+36 30 371 5180 | 1112 Budapest, Nevegy köz 2. 

blog

5 tipp hogyan tartsd fenn a jógagyakorlásod a nyaralás alatt

Végre elérkezett a nyár, a sok napsütés és a szabadságok ideje. Mindannyiunkra ráfér a töltődés és az, hogy egy kicsit eltávolodjunk a hétköznapok monotonitásától. Összeírtunk néhány tippet ahhoz, hogy hogyan tartsátok meg a gyakorlásotokat a pihenésetek alatt is!
1. Tervezz előre!
Persze a nyaralás egyik legjobb része, hogy nem kell korán kelni, nem kell rohanni és végre lehet spontán programokat csinálni, de mindenképp segíthet, ha előre átgondolod, hogy mikor lesz egy kis időd gyakorolni. Legkézenfekvőbb megoldás a reggeli gyakorlás, de beépítheted egy városnézős napba is, például megcsinálhatsz egy-két ászanát egy szép parkban.
2. Pakold be a legkedvesebb jógás ruháid és egy jógamatracot!
Ha már elvitted magaddal, csak nem fogod hagyni, hogy a bőrönd alján maradjon. Extra tipp: Vannak kifejezetten utazáshoz tervezett, könnyű, kis méretű matracok is.
3. Rövid gyakorlást tervezz!
Könnyebb egy 10 perces jógasort beiktatni a napodba, mint egy másfél órásat és sokkal fontosabb, hogy ne hagyd el teljesen a jógát, mint az, hogy most adj bele mindent. Ha a rövid gyakorlás meghozza a kedved, mindig lehet folytatni! Oktatóink, Ráchel és Enikő az alábbi videóban mutatnak egy sorozatot inspirációnak.
4. Maradj rugalmas!
Persze mindenkit bíztatunk, hogy gyakoroljon minden nap, de ez a nyaralásod, legyél megengedő magaddal. Lehet, hogy nem fog minden nap összejönni, de lehet, hogy lesz olyan nap, amikor igazán el tudsz mélyedni.
5. Találj partnert!
Ha családdal, baráttal utazol, győzz meg valakit még az út előtt, hogy csatlakozzon hozzád a gyakorlásban, így tudjátok egymást is motiválni.
+1 Ülj le egy békés helyen, hunyd be a szemed és add át magad a pillanatnak, relaxálj néhány percet. Ez abban is segíteni fog, hogy ki tudj lépni a mindennapokból és ráhangolódj a pihenésre.

hírlevél

Iratkozz fel a hírlevelünkre, ahol sok hasznos információval látunk majd el, hogy nagyobb betekintést nyerhess stúdiónk életébe.

további bejegyzések