+36 30 371 5180 | 1112 Budapest, Nevegy köz 2. 

Jóga

ismerj meg Kosztin Emese

gerincjóga

Változol. Más vagy, mint aki két éve voltál. Fejlődsz, tapasztalsz, hibázol, majd újrakezded. Talán nincs is ennél félelmetesebb és felszabadítóbb. A változásban viszont szükségünk van kapaszkodókra, erős gyökerekre, amikről azt hihetjük, megtartanak, mindig itt vannak és lesznek velünk. A jóga gyökér a változásban. Hol gyengéd, hol erős kéz, ami megtart.
Ikergyerekként születtem, és később a testvéremnek és nekem is voltak gerinc-problémáink. Kamaszként nálam ez súlyosbodott, emiatt két választás állt előttünk: megműtenek vagy fűzőt kapok. Az utóbbi mellett döntöttünk. Négy évig egy műanyag-vas szerkezetű, Frida Kahlo fűzőjéhez hasonló korzettben éltem a mindennapjaimat.
Tudtam, hogy egész életemben oda kell majd figyelnem a gerincemre, hogy nem telhet el úgy nap, hogy ne mozogjak. Egykor, tele voltam haraggal emiatt, mert ugyan ki ér erre rá, majd elkezdtem hálával tekinteni a gerincproblémámra… úgy tekintek rá, hogy „ő lesz az”, aki mindig figyelmeztet, hogy egészségesen éljek, hogy tegyek magamért, hogy vigyázzak az egyik legfontosabbra, a gerincemre, aminek élete a mozgás.
A sok gyógytornával, úszással, tánccal átmozgott év vezetett el a gerincjógához…
Jógaóráim jellegzetessége, hogy minden óra elején és végén egy fontos fogalomhoz kötött érzéssel foglalkozunk. Legyen ez az öröm, az elfogadás, az elengedés vagy az összetartozás érzése.

Gerincjóga oktató – Mandala Jógastúdió (2022)
Hatha – gerinc – női jóga oktató képzés ASRAM Jóga (2024)

Középpont Jógastúdió | Kosztin Emese
Időpontok | Elérhetőségek
Az órarendben szereplő óráinkra előzetes bejelentkezés NEM szükséges!

Kosztin Emese

jóga Oktatóink

középpont órarend

1.

Válassz

Válaszd ki jógaóráink közül azt, ami a leginkább érdekelne.

2.

Nézd meg az órarendet

Az órarendre kattintva megtalálod az általad keresett jógaóra időpontját.

3.

látogass el hozzánk

Már csak annyi a dolgod, hogy ellátogass hozzánk, szeretettel várunk a Középpontban!