+36 30 371 5180 | 1112 Budapest, Nevegy köz 2. 

Szolgáltatás léleknek

ismerj meg Székács Zsófia

Pszichológus

Székács Zsófia vagyok, 2013-ban diplomáztam az Eötvös Loránd Tudományegyetemen pszichológus szakon hagyományos, osztatlan képzésben, tanácsadás szakirányon. Az egyetem után a művészetterápia irányába haladtam tovább. 2018 decemberében fejeztem be a Lelki Egészségvédő Alapítvány 3 és fél éves művészetterapeuta képzését, ahol gyakorlatot szereztem művészetterápiás csoportok vezetésében. Ezzel párhuzamosan az ELTE keretein belül is folytattam tanulmányaimat, 2019 júniusában végeztem az egyetem szakirányú továbbképzésén tanácsadó szakpszichológusként család- és pártanácsadás szakirányon. Az elmúlt évek tanulmányai, workshopjai során lehetőségem nyílott családterápiás és pszichodramatikus technikák elsajátítására is.
2015 szeptembere óta dolgozom gyakorló pszichológusként, emellett 2016 és 2019 között a Mindset pszichológiai szaklap Személyiségfejlesztés rovatának állandó szerzőjeként is tevékenykedtem. 2019-ig a Lisznyai Pszicho-Műhely keretein belül működtem tanácsadó pszichológusként egyéni és csoportos szupervíziós felügyelet mellett. 2020-tól új helyszínen várom klienseimet, a 11. kerületi Középpont ad otthont munkásságomnak.
Felnőtt klienseimmel 50-55 perces konzultációk keretében foglalkozom, általában életvezetési, családi, párkapcsolati problémákkal, elakadásokkal keresnek meg. Az egyéni és páros konzultációk során a tanácsadásra jellemző verbális és dramatikus technikák mellett előszeretettel alkalmazok non-verbális, művészetterápiás módszereket valamint relaxációt, mert a módszerspecifikus képzésem során volt alkalmam megtapasztalni ezeknek a terápiás formáknak a személyiségfejlesztő, katalizáló hatását. Éves gyakorisággal indítok művészetterápiás csoportokat is, melyek mindig egy adott téma feldolgozása köré szerveződnek.
Személyközpontú attitűddel, maximális figyelemmel és előítéletektől mentesen várlak üléseimen, ahol biztonságos és nyugodt keretek között beszélhetsz nehézségeidről, problémáidról. Első találkozónk során átbeszéljük a hozott problémád, együttműködésünk kereteit és a további lehetőségeket is. Megígérhetem, hogy mindent meg fogok tenni, hogy energikus és közvetlen stílusommal eloszlassam esetleges aggodalmaidat és félelmeidet. Erős empátiás és motivációs attitűddel bírok, de emellett nagyon őszinte vagyok, és a szembesítés sem áll távol tőlem. Bár gyermekkori élményeink, tapasztalataink gyakran komoly terhet helyeznek a vállunkra, de hiszek abban, hogy megfelelő támasz birtokában képesek vagyunk életük átformálására, és kész vagyok rá, hogy ezt a támaszt megadjam Neked. De fontos tudnod, hogy az eredményes együttműködéshez Rád is szükség lesz, az én feladatom annyi, hogy egy ideig kísérjelek az előtted álló úton.
Keress bizalommal!
Középpont Jógastúdió | Szakács Zsófia
bejelentkezés | Elérhetőségek
A konzultációra előzetes bejelentkezés szükséges!

Székács Zsófia

BESZÉLŐ ARCOK - Interjúsorozat
BLOGBEJEGYZÉSEK

jelentkezz test és lélek a középpontban

1.

Válassz

Válaszd ki szolgáltatásainkból azt, ami a leginkább érdekelne.

2.

Jelentkezz be

Küldj üzenetet vagy lépj velünk kapcsolatba. A bejelentkezésre kattintva megtalálod az általad keresett szolgáltató elérhetőségeit.

3.

látogass el hozzánk

Már csak annyi a dolgod, hogy ellátogass hozzánk, szeretettel várunk a Középpontban!