+36 30 371 5180 | 1112 Budapest, Nevegy köz 2. 

Jóga

ismerj meg Tóth Ildi

Iyengar jóga

Mindig is érdekelt a jóga világa, már tinédzserként elkezdtem hatha jógát gyakorolni, majd a transzcendentális meditációban merültem el, miközben több jógairányzatot kipróbáltam, de valahogy egyikkel sem tudtam igazán azonosulni. 2013-ban, az első Iyengar jóga óra után azt éreztem, hogy ez valami egészen más, úgyhogy pár nap múlva ismét elmentem egy órára, azóta sok év telt el és csak az változott, hogy 2019 óta oktatóként is jelen vagyok.
Az Iyengar jóga gyakorlása során a külső fizikai rétegtől haladunk befelé, a finomabb megélések felé. A kettő elválaszthatatlan, hiszen gondolj csak bele, beesett vállak közé nem lehet magabiztosságot szuszakolni!
Az életemben mindig más szerepet tölt be a jóga és mindig máshogy támogat, de a lényeg, hogy jelen volt és van. Stresszes munka mellett segített egyensúlyban maradnom, kilátástalan helyzetekben reményt adott, várandósan segített befelé figyelni, pici baba, majd gyerek mellett pedig töltekezést adott, még ha ez csak egy nyugodt levegővételt jelentett.
A tanításban azt szeretem a legjobban, ahogy látom, hogy nagyon rövid idő alatt milyen sokat tud formálni a gyakorlókon, mind fizikai, mind mentális síkon. Külön öröm számomra, hogy mennyire össze tudja hozni az eltérő hátterű embereket és milyen támogató, jó hangulatú közösség tud formálódni.
Gyere el óráimra és tapasztald meg te is!
Középpont Jógastúdió | Tóth Ildi
Időpontok | Elérhetőségek
Az órarendben szereplő óráink többségére nem szükséges előzetes bejelentkezés! Ahol mégis, azt külön jelöltük.

Tóth Ildi

jóga Oktatóink

középpont órarend

1.

Válassz

Válaszd ki jógaóráink közül azt, ami a leginkább érdekelne.

2.

Nézd meg az órarendet

Az órarendre kattintva megtalálod az általad keresett jógaóra időpontját.

3.

látogass el hozzánk

Már csak annyi a dolgod, hogy ellátogass hozzánk, szeretettel várunk a Középpontban!