+36 30 371 5180 | 1112 Budapest, Nevegy köz 2. 

Szolgáltatás léleknek

ismerj meg Schwarzenberger Éva Julianna

Kineziológus

Schwarzenberger Éva Julianna vagyok, kineziológus. Húszéves koromban ismertem meg a kineziológiát, azóta szerves része az életemnek. Sokat segített nekem ez a módszer, teljesen más ember lennék nélküle. Mindig erős vágy élt bennem arra, hogy én magam is kineziológus legyek, de csak négy évvel ezelőtt vált valóra ez az álmom. Előtte sokkal hétköznapibb munkám volt. Közgazdászként végeztem és évekig dolgoztam marketingesként, majd a gyerekek megszületése után irodavezető is voltam. Minden munkámból hiányzott az az öröm, amit egy-egy oldás végeztével megtapasztalok, amikor másfél óra alatt megkönnyebbül a hozzám forduló és elindul egy jobb életminőségű élet felé. Itt érzem igazán, hogy amit csinálok az nem csak munka, hanem hivatás is.
A mai napig lelkesít, ahogy az oldás közben kibontakoznak a múlt és a jelen összefüggései és lehetőséget kapunk arra, hogy úgy formáljuk a jövőnket, ahogy igazán szeretnénk. Fordulj hozzám bizalommal, ha van olyan területe az életednek, amit jobbá tennél és még keresed hozzá az eszközt. A kineziológia remek eszköz, jó szívvel ajánlom. Én azt szeretem benne, hogy segítségével az, ami nehéz volt könnyűvé válik, ami fájdalmas volt viselhetővé válik és ami lehetetlennek tűnt, lehetségessé válik.

A kineziológia egy nagyon hatékony és gyors probléma megoldó rendszer, ahol dolgozunk a tudatalatti hitrendszerekkel és érzelmi blokkokkal. A babavárás, várandósság és szülés témakörében is nyújthat neked hatékony segítséget ez a módszer.

Miben tudok segíteni Neked a kineziológiával?
A kineziológia bármely olyan probléma esetén segít, ami érzelmi stresszhez köthető. Néhány példa:
 • Problémák a szülő-gyerek viszonyban (akár a szüleiddel, akár a gyerekeddel van bajod)
 • Párkapcsolati gondok
 • Munkahelyi stressz (idegestő főnök vagy kollégák, munkahelyváltás, munkahely megszűnése)
 • Pályaválasztás
 • Döntésképtelenség
 • Pánikbetegség
 • Félelmektől, fóbiáktól való megszabadulás
 • Önértékelési problémák
 • Önbizalomhiány
 • Tanulási nehézségek (figyelemzavar, diszlexia)
 • Generációkon átívelő problémák
 • Ha nem vagy biztos benne, hogy szeretnél-e egyáltalán gyereket
 • Félsz a várandósságtól vagy a szüléstől
 • Ha próbálkoztok már egy ideje, de nem jön össze a baba
Mi a kineziológia?
A kineziológia egy stresszoldó módszer, ami az izmok segítségével dolgozik. A módszer szerint minden jelenbeli problémánknak a múltban van az oka. Az oldás alatt izomteszteléssel dolgozunk. Mivel stressz hatására az izmok elgyengülnek, így egyszerűen kaphatunk információt arról, hogy honnan ered a gond a múltban. Ha beazonosítjuk és félresöpörjük a múlt traumáit, akkor ezek nem korlátoznak minket tovább a jelenben. Hiszen amit a világból észlelünk, az saját hitrendszerünk tükörképe. A jó hír az, hogy ez a hitrendszer változtatható, alakítható. Kineziológiával ráadásul néha meglepően könnyen.
Én a kineziológia One Brain ágával dolgozom. Ez a módszer azon az elméleten alapul, hogy a bal és a jobb agyfélteke életünk különböző részeit irányítja. Amikor érzelmi stressz hatása alatt vagyunk, akkor nem tudjuk kihasználni az agy teljes kapacitását, mert a bal agyfélteke pánik üzemmódra kapcsol és aktiválódik az „üss vagy fuss” reakció. Ha az érzelmi stresszt feloldjuk, képessé válunk arra, hogy nyugodtan és hatékonyan működjünk, mivel a két agyfélteke összehangolódik és megfelelően tudjuk használni a bal agyfélteke logikáját, illetve a jobb agyfélteke kreativitását is.
A One Brain technikája a probléma megállapításából, korrekciójából és utólagos feladatokból áll. Első lépésként meghatározzuk a megoldatlan érzelmi stresszt és a rossz gondolati beidegződéseket, amik meggátolnak minket abban, hogy képességeinket teljesen kihasználjuk. A korrekciót magát az oldási technikák széles skálájából választjuk ki, mindig azzal a céllal, hogy a negatív stresszeket a lehető leggyengédebb módon távolítsuk el a testből és az elméből. Ezután, ha szükséges, további gyakorlatok végzésére kérjük a klienst, mintegy házi feladatként.
Kedvenc témám a generációs oldás, amikor azt vizsgáljuk, hogy őseink traumái hogyan épültek be sejtjeinkbe és ezáltal miképpen befolyásolják jelenlegi életünket.
Álljon itt egy kis történet, ami bemutatja, hogy a hitrendszerünk hogyan hat az emberekkel való kapcsolatunkra:

Öreg bölcs üldögélt a Korinthusba vezető út szélén. A városba igyekvő idegen rövid pihenőt tartva beszédbe elegyedett vele:
– Milyenek itt az emberek? – tudakolódta.
– Hová valósi vagy? – kérdezett vissza az öreg bölcs.
– Athéni vagyok.
– És felétek milyen nép lakik? – kérdezett tovább az öreg.
– Hát tudod, rettenetes társaság! Mind csaló, lézengő, lusta és önző. Ezért is jöttem el onnan.
– Nincs szerencséd! Korinthusban sem jobb a helyzet. Itt is csupa csalóval és lézengővel, lusta és önző emberrel fogsz találkozni. – mondta az öreg.
A vándor búsan folytatta útját.
Nem sokkal később újabb idegen állt meg az öreg bölcs előtt. Őt is az érdekelte, hogy milyen emberek laknak Korinthusban. A véletlen úgy hozta, hogy ő is Athénből jött. Neki is feltette az öreg bölcs a kérdést, hogy ott milyenek az emberek.
– Nagyszerű emberek élnek ott! Barátságosak, segítőkészek és nagyon becsületesek! – válaszolta nem kis büszkeséggel az utas.
– Nagy szerencséd van! Korinthusban is ugyanilyen nagyszerű emberekre találsz majd! – mondta az öreg bölcs. A vándor vidáman fütyörészve folytatta útját a város felé.
A két beszélgetést végighallgatta egy fiatalember, aki gyakran időzött az öreg bölcs társaságában.
Felháborodottan jegyezte meg:
– Nagyot csalódtam benned! Sose hittem volna, hogy te is ennyire kétszínű vagy!
Az öreg bölcs mosolyogva csillapította:
– Tévedsz, fiatal barátom. Tudod, a világ a szívünkben tükröződik. Akinek a szíve gyanúval van tele, az mindenhol csalókkal fog találkozni. De akinek a szívét jóindulat tölti el, az a világon mindenhol barátságos emberekre talál.

Milyen módszerekkel dolgozom a kineziológián kívül?
Egyes esetekben, amikor indokoltnak érzem, más módszereket is használok a kineziológián kívül. Alkalmazni szoktam a Colorado System energetikai kódolást, a regressziós utaztatást és a kronobiológiai elemzést is, ha szükség van rájuk.
Érdeklődési köröm a kineziológián kívül:
Szeretek fotózni, olvasni és utazni (lélekben és fizikailag egyaránt).
Az oldásra előzetes bejelentkezés szükséges!
Lemondás
24 órával korábban díjmentesen lemondható az oldás, ezen belüli lemondás esetén a teljes díj fizetendő.
Ár

21 000 Ft / alkalom (60-90 perc)

A bérlet igény esetén átruházható.

Középpont Jógastúdió | Schwarzenberger Éva Julianna
bejelentkezés | Elérhetőségek

Az oldásra előzetes bejelentkezés szükséges!

Schwarzenberger Éva Julianna

BESZÉLŐ ARCOK - Interjúsorozat

jelentkezz test és lélek a középpontban

1.

Válassz

Válaszd ki szolgáltatásainkból azt, ami a leginkább érdekelne.

2.

Jelentkezz be

Küldj üzenetet vagy lépj velünk kapcsolatba. A bejelentkezésre kattintva megtalálod az általad keresett szolgáltató elérhetőségeit.

3.

látogass el hozzánk

Már csak annyi a dolgod, hogy ellátogass hozzánk, szeretettel várunk a Középpontban!