+36 30 371 5180 | 1112 Budapest, Nevegy köz 2. 

Jóga

ismerj meg Havasi Sándor

Hatha jóga | Gerincjóga

Sanya vagyok. Dabason nőttem fel. 2008-ban Tűzoltó lettem Vácon. Szeretek futni, úszni, túrázni, fegyencedzeni, vonzódom az extrém sportok iránt, falat mászni, wakeboardozni és evezni járunk.
2014-ben csináltam meg a saját csoportomat, ahol most TúrázáSOK-EGYütt néven rendszeresen evezéseket és túrázásokat szervezek baráti társasággal.
2017-ben viszont olyan mélyzuhanás jött az életembe, ami miatt a jóga útjára léptem. 2017 júliusban mentem el az első jógaórára. Hogy miért? 2017 februárban különös testi érzetek törtek rám, pánikroham-szerű dolgok, nehézlégzés, lezsibbadt láb, remegő test, úgy éreztem bármikor összeeshetek. Sikerült bejutnom a sürgősségi osztályra, ahol kivizsgáltak, de nem találtak semmi konkrétumot, ami a tüneteket okozhatná. Hiába dobáltam ki a pénzt magánorvosokra, belefáradtam.
Aztán jógabérletet vettem a Samadhi jógastúdióba, hetente 10-15 órára is elmentem, mert nyugalmat adott a csend és a frusztráló gondolataim kicsit lecsendesedtek. Jó hatással volt rám a jóga, haka, edzés, transzlégzés, családállítás, tantra, bodywork, zen meditáció és a természetbe való elvonulás is. Egyre több lelkesedéssel és életkedvvel töltött el, hogy jó az út, amit csinálok, mert gyógyultam.
Miközben folyamatosan jógáztam a Tűzoltóságon is, elvégeztem a hatha-jógaoktatói képzést Diószegi Ádámnál a Samadhiban. Végül elvégeztem a gerincjóga oktatóit a Mandala jógastúdióban, majd a testem határait figyelvén, a haladó gerincjóga oktatóiból is levizsgáztam, hogy még több tudást szerezzek magamról.
Nagyon sok segítséget kaptam a barátaimtól, rendszeresen jógáztunk, instruálhattam őket az egész covid időszak alatt. Nem az elvégzett képzések miatt, hanem a saját rendszeres gyakorlásom által értem meg jógaoktatóvá.

2019 Hatha jógaoktató vizsga a Samadhi jógastúdióban
2021 Kezdő Gerincjóga oktató vizsga a Mandala jógastúdióban
2021 Haladó Gerincjóga oktató vizsga a Mandala jógastúdióban

Középpont Jógastúdió | Havasi Sándor
Időpontok | Elérhetőségek
Az órarendben szereplő óráinkra előzetes bejelentkezés NEM szükséges!

Havasi Sándor

jóga Oktatóink

középpont órarend

1.

Válassz

Válaszd ki jógaóráink közül azt, ami a leginkább érdekelne.

2.

Nézd meg az órarendet

Az órarendre kattintva megtalálod az általad keresett jógaóra időpontját.

3.

látogass el hozzánk

Már csak annyi a dolgod, hogy ellátogass hozzánk, szeretettel várunk a Középpontban!

program programajánló