+36 30 371 5180 | 1112 Budapest, Nevegy köz 2. 

Jóga

ismerj meg Román Judit

Iyengar jóga | Női jóga Iyengar módszerrel

A legjobb pillanatban találkoztam a jógával, épp nagy szükségem volt rá, hogy egyensúlyba és összhangba kerüljek testileg – lelkileg. Többféle irányzatot kipróbáltam, oktatóképzést is végeztem, de visszatértem az Iyengar metódushoz. Ez az irányzat az, ami számomra különleges élményt nyújt és amiben fejlődni tudok . Élvezem a precizitást, élvezem ahogy új és új területeket fedezek fel a testemben, amiket tudatosíthatok és élvezem ahogy az elmém felfrissül, megnyugszik és ahogy egyre közelebb kerülhetek a középpontomhoz.
Ahogy haladtam a gyakorlás útján, rácsodálkoztam, hogy a fizikai blokkjaim oldódásával, lelki változások is történnek. Számomra az egyik legtitokzatosabb és legérdekesebb felfedeznivaló, az emberi lélek. Hajtott a kíváncsiság, hogy többet tudjak erről a csodás rendszerről, ami ilyen mélyen képes hatni az emberi értelemre és érzelemre.
Az Oktatóképzést a mélyebb megértés miatt kezdtem el, de tanulmányaim közben egyre jobban éreztem, hogy szeretném ezt átadni, megmutatni, hogy minél többen tapasztalják meg, milyen testi-lelki változásokat képes elindítani a jóga.
Az Iyengar jóga folyamatosan tanít: kitartást és türelmet, alázatot és fegyelmet, empátiát és nyitottságot, precizitást és érzékenységet és segít abban, hogy tisztábban lássam önmagam és jobban figyeljek a határaimra. Ha gyenge vagyok erőt ad, ha túlságosan stresszes, akkor lecsendesít.
Szeretek közösségben létezni, alkotni és a jóga megajándékozott egy új közösséggel, ahol olyan embereket ismerhettem meg, akiknek fontos az elfogadás, a nyitottság, valamint a fejlődés, aminek érdekében kitartóan és fáradhatatlanul gyakorolnak, tanulnak folyamatosan.
Ez a közösségi erő engem is inspirál és bátorságot ad.
Fontos számomra, hogy érezzem, részese vagyok valami olyannak, ami tanításával, szellemiségével harmóniára törekszik és túlmutat az anyagi világon.
2014. Hatha-jóga oktató
2015. Meditációs tanfolyam Márk Tamással
2019. Iyengar okleveles oktató
Középpont Jógastúdió | Román Judit
Időpontok | Elérhetőségek
Az órarendben szereplő óráink többségére nem szükséges előzetes bejelentkezés! Ahol mégis, azt külön jelöltük.

Román Judit

BESZÉLŐ ARCOK - Interjúsorozat
BLOGBEJEGYZÉSEK

jóga Oktatóink

középpont órarend

1.

Válassz

Válaszd ki jógaóráink közül azt, ami a leginkább érdekelne.

2.

Nézd meg az órarendet

Az órarendre kattintva megtalálod az általad keresett jógaóra időpontját.

3.

látogass el hozzánk

Már csak annyi a dolgod, hogy ellátogass hozzánk, szeretettel várunk a Középpontban!