+36 30 371 5180 | 1112 Budapest, Nevegy köz 2. 

Szolgáltatás léleknek

ismerj meg Sőregné Tomerle Rozália

Kineziológus

Tanácsadó kineziológusként több mint húsz éve foglalkozom stresszkezeléssel egyéni konzultációk formájában. Felnőttekkel és gyermekekkel egyaránt dolgozom.
Az egészség iránti érdeklődésem már a pályaválasztásomkor is megmutatkozott. Biomérnök alap végzettséggel rendelkezem, amit egészségvédelmi ágazaton a Budapesti Műszaki Egyetemen szereztem. Az alternatív gyógymódok irányába az élet, különösen anyai szerepem terelt. Eleinte előadásokat hallgattam, sokat olvastam a témakörben, így ismerkedtem meg többek között a gyógynövényekkel, az aromaterápiával és nyertem betekintést a homeopátia rejtelmeibe.
A kineziológia egy nagyon közeli hozzátartozóm pánikreakciói kapcsán került a látóterembe. Egyszerűen lenyűgözött, hogy abban a hosszú ideje kilátástalannak tűnő helyzetben mennyire gyorsan eredményt hozott. Ez a személyes pozitív tapasztalat indított el abba az irányba, hogy magam is elkezdjek kineziológiai módszereket tanulni.
Különösen ösztönzöttnek éreztem magam, mert a kineziológiában egyesítve láttam mindazt, ami az alternatív és kiegészítő gyógymódok terén igazán érdekelt. A kineziológia One Brain módszeréből állami vizsgarendszerben kineziológus vizsgát tettem, működési engedélyt szereztem és így kezdtem el segíteni a hozzám fordulókat. Úgy éreztem, végre azzal foglalkozhatok, ami számomra értéket képvisel és amit igazán szívből, örömmel tudok végezni.
Később még három másik kineziológiai ágat is megtanultam, a Touch for Health, a Stress Release és a Brain Gym módszereket, valamint megismertem egyéb alternatív gyógymódokat, mint például Bach-virágterápia, reiki, családállítás, érzelmi felszabadító technika, erőtér technika.
A stresszkezelő konzultációkon személyre szabottan, az adott helyzethez igazodva alkalmazom az eddig megszerzett ismereteimet. Kineziológusnak lenni számomra egy olyan hivatást jelent, amiben tökéletesen kiteljesedhetek.
Mi a kineziológia?
Kineziológiának nevezzük azokat az eljárásokat, amelyek manuális izomtesztelést alkalmaznak arra irányulóan, hogy hozzáférjünk tudattalan tartalmakhoz. Az izomtesztelés során a jelzőizom úgy működik, mint egy biofeedback, visszajelzi számunkra, hogy mi rejlik odabent.
Ez azért lehetséges, mert egyértelmű összefüggés fedezhető fel az események, gondolatok, érzelmek és a test fiziológiai válaszai között. Negatív élményeink stresszként raktározódnak a szervezetünkben és energetikai blokkokat képezve következményekkel járnak, amelyek testi, lelki, szellemi téren egyaránt megjelenhetnek.
A kineziológiai kezelés nagyvonalakban és leegyszerűsítve abból áll, hogy az izomtesztelés során ráhangolódunk a test-elme kapcsolatra és a neurológiai rendszer közreműködésével információt gyűjtünk, majd korrekciókat hajtunk végre, végül izomteszteléssel ellenőrizzük a kezelés hatékonyságát.
Kiknek és miben tudok segíteni?
Mindenkinek, aki felelősséget érez a saját testi, lelki, szellemi jólléte iránt. Aki fontosnak tartja, hogy saját maga aktuálisan elérhető legjobb verziójában tudja élni az életét.
Minden olyan problémában, amelyek mögött elraktározott negatív érzelmi stressz van. Ez lehet az egészséggel, valamely életterülettel vagy az önismerettel kapcsolatos, ahol leküzdhetetlennek tűnő nehézség, ismétlődő akadály tapasztalható vagy megszületett a fejlődésre való igény.
Fontos tudni, hogy betegség esetén a stresszkezelő konzultációk nem helyettesítik a diagnózist és az orvosi ellátást, hanem további kiegészítő támogatást nyújtanak.
Az alábbi témákkal, nehézségekkel fordulhatnak hozzám:
 • pánik, szorongás, félelmek
 • negatív lelkiállapot, negatív érzelmi stressz
 • másokkal való kapcsolódásban megélt fájdalmak, veszteségek, elakadások, konfliktusok
 • szerepeinkben megélt nehézségek, elakadások
 • korlátozó hitrendszerek
 • generációkon átívelő elakadások
 • kommunikáció, önkifejezés gátoltságai
 • tanulás, kreativitás, harmónia
 • önbecsülés, önbizalom, önértékelés, önazonosság, önismeret, tudatosság
 • bármire való képtelenség
 • célokkal, motivációval, időbeosztással, döntéssel kapcsolatos életvezetési nehézségek
 • betegségek, fájdalmak, különféle testi kellemetlen érzések, életminőség javítása
 • gyermekek félelmei, kapcsolódásai, negatív lelkiállapotai, kellemetlen tünetei, tanulási, viselkedési problémái
Mit szeretek a kineziológiában?
Tapasztalatom szerint kineziológiai módszerekkel gyorsabban érhetünk el eredményeket, mint kizárólag verbális módszerekkel, mert egyrészt izomteszteléssel közvetlenül a tudattalannal és az energiarendszerrel lépünk kapcsolatba, másrészt kineziológiai gyakorlatokkal segítjük az újabb idegrendszeri útvonalak kialakulását.
Nincs két egyforma kezelés, minden teljesen egyénre szabottan történik folyamatosan a test jelzéseire hangolódva. Nagyon hatékony módon segíti a fejlődést, mert nem csupán stratégiát dolgozunk ki, hanem mélyebbre ásva rátalálunk egy teljesen saját, egyedi útra, amely rövid időn belül eredményre vezet. Igazából egy örömteli nyomozó, felfedező munka, szellemi kaland, melynek célja az energiaegyensúly mindenkori megteremtése.
Izgalmas és érdekfeszítő számomra látni a folyamatot, amint eltávolítódnak azok a berögzültségek, amik már nem szolgálják a fejlődést, ezáltal a klienseim egyre inkább képessé válnak kifejezésre juttatni az érzéseiket és megengedik maguknak, hogy azok legyenek, akik valójában. Holisztikus módszer, ebből adódóan a kezelés során felsőbb énjeink kapcsolódásával magasabb energiaszintekről is támogatást kapunk. Boldogító érzés tudni, hogy nem vagyunk magunkra hagyva a nehézségeinkben, ezt minden alkalommal hálatelt szívvel megköszönöm.
Ár

Felnőtt: 18 000 Ft / alkalom (90 perc)
Gyermek: 12 000 Ft / alkalom (60 perc)

Lemondás
24 órán belüli lemondás esetén 5 000 Ft lemondási díj fizetendő.
Középpont Jógastúdió | Sőregné Tomerle Rozália
bejelentkezés | Elérhetőségek
A konzultációra előzetes bejelentkezés szükséges!

Sőregné Tomerle Rozália

jelentkezz test és lélek a középpontban

1.

Válassz

Válaszd ki szolgáltatásainkból azt, ami a leginkább érdekelne.

2.

Jelentkezz be

Küldj üzenetet vagy lépj velünk kapcsolatba. A bejelentkezésre kattintva megtalálod az általad keresett szolgáltató elérhetőségeit.

3.

látogass el hozzánk

Már csak annyi a dolgod, hogy ellátogass hozzánk, szeretettel várunk a Középpontban!