+36 30 371 5180 | 1112 Budapest, Nevegy köz 2. 

Szolgáltatás testnek

ismerj meg Kárpáti Dorka

Természetjárók Mozgásspecialistája

Természetjáróknak segítek a fájdalomcsillapításban komplex mozgásterápiás eszközökkel. Segítek, hogy megismerjék testük működését, és tudatosan, összhangban önmagukkal minél több kalandban lehessen részük túrázások során.
Kinek szól?
Minden kezdőnek, aki fél, hogy bírni fogja-e terepen. A fokozatosan megválasztott táv-és szint választás megkerülhetetlen alapigazság, ha túrázásra adja a fejét az ember. Némi tudatos odafigyeléssel és gyakorlattal pedig már otthon tudsz tenni azért, ha lábad miatt tartasz a tereptől, vagy félsz, hogy hogyan bírod a hegymeneteket.
Azoknak a tapasztalt túrázóknak, akik több hetes, hónapos távokat is mennek. Lehet épp tervezed, vagy már a lábadban van egy vagy több hosszabb út. Ilyenkor már jól ismeri az ember a határait, megvannak a jól bevált praktikák (vagy épp a megszokott fájdalmak). Azt kevesebben tudják, hogy otthoni gyakorlatokkal és önkezelésekkel ezek a határok teljesen újraírhatók, sőt a rég megszokott problémák is képesek megszűnni.
Azoknak, akik kompenzálni szeretnék ülő- vagy álló munkájukat. Talán te vagy az, aki tudatosabban akarja élni az életét és 80 évesen is kirándulni akar. Tudod, hogy a magadra költött pénz nem kiadás, hanem befektetés az egészségedbe. Az egyetlen dolog, ami megfizethetetlen. A legtöbb ember ezt csak akkor érzékeli, ha egészsége csorbát szenved. A tudatos emberek nem tüzet oltanak, hanem előre gondolkodnak. Az idő, amit magadra fordítasz rugalmasabb mozgást, jobb közérzetet és magasabb életminőséget jelent.
Ezek gyakorlatában segítek Neked Komplex Mozgásterápiával, Egyensúly- és Légzésprogrammal.
Ajánlatkéréshez foglalj 30 perces online konzultációt!
Középpont Jógastúdió | Kárpáti Dorka
bejelentkezés | Elérhetőségek
A kezelésre előzetes bejelentkezés szükséges!

Kárpáti Dorka

jelentkezz test és lélek a középpontban

1.

Válassz

Válaszd ki szolgáltatásainkból azt, ami a leginkább érdekelne.

2.

Jelentkezz be

Küldj üzenetet vagy lépj velünk kapcsolatba. A bejelentkezésre kattintva megtalálod az általad keresett szolgáltató elérhetőségeit.

3.

látogass el hozzánk

Már csak annyi a dolgod, hogy ellátogass hozzánk, szeretettel várunk a Középpontban!