+36 30 371 5180 | 1112 Budapest, Nevegy köz 2. 

Szolgáltatás léleknek

ismerj meg Szereday Orsolya

A diplomával sajnos nem kaptam mágikus távcsövet az emberek fejéhez, ezért úgy gondolom legfontosabb a bizalmi kapcsolat a közös munka során. Ezért minden hozzám fordulónak szeretném megteremteni azt az ítéletektől mentes, elfogadó, bensőséges légkört, ahol bárki a legnagyobb biztonságban érezheti magát ahhoz, hogy szembe merjen nézni félelmeivel, fájdalmaival, vágyaival vagy akár azzal a ténnyel, hogy életben van. Sajnos azt nem ígérhetem, hogy együtt mindenre megoldást találunk, de azt igen, hogy minden tudásommal azon leszek, hogy az együtt kijelölt, reális célokat elérjük.
Ki vagyok én?
Szereday Orsolya tanácsadó szakpszichológus vagyok. Mindig is szívesen törődtem mások egészségével, ezért dolgoztam az egyetemi éveim alatt (SZTE-BTK, kommunikáció szak; PR szakirány) fitnesz edzőként. Sok fogyási kísérletet láttam, ami ráébresztett arra, hogy ezek a gondok, összetett problémák, sokrétű pszichés háttérrel. Ezért újra az iskolapadba ültem, így lettem pszichológus.
Több, mint tíz éve igyekszem Budapest egyik túlsúlyosokkal foglalkozó kórházában, a bent fekvő elhízott emberek életmódváltó programjához, szakszerű információkat és lelki támogatást nyújtani. Tanulmányaim során megismerkedtem az iskolapszichológiával, amit nagyon megszerettem, ezért a kilencedik tanévemet töltöm egy közel ezer fős iskolában, ahol a hat éves gyerektől a húsz évesig minden korosztállyal és szüleikkel dolgozom.
Igyekszem folyamatosan képezni magam, így váltam tanácsadó szakpszichológussá krízis specializáción, aminek köszönhetően világossá vált számomra, hogy a legnehezebb válság is lehetőség a változásra, változtatásra. Munkám során problémától függően a segítő kapcsolaton és kommunikáción kívül, OH kártyákkal, autogén tréninggel ericksoni hipnózissal és rövidterápiával, neuro-lingvisztikus programozással (NLP), valamint katathym imaginációval és regressziós technikákkal (szupervízió mellett) dolgozom.
Mivel fordulhatnak hozzám:
Stresszkezelés, önismeret, életvezetési tanácsadás, segítőbeszélgetés, életmódváltás, nyugtalan alvás, döntési nehézség, párkereséséi nehézségek, szakítás, válás, elengedés, gyász, krízisintervenció, vizsgahelyzettől való félelem, önbizalom erősítése, önérvényesítés, pályaváltás.
Ár
14 000 Ft / alkalom (50 perc)
Középpont Jógastúdió | Szereday Orsi
bejelentkezés | Elérhetőségek
A konzultációra előzetes bejelentkezés szükséges!

Szereday Orsolya

jelentkezz test és lélek a középpontban

1.

Válassz

Válaszd ki szolgáltatásainkból azt, ami a leginkább érdekelne.

2.

Jelentkezz be

Küldj üzenetet vagy lépj velünk kapcsolatba. A bejelentkezésre kattintva megtalálod az általad keresett szolgáltató elérhetőségeit.

3.

látogass el hozzánk

Már csak annyi a dolgod, hogy ellátogass hozzánk, szeretettel várunk a Középpontban!