+36 30 371 5180 | 1112 Budapest, Nevegy köz 2. 

Jóga

ismerj meg Havasi Sándor

Hatha jóga | Gerincjóga

Havasi Sándor vagyok, A Vándorjógás. Imádom a mozgást, a sportot, a ritmusokat, a dobolást és a szabadtáncot, a jógával pedig kiteljesedett az életem. Szeretek túrázni és jógázni a friss levegőn a természetben fák között. Szeretek korán kelni, egészségesen táplálkozni. MAHESH és barátai mantrazenekarban és a MANTRAPOP együttesben dobolok. Rendszeresen tartok Jóga és Hangfürdő eseményeket. Rendszeresen szervezek túrákat, ahol jógaórát tartok a friss levegőn a szabadban.
2017-ben testi fájdalmaim és különös zsibbadások, szédülések, pánikzavarszerű érzetek miatt kerültem a jóga világába. Az orvosok teljes mértékben kivizsgáltak, de mégsem találtak rá egyértelmű válaszokat. Annyira megnyugtatott a csend, és a nyújtások jó hatással voltak a testemre, napi 2-3 jógára jártam.
A jóga mellett meditációkat kezdtem Csong An Sunim zen szerzetes szanghájában, majd 2019-ben a Samadhi jógastúdióban sikeres hatha jóga oktatói vizsgát tettem. A túráimon is jógaórákat kezdtem tartani, ami nagyon tetszett az embereknek, elneveztek a Vándorjógásnak. 2020-2021-ben a kezdő és haladó gerincjóga vizsgákat is sikeresen teljesítettem, majd hivatalosan is elkezdtem oktatni a jógát.
Minden órámon nagy hangsúlyt fektetek a légzőgyakorlatokra és a belső figyelmedre. Szeretem azokat az ászanákat amiben nyútást végzünk, de fontos hogy a fokozatosság elvének megfelelően erősítsük az izmainkat is. Sok gyakorlatot végeztetek a gerinc rugalmassága érdekében, átfogóan átmozgató órákat szeretek tartani.
Ha tenni akarsz az egészségedért, gyere indulj el, légy mozgásban, jógázzunk együtt: Ne csak a külvilágban fedezz fel új területeket, hanem magadban is! Indulj el befelé ezen az önismereti utazáson, keresd meg az utat magadhoz.

„Nincs lehetetlen csak tehetetlen!”

2019 Hatha jógaoktató vizsga a Samadhi jógastúdióban
2021 Kezdő Gerincjóga oktató vizsga a Mandala jógastúdióban
2021 Haladó Gerincjóga oktató vizsga a Mandala jógastúdióban

Középpont Jógastúdió | Havasi Sándor
Időpontok | Elérhetőségek
Az órarendben szereplő óráinkra előzetes bejelentkezés NEM szükséges!

Havasi Sándor

jóga Oktatóink

középpont órarend

1.

Válassz

Válaszd ki jógaóráink közül azt, ami a leginkább érdekelne.

2.

Nézd meg az órarendet

Az órarendre kattintva megtalálod az általad keresett jógaóra időpontját.

3.

látogass el hozzánk

Már csak annyi a dolgod, hogy ellátogass hozzánk, szeretettel várunk a Középpontban!