+36 30 371 5180 | 1112 Budapest, Nevegy köz 2. 

Szolgáltatás léleknek

ismerj meg Varga Krisztina

Családállítás | OH-Kártya

A családállítás egy nagyon hatékony problémamegoldó rendszer.
Nem találod a helyed? Elakadtál az életedben? Már megint nem sikerült egy párkapcsolatod? Vagy csak nem működik a szex? Vagy nem találod a nagy Őt? Vagy már megtaláltad életed párját, csak nem érkezik a várva várt baba? Patchwork családban élsz és túl sok a konfliktus? Felőröl a munkahelyed? Javítanál az anyagi helyzeteden? Vagy nem látsz tisztán egy helyzetben és ezért nem tudsz döntést hozni?
Szeretettel várlak, ha érzed a hívást akár egyéni vagy csoportos családállításra!
Mi a családállítás és miért működik?
A családállítás módszerére Bert Hellinger talált rá. Megfigyelte, hogy minden családot bizonyos törvények működtetnek. Ha ez felborul, sérül- a család tagjai hetedíziglen „örökölhetik” ezeket a hibás működéseket, sorsokat. Mindannyiunkat a mintáink határoznak meg. Mit láttunk a szüleinktől? Ha tetszett folytatjuk – vagy dönthetünk úgyis, hogy pont az ellenkezőjét tesszük! De valójában ugyanarra a mintára adunk választ…
De mi van, ha egyáltalán nem tetszik, nem komfortos nekünk ugyanazt a „műsort bámulni”? Tudjuk, látjuk és tapasztaljuk, hogy lehet másként is működni – átvitt értelemben lehet másik csatornát nézni. Még előfizetésünk is van – csak épp a távirányítót nem találjuk, hogy VÁLTSUNK!
A családállítás módszere egy távirányító életed műsorához, ha megszületett benned az igény, hogy változtass! Hogy ki tudjunk lépni ebből az ördögi körből – ebben segít ez a módszer.
Két formája van: csinálhatunk egyéni vagy csoportos állítást.
Mikor ajánlanám jobban az egyénit Neked?
 • ha úgy érzed nem osztanád meg másokkal a problémádat
 • ha nincs időd várni a csoport indulására, sürgető a megoldandó helyzet számodra
 • ha nincs még tapasztalatod a módszerrel kapcsolatban és kipróbálnád
 • ha fontos neked, hogy minden folyamatot mozzanatot megérts és kérdezhess akár közben is
 • ha fontos számodra, hogy csak rád és a te problémádra fókuszáljunk és nincs egy egész napod erre
Milyen előnyökkel jár a csoportos családállítás?
 • mivel ez egy egész napos program több állítással, hatással van az életedre minden feldolgozásra kerülő téma- több területen is oldódik az életed
 • segítőként csak olyan szerepeket kapsz, ami a te életedben is probléma- így gyógyul a sérülés a te életedben is
 • a saját állításodat szinte teljesen kívülről nézheted, így kapsz egy objektív képet az életedről
 • sokkal jobban meg tudod élni az érzelmeket, intenzívebb lesz az élmény
 • megismerhetsz hozzád hasonló rezgésű embereket, mert sohasem véletlen a csoport összetétel
 • önmagadra, az életed jobbítására fordíthatsz egy egész napot
Tudom, hogy az egyik legnagyobb visszahúzó erő az, hogy nem mindenki szereti „kiteregetni a családi szennyest”. Fedett módszert használunk, ami azt jelenti hogy csoportos állítás esetén senki sem tudja, hogy kit képvisel, mi a témánk csak te, akiért dolgozunk. Egyéni állításnál pedig eszközökkel (kártya, papírlap, játék figurák) képviseljük a családtagjaid, problémád. És csak a legvégén mondom el, hogy ki-kicsoda. Így nem tud az egónk véletlenül sem beleszólni az ügybe, tényleg kívülről nézhetsz rá az életedre. Együtt létrehozzuk azt a különleges mezőt, ami megmutatja a családod működését.
Megnézzük hol sérült a szeretet törvénye és gyógyító szertartások által – rendet teszünk.
Hogy azonnal megtörténik-e változás? A lelkeden, a sérülés mélységén múlik. Te kapsz egy távirányítót: lehetséges, hogy azonnal meg tudod nyomni azt a gombot. De azt is választhatod, hogy szép lassan pucolod a lelked hagymarétegeit és lassan változol.
Amikor nem jön a baba - családállítással a várandósságért:
Miért van az, hogy két ember egészséges, de mégsem jön a várva várt gyermekáldás? Családállítóként gyakran keresnek meg ezzel a témával. A családállítás módszere segít feltérképezni és felfedni a rejtett okokat, amit lélek szinten hordozunk.
Lehet hogy a párunk hitrendszere az akadály – nem tartja magát elég jó szülőnek – vagy egy régi le nem zárt párkapcsolatunk zavar be, ahol titkon házasságot és gyermeket remélt az egyik fél. Sokszor előfordul az is, hogy mi magunk nem vagyunk a helyünkön a saját családi viszony rendszerünkben – mondjuk nem egyenrangú párkapcsolatban élünk – beállítunk szülő szerepbe a házastársunknál. Lehet az ok egy gyermekkori trauma – akár a saját születésünk is. Vagy az is lehet hogy transzgenerációs oka van: így tudunk hűek lenni egy nehéz sorsú ősünkhöz (anélkül hogy akár ismernénk a történetét), akinek nem lehetett gyermeke vagy elvesztette azt.
A családállítás – legyen szó egyéni vagy akár csoportos foglalkozásról – megmutatja hol a rendszerben a hiba és feloldja azt. Akadálytalanítjuk abban a különleges térben a gyerek érkezésének lehetőségét – így könnyebben tud IGEN-t mondani a leszületendő lélek, ha van helye, ahol várják.
Ár

