+36 30 371 5180 | 1112 Budapest, Nevegy köz 2. 

Rólunk

ismerd meg Történetünk

A Középpont 3 nő sorsszerű találkozásának a gyümölcse. Mindhárman egy olyan helyről álmodtak, ahol az ember valódi segítséget kaphat az önmagához vezető úton.
A Középpont ajtaja mindenki számára nyitva áll, aki kész találkozni önmagával, és akinek célja, hogy életét a test és a lélek összhangjában élje!
Nálunk elhivatott, kiváló szakemberek kísérnek utadon. A különböző módszerek sokszínű kínálatából kiválaszthatod a hozzád legközelebb állót. A jóga, a tájcsi, a különböző masszázsok, a mozgás- és manuál terápiák, mind-mind lehetőséget adnak arra, hogy a tested megfigyelésével önmagad felé fordulj. A felső szinten zajló különféle egyéni terápiák és csoportos foglalkozások igazán meghitt és intim hangulata pedig, szinte körbe öleli az önmagát felfedezni vágyó embert.
Mi gondoskodtunk arról is, hogy minőségi legyen az az idő, amit nálunk töltesz! Az előtérben és a virágos kertben megpihenve a bensőd utolérheti a külvilágot, akár egyedül, akár a többiek társaságában, de egy csésze tea itt mindig jólesik!
Középpont Jógastúdió | Rólunk
Középpont Jógastúdió | A hely, ahol magadra találsz
A Középpont egy hely, ahol hasonlóan érző és gondolkodó emberek találkozhatnak, mely gyújtópontja lehet számtalan új kezdeményezésnek. Ebből inspirálódik a Középpontot működtető szuper csapat közös munkája is.
Nincs más hátra, minthogy betérj hozzánk, s belekóstolj a mi világunkba! Várunk szeretettel!

egy személyes visszajelzés

jelentkezz test és lélek a középpontban

1.

Válassz

Válaszd ki szolgáltatásainkból azt, ami a leginkább érdekelne.

2.

Jelentkezz be

Küldj üzenetet vagy lépj velünk kapcsolatba. A bejelentkezésre kattintva megtalálod az általad keresett szolgáltató elérhetőségeit.

3.

látogass el hozzánk

Már csak annyi a dolgod, hogy ellátogass hozzánk, szeretettel várunk a Középpontban!