terem és rendelő bérlés

középpont rendelőt keresel?

Kevés hely van a fővárosban, ahol békés, felemelő és családias környezetben figyelhetsz magadra, a munkádra, a választott utadra. Ehhez elengedhetetlen egy hely, ahol a tőled telhető legjobbat nyújthatod – mi ezt a helyet biztosítjuk a számodra – legyen szó rendezvényről, jógaóráról, vagy a legkülönfélébb terápiákról.

Könnyű megközelíthetőség

Ha kocsival érkeznél, ingyenes a parkolás, ha tömegközlekedéssel jössz, akkor a 153-as és a 154-es busszal illetve a 8-as és a 139-es busszal könnyen megközelíthetőek vagyunk.

Modern technika

Projektor, kivetítő vászon és flipchart áll rendelkezésedre minden közösségi térben. A rendelőkben masszázs ágyat, body cushion-t biztosítunk. A gyors és stabil wifi hálózat mellett, igény szerint szabadon használható a szkennelő és nyomtató is. Az eszközök igénybevétele ingyenes.

Recepció

Vendégedet odafigyeléssel és szeretettel fogadjuk a recepción (hétköznapokon 15:30-tól), ahol mindenki megkapja a pontos információkat és a szükséges eligazításokat.

Exkluzív környezet

A tenger és homokszínű puha szőnyegek és bársonyfotelek, a kis meghitt szobák az otthon érzését adják. A hatalmas ablakokból kilátás nyílik a hangulatos teraszra, a gondosan ápolt virágos kertre és a lágyan csobogó szökőkútra.

Középpont Jógastúdió | A hely, ahol magadra találsz
Középpont Jógastúdió
Középpont Jógastúdió
Középpont Jógastúdió | Szolgáltatás a léleknek

Online foglalási rendszer

Önálló bejelentkezési rendszert nyújtunk a rendelők foglalásához. Lehetőséget biztosítunk a rendelők 60-90 perces bérlésére, illetve az alkalmankénti foglalásra is.

Közösségi tér

Szünetekben, terápiák előtt vagy után a rendelkezésedre áll egy tágas, inspiráló, esztétikus és otthonos közösségi tér, ahol ha szeretnél megpihenhetsz, felkészülhetsz, időt adhatsz magadnak, a lelkednek. Ihatsz egy bögre teát vagy egy csésze kávét.

Frissesség

Minden szobában doTERRA olajok és párologtatók várnak. A helyiségek hangtalan légkondícionálóval felszereltek, állandó hőmérsékletet biztosítva télen-nyáron. Az öltözőkben akár le is zuhanyozhatsz, ha szükségét érzed.

Csend

A kertvárosi környezet, a háromrétegű nyílászárók és a hangszigetelt falak biztosítják a zajmentes és nyugodt körülményeket.

béreld ki a rád váró kiadó rendelők és termek

középpont 4 rendelő

1800 Ft + ÁFA / óra

11-12 m²

középpont nagyterem

20 000 Ft + ÁFA / egész napos rendezvény
12 000 Ft + ÁFA / 4 órás rendezvény

30 m²

Ha szükséges, asztalokat, székeket és ülőpárnákat is biztosítunk!

középpont jógaterem

1500 Ft / fő / jóga óra
35 000 Ft + ÁFA / egész napos rendezvény
20 000 Ft + ÁFA / 4 órás rendezvény

49 m²
50 m² terasz

Jó időben lehetőség kinti foglalkozásokra is!

középpont garázs

15 000 Ft + ÁFA / egész napos rendezvény
10 000 Ft + ÁFA / 4 órás rendezvény

80 m²

nézd meg a videót találd meg nálunk a helyed!

érdekel vedd fel velünk a kapcsolatot!

Küldj üzenetet vagy hívj minket bizalommal a +36 20 221 8635 telefonszámon!