Témáhozóként: 25 000 Ft (megelőző egyéni konzultációval)
Segítőként: 10 000 Ft (első alkalommal 5000 Ft)
Előzetes konzultáció: 10 000 Ft

Következő időpont
Hamarosan
Sok szeretettel várlak!
Középpont Jógastúdió | Varga Krisztina
OH - kártya
Az OH-kártya egy önismereti asszociációs játék, amelyet egy kanadai festő és egy német pszichoterapeuta nevéhez köthetünk. A kártya pakliban szereplő 88 képnek és 88 szónak együttesen 7744 lehetséges kombinációja van.
És hogy Hogyan értelmezzük?
Az OH módszerének egyik alapgondolata, hogy minden ember önmagát ismeri a legjobban. Önmagát tudja meggyógyítani, önmagában tudja megtalálni problémáira a megoldást. Nem véletlenül húzzuk ki, épp pont azt a kártyát. Csak arra tudunk asszociálni, ami bennünk és a tudatalattinkban van.
OH, hogy ez eddig nem jutott eszembe!
A képek és szavak mindkét agyféltekénket megszólítják, érzelmeket váltanak ki és elgondolkoztatnak. A megoldás bennünk van, csak lehet eddig nem jó irányból közelítettük meg! A kártyák egy belső utazásra invitálnak, rátalálhatsz megoldatlan konfliktusaidra, elfojtott érzelmeidre.
Mi mindenre lehet használni?
 • Szeretnél tisztán látni egy helyzetben?
 • Konfliktusod van valakivel
 • Keresed az erőforrásaid?
 • A betegséged lelki okát?
 • A félelmed gyökerét?
 • Nem ad engedélyt a lelked arra, hogy a legjobb formádat hozd?
Ráláthatunk a működésünkre, a miértekre és a félelmeinkre is. Illetve segítséget kaphatunk az elmozdulás irányába is- mindezt saját magunktól. Egy biztos, ez a kártya csomag senkit sem hagy hidegen: lehet gonosz vagy zseniális – az AHA élmény mindenkinél megszületik!
A válasz Benned van. Gyere el, én csak kérdezni fogok.
Középpont Jógastúdió | Varga Krisztina
Középpont Jógastúdió | Varga Krisztina
bejelentkezés | Elérhetőségek
A foglalkozásra előzetes bejelentkezés szükséges!

Varga Krisztina

BESZÉLŐ ARCOK - Interjúsorozat
BLOGBEJEGYZÉSEK

jelentkezz test és lélek a középpontban

1.

Válassz

Válaszd ki szolgáltatásainkból azt, ami a leginkább érdekelne.

2.

Jelentkezz be

Küldj üzenetet vagy lépj velünk kapcsolatba. A bejelentkezésre kattintva megtalálod az általad keresett szolgáltató elérhetőségeit.

3.

látogass el hozzánk

Már csak annyi a dolgod, hogy ellátogass hozzánk, szeretettel várunk a Középpontban!