+36 30 371 5180 | 1112 Budapest, Nevegy köz 2. 

blog

Miért is jó nagymamának lenni?

Miért is jó nagymamának lenni?

Van valami csodálatos érzés abban, amikor az ember az unokájával van. Csak úgy kettesben, kizárva a külvilágot és minden mást, és a csoda azonnal beindul. Indul egy parányi új élet, teli lehetőségekkel és te szabadon kísérheted egy daraig őt, s közben „megsebez” a szeretet.
Emlékek rohannak meg, eszedbe jutnak a saját gyerekeid kicsi korukban, ezernyi rég elfelejtett kép éled újra fel benned, s közben nézed őt, aki csak most érkezett, és bár emlékeztet az élet múlandóságára, de nem ez számít, hanem csak az a lényeg, hogy ő megérkezett.
Ki tudja találkoztatok-e valahol valaha, az inkarnációk forgatagában?
Megmagyarázhatatlan ez az erős kötelék, s érzed, ahogy egymásba fonódik a tekintet, hogy van valami közös édes titok ebben a mostani idősíkban köztetek.
Várod, hogy láthasd, várod, hogy rád nevessen, hogy hozzád bújjon, hogy rád csodálkozzon amikor a mesekönyvet nézitek. Számára minden mozzanat a létezés újabb csodája, minden kis sejtje külön zenél külön csilingel, s megnyitja benned a rég bezárt rácsodálkozást erre a gyönyörű bennünket körülölelő világra.
Még romlatlan, még hamvas, még őszinték a szemek és ámuldozó a tekintet. Egyenesen jön át a szeretet – és megsebez.

hírlevél

Iratkozz fel a hírlevelünkre, ahol sok hasznos információval látunk majd el, hogy nagyobb betekintést nyerhess stúdiónk életébe.

további bejegyzések