+36 30 371 5180 | 1112 Budapest, Nevegy köz 2. 

jóga

jógaóra Női jóga Iyengar módszerrel

Román Judit

Nőként fontos tudatában lennünk fiziológiai működésünk ciklikus természetének, ami az univerzum ciklikus természetét tükrözi, hosszúsága megegyezik a hold ciklusával, befolyásolja a föld és a nap, valamint a körülöttünk élő nők is. A természetes működést sok külső tényező felboríthatja, a túlterheltség, stressz, egészségtelen étkezés, és a gyógyszerek, ami eljövendő betegségek lehetőségeit vetíthetik előre.
Ha figyelsz a testedre, és megtanulod az ászanákat és a pránájámát jól használni, akkor ezzel segítheted az épp aktuális ciklusodat. A tudatos gyakorlás támogat abban, hogy érzelmileg és fizikailag is stabil legyél, harmóniában élj a testeddel, a testedben, és könnyedebben viseld a ciklusok közti átmeneteket, kedélyingadozásokat, valamint természetesen meg tudd élni nőiségedet. Segít, ha szeretnél felkészülni testileg-lelkileg a várandósságra, erősíti a termékenységet, egészségessé teszi a menstruációt és könnyebbé a vátozókorba való átmenetet. Erősebb leszel mentálisan, így jobban szembe tudsz nézni az élet hozta problémákkal.
Ha nem szeretnél folyamatosan kiszolgáltatva lenni a változó hormonoknak, örülnél, ha több lenne az energiád és kevesebb a stressz, akkor gyere el erre a csoportos női órára és gyakoroljunk együtt. Egy olyan biztonságos egymást támogató női közeget szeretnék teremteni, ahol önmagad lehetsz, közelebb kerülhetsz és barátságot köthetsz a testeddel és felteheted a kérdéseidet.
Az órán egy lassabb, precízen felépített gyakorlásra számíthatsz, megtanuljuk melyik ciklusban mit jó gyakorolni, mi az, ami jól esik a testünknek, lesznek igazítások is, és akkor is jöhetsz, ha épp menstruálsz. Foglalkozunk a csípővel, a szív és a tüdő egészségével, a gerinccel, az egészséges hormonrendszerrel és az idegrendszerrel.
5 csípőnyitó jógapóz | Prasarita Padottanasana
Időpontok | Elérhetőségek
Az órarendben szereplő óráinkra előzetes bejelentkezés NEM szükséges!

jóga Oktatóink

középpont órarend

1.

Válassz

Válaszd ki jógaóráink közül azt, ami a leginkább érdekelne.

2.

Nézd meg az órarendet

Az órarendre kattintva megtalálod az általad keresett jógaóra időpontját.

3.

látogass el hozzánk

Már csak annyi a dolgod, hogy ellátogass hozzánk, szeretettel várunk a Középpontban!