+36 30 371 5180 | 1112 Budapest, Nevegy köz 2. 

Jóga

ismerj meg Czeizler Krisztina

Hatha jóga

Hogyan találkoztam először a jógával? Szenvedtem, lelkileg és fizikailag is. Ez vezetett el az első jógaórához kb 20 éve, amely azóta a mindennapjaim szerves részévé vált. Elképzelhetetlennek tartom, hogy a jóga nélkül éljem az életemet, mert számomra a jóga nem csupán testmozgás, hanem egy végtelen fejlődési és önismereti út, amely az életünk minden pillanatában velünk van.
Iyengar jógával kezdtem, majd kíváncsiságból elmentem egy Kundalini órára, ahol meglepetésszerűen ért mindaz a belső tartalom, amire az az óra épült. Lenyűgözött, hogy egy-egy mozdulatnak milyen mentális és energetikai hatásai lehetnek. Hogy mindaz, amiben élünk, ahogy a napjainkat, mozdulatainkat, gondolatainkat alakítjuk sokkal több annál, mint csupán fizikai forma. Ez elindított a keresésben. Az évek során a fizikai gyakorlásom mellett lassan előtérbe került a meditáció, és ennek tudatos gyakorlása a hétköznapi tevékenységek közben is. Egyre inkább az foglalkoztat, miként élhető a jóga a hétköznapokban? Hogyan alakítható ki az életünkben is az a tudatosság és egyensúly, amit a jóga kitartó gyakorlása ajándékoz.
Közben szerelmemmé vált a flow, az az állapot, amiben gyermekien létezünk, önfeledten, nyitottan és teljesen elfogadóan. Hogyan lehetünk egyszerre erősek és lágyak, kitartóak de megengedőek a változásban? A flow gyakorlásban találtam rá igazán önmagamra, kiegészítve mindezt az addigi erős hatha alapokkal olyan világ nyílt meg előttem, ami számomra a hatha jóga egységét, egy kiegyensúlyozott és őszinte élet lehetőségét jelenti – itt tartok most és erre törekszem az óráimon is.
Ezért a foglalkozásaimban kiemelt szerepet kap a megfelelő alapok elsajátítása mellett az önismeret, a tudatosság és az önfejlesztés, a fizikai-, mentális-, és energetikai egységre való törekvés. Legyen szó akár a légzésünk megismeréséről, tartásjavításról, vagy a hétköznapok mélyebb megéléséről, az ászanák mélyítéséről.
Tanulmányok

RYT-200 Hatha és Vinyasza Flow oktató
RYT-100 Jógaterápia
RYT-100 Meditáció és Relaxáció oktató
RYT-100 Haladó jógaképzés
RYT-500 Haladó Jógaoktató
SZURP Szülés utáni regeneráció oktató

Középpont Jógastúdió | Czeizler Krisztina
Időpontok | Elérhetőségek
Az órarendben szereplő óráinkra előzetes bejelentkezés NEM szükséges!

Czeizler Krisztina

jóga Oktatóink

középpont órarend

1.

Válassz

Válaszd ki jógaóráink közül azt, ami a leginkább érdekelne.

2.

Nézd meg az órarendet

Az órarendre kattintva megtalálod az általad keresett jógaóra időpontját.

3.

látogass el hozzánk

Már csak annyi a dolgod, hogy ellátogass hozzánk, szeretettel várunk a Középpontban!

program programajánló