájás, medence problémái, stressz, légző gyakorlatok.
A sorozatok úgy vannak összeállítva, hogy bármilyen állapotban is légy, a megfelelő szinten kivitelezhetőek legyenek. Az Iyengar jóga egyik jellegzetessége a segédeszközök használata, amelyek segítségével mindenki, saját szintjének megfelelően, figyelmesen haladva, az oktató vezetésével megtalálhatja azt a beállítást, amelyben megtapasztalhatja a jóga áldásos hatásait.
Az egymásra épülő gyakorlatok segítenek megérteni női szervezetünk változásait, kezünkbe vehetjük alakulását, természetes úton segíthetünk rajta, erősíthetjük, mobilizálhatjuk.
Az évek múlásával sokan beletörődnek szervezetük teljesítőképességének hanyatlásába. Idővel az izmok tömege, ereje, funkciója változik. Ötven év felett izom tömegünk 1-2%-át veszítjük el évente. Ennek a folyamatnak a megelőzésére, lassítására helyezzük a hangsúlyt, kimondottan erősítő, földelő hatású gyakorlataival, határaink finom feszegetésével. A csontszerkezet erősítése a cél, az izomrendszer működésének feljavításával.
A test és az idegrendszer elhanyagolása és kihasználatlansága révén kinyithatjuk az ajtót a mobilitás, a stabilitás, az erő és irányítás elvesztéséhez. Egyszerű szavakkal fejezi ezt ki az alábbi mottó:

Use it, or lose it.
Használd, különben elveszíted.

A jóga gyakorlása a külső burok felől halad a legbenső mag felé. Mi, ezeken a gyakorlásokon a külső, anatómiai felszínt, a fizikai testet igyekszünk minél jobban beállítani, megismerni, egyes ászanákon keresztül jobb formába hozni, működését megtámogatni.
A jóga szerszám az önmegvalósításhoz… Az Önvaló felismeréséről, a valódi személyazonosságra találásról, az értelemben és érzelmekben történő csapongás lenyugtatásáról van szó, hogy felismerjük valódi önmagunkat, megtaláljuk igazi személyiségünket…
Gyere, és merülj el Magadban!
Középpont Jógastúdió | Női jóga 50 felett
Időpontok | Elérhetőségek
Az órarendben szereplő óráinkra előzetes bejelentkezés NEM szükséges!

jóga Oktatóink

középpont órarend

1.

Válassz

Válaszd ki jógaóráink közül azt, ami a leginkább érdekelne.

2.

Nézd meg az órarendet

Az órarendre kattintva megtalálod az általad keresett jógaóra időpontját.

3.

látogass el hozzánk

Már csak annyi a dolgod, hogy ellátogass hozzánk, szeretettel várunk a Középpontban!