+36 30 371 5180 | 1112 Budapest, Nevegy köz 2. 

Szolgáltatás léleknek

ismerj meg Koltayné Budai Kitti

Kineziológus

Koltayné Budai Kitti vagyok, természetgyógyász kineziológus. Mindig is emberekkel akartam foglalkozni, de az élet a pénzügy-számvitel felé sodort. 2012-ben szereztem meg a közgazdász diplomámat, és az Európai Uniós projektek pénzügyeivel kezdtem el foglalkozni. Szerettem a munkám, de hiányzott valami. Túl személytelen volt a munkám, azt éreztem, hogy hiába dolgozok sokat, ezzel senkinek nem segítek.
Amikor a férjemmel összeházasodtunk, elhatároztuk, hogy az esküvő után gyermeket akarunk. Egészségesek voltunk, így nem értettük, hogy miért nem sikerül. Azért, hogy eltereljem a figyelmem, elkezdtem kineziológiát és jógát tanulni. A tanulmányaim során megtapasztaltam azt, hogy milyen jó érzés segíteni, hogy segítséggel változtathatok az életemen. Nagyon jó érzés volt látni és tapasztalni, hogy a kliensem is megérti azt, hogy eddig miért döntött úgy, ahogy, és az oldás hatására hogy változik meg az élete.
Az oldásoknak és a jógának köszönhetően 2018-ban várandós lettem a nagyobbik fiammal, 2019-ben pedig a kisebbel.
Eldöntöttem, hogy felhagyok a pénzügyes életemmel, és az embereknek, neked szeretnék segíteni.
Mi a kineziológia?
Ez egy izomtesztelésen alapuló módszer. Stressz hatására az izmok elgyengülnek, így könnyen beazonosítható az a kor, amikor az a stressz történt, ami ma megjelenik az életedben. Különböző technikák segítségével megszüntetjük a stresszt, így elkezd megváltozni az életed, életszemléleted.
Milyen problémával fordulhatsz hozzám?
  • meddőség
  • kapcsolati, párkapcsolati probléma
  • munkahelyi, pénzügyi gondok
  • egészséggel kapcsolatos problémák
  • önértékelési gondok, önbizalomhiány
  • generációs problémák
  • megváltozott élethelyzetekből fakadó gondok (gyermek születése, munkahely elvesztése)
Mikor nