+36 30 371 5180 | 1112 Budapest, Nevegy köz 2. 

jóga

jógaóra Női jóga

Práger Anna

A jóga tudatosítás és kapcsolódás önmagunkhoz – a TAPASZTALAT mentén.
A jóga mindig tapasztalásra hív: egy igen széles „tárház”, amelyben mindannyian megtaláljuk a számunkra legtámogatóbb, legtermészetesebb „eszközöket”. S hidd el, akár jógáztál már, akár nem, ez már most is egy Benned élő tárház, amit csak aktivizálni kell – a figyelmeddel és a gyakorlással!
A női jóga órák a hatha jóga gyakorlatain alapulnak, de fókuszunk a medencénk és női szerveink energizálásán, csípőnk lazításán, valamint szívünk nyitásán van. Mivel célunk, többek között, a női minőségeinkkel, erőinkkel való kapcsolódásunk, az ászanákon, légzőgyakorlatokon, meditációkon túl sok áramló-összekötő gyakorlatot, gyakorlatsorozatot használunk, mint például a Hold- és a Földüdvözleteket.
Jóga óráimon abban segítelek, hogy mindinkább tudj kapcsolódni belső, női erőforrásaidhoz, hozzáférj női intuícióidhoz, nyílj meg, bizalommal (gyökér csakra) ösztöneid, vágyaid, saját teremtőerőd (szex csakra) felé; szíved nyitottságával és tisztaságával tudj döntéseket hozni (szív csakra). Bízz megérzéseidben s hozz egyensúlyt Életedbe.
Nőként folyamatos változásban vagy, ciklusokban: hormonjaid, energiaszinted, hangulatod, nyitottságod is változik. A jóga eszközei, a hatha alapokon nyugvó gyakorlatok, a sokszor mégis áramló, tudatos, légzés vezette mozgás segít megnyílni, megtapasztalni ezt az áramló energiát, megteremteni a dinamikus egyensúlyt – a jógaórán és így hétköznapjaidban is! Hisz ez a cél: amit itt megtapasztalsz, azt már az Életben is tudod!
Ebben ráadásul segít a csoportenergia. Nagyon inspiráló és támogató tud lenni a női közösség ereje.
Szeretettel várlak hétfő esténként e tapasztalásokra!
Középpont Jógastúdió | Práger Anna | Női jóga
Időpontok | Elérhetőségek
Az órarendben szereplő óráinkra előzetes bejelentkezés NEM szükséges!

jóga Oktatóink

középpont órarend

1.

Válassz

Válaszd ki jógaóráink közül azt, ami a leginkább érdekelne.

2.

Nézd meg az órarendet

Az órarendre kattintva megtalálod az általad keresett jógaóra időpontját.

3.

látogass el hozzánk

Már csak annyi a dolgod, hogy ellátogass hozzánk, szeretettel várunk a Középpontban!