+36 30 371 5180 | 1112 Budapest, Nevegy köz 2. 

Szolgáltatás léleknek

ismerj meg Pap Katalin

Párkapcsolati coaching, házassági tanácsadás

Egy jó párkapcsolat több, mint egy álom – ez lehet a valóság
Minden, amit ön és a párja tesz, befolyásolja az egymással kapcsolatos érzéseiket. Az, amit csinálnak vagy mondanak, vagy elmélyíti, vagy rombolja az egymás iránt érzett szeretetüket. Ha mindent megtesznek azért, hogy egymás kedvébe járjanak, és elkerüljék azt, ami a másiknak boldogtalanságot okoz, akkor szeretetet éreznek egymás iránt. De amikor a kapcsolatuk elkezd megromlani, akkor ahelyett, hogy törődnének egymással, egyre fájdalmasabb módon próbálnak meg visszafizetni az elszenvedett sérelmekért, és egyre inkább nő mindkettejükben a harag, egyre tiszteletlenebbül viselkednek egymással. Egy idő után az egyetlen lehetséges megoldásnak a válás tűnik.
És a váláson kívül mi mást lehetne tenni? Vissza lehet állítani azt a romantikus szeretetet, amit megéltek a kapcsolatuk elején? Igen!
Meg kell találni a hétköznapi kellemetlenségek alatt megbúvó, valódi kiváltó okokat. Nem a tünetekkel kell foglalkozni, hanem fel kell tárni a tüneteket okozó, mélyebben húzódó problémákat. Ezt a tanácsadás során két oldalról közelítjük meg: egyrészt beazonosítjuk és leküzdjük a boldogtalanságot okozó viselkedéseket, amelyekkel rombolják az egymás iránt érzett szeretetüket, másrészt megkeressük, hogy mivel tudnak örömet okozni egymásnak azért, hogy meg tudjanak felelni egymás legfontosabb érzelmi igényeinek.
Mik a szeretetrombolók?
Mit szokott a párja tenni vagy mondani, amit ön bántónak érez? És mit tesz vagy mond ön, ami a párját zavarja? Milyen rossz viselkedési mintákat követnek a kapcsolatukban? A követelőzés, a tiszteletlenség, a megtévesztés, vagy valami más?
És mit kell tenni azért, hogy megint egymásba szeressenek?
Ön mit vár el a párjától? És a párja mit vár el öntől? Mire van szükségük ahhoz, hogy mindketten boldogok legyenek? Önnek melyik a legfontosabb érzelmi igénye? A szeretetkifejezés, a szexuális elégedettség, a bizalmas beszélgetés, az elismerés vagy valami más? És ezeknek jelenleg mennyire képes megfelelni a párja?
Ezekre a kérdésekre adunk közösen válaszokat, és már most egy lépéssel közelebb került a boldogabb házassághoz, ugyanis csak annyit kell tennie, hogy bejelentkezik párkapcsolati coaching-alkalomra a lenti űrlap kitöltésével, vagy felhív telefonon, és időpontot egyeztetünk.
Ár
25 000 Ft / alkalom (90 perc)
Középpont Jógastúdió | Pap Katalin
bejelentkezés | Elérhetőségek
A tanácsadásra előzetes bejelentkezés szükséges!

Pap Katalin

BLOGBEJEGYZÉSEK

jelentkezz test és lélek a középpontban

1.

Válassz

Válaszd ki szolgáltatásainkból azt, ami a leginkább érdekelne.

2.

Jelentkezz be

Küldj üzenetet vagy lépj velünk kapcsolatba. A bejelentkezésre kattintva megtalálod az általad keresett szolgáltató elérhetőségeit.

3.

látogass el hozzánk

Már csak annyi a dolgod, hogy ellátogass hozzánk, szeretettel várunk a Középpontban!