+36 30 371 5180 | 1112 Budapest, Nevegy köz 2. 

Jóga

ismerj meg Kiss Dóra

Kismama jóga

Már egy ideje jógaoktató voltam, amikor várandós lettem a kisfiammal. Akkor találtam meg Valter Éva kismama jógaoktató képzését, ami nem csupán szakmailag adott sokat, hanem a saját várandósságom megéléséhez és a szülésre való felkészülésemhez is segítséget nyújtott. A vizsgaórát nagy pocakkal és egyúttal nagy lelkesedéssel tartottam meg. Ezután egy pici szünet következett, de az utam ismét visszavezetett Évához, akinél elvégeztem a babás jógaoktató képzést is, amire a kisfiam is jött velem, csakúgy, mint a vizsgaórákra.
Ekkor már a gödi Milana Jógastúdióban oktattam babás jógát, pár hónappal később pedig a kismama jógaórákat is átvettem. A kismamák és a kisbabás anyukák lettek a célcsoportom, de valami még hiányzott. Megkerestem ismét Évát, akiről tudtam, hogy kismama masszőrként is tevékenykedik, és felvetettem, hogy tartson kismama masszőr tanfolyamot. Végül rábólintott, összeállított egy szuper és tartalmas tananyagot, amit nem sokkal később egy nagyon intenzív tanfolyam keretében át is adott nekünk. A jógaórák mellett így kezdtem el kismama masszázzsal is foglalkozni. Úgy érzem, hogy így lett kerek a történet.
A Középpontban kismama jógaórákon és kismama masszázson is várom a várandós nőtársaimat. Jó érzés belegondolni, hogy egy kicsit én is a részese lehetek azoknak az izgalmakkal teli hónapoknak, aminek a végén ezek a nők anyává válnak. Kapcsolódhatok velük a jógaórákon, amikor átmozgatják a testüket, illetve a masszázsok során, amikor pedig kellemesen ellazulva léphetnek ki egy kis időre a hétköznapokból. A felfrissülés mellett pedig bízom benne, hogy a várandósságot és a szülést megkönnyítő hasznos tanácsokkal is a segítségükre lehetek.
Végzettségeim
  • IWI Nemzetközi Fitnesziskola, Hatha jóga oktató – 2017-2018
  • Asram Jóga és Meditációs Központ, Jógakerék oktató – 2018
  • AUM Jógaközpont, Kismama jóga oktató – 2021
  • AUM Jógaközpont, Babás jóga oktató – 2022
  • AUM Jógaközpont, Kismama masszőr – 2022
Középpont Jógastúdió | Kiss Dóra
Időpontok | Elérhetőségek
Az órákra előzetes bejelentkezés szükséges!

Kiss Dóra

jóga Oktatóink

középpont órarend

1.

Válassz

Válaszd ki jógaóráink közül azt, ami a leginkább érdekelne.

2.

Nézd meg az órarendet

Az órarendre kattintva megtalálod az általad keresett jógaóra időpontját.

3.

látogass el hozzánk

Már csak annyi a dolgod, hogy ellátogass hozzánk, szeretettel várunk a Középpontban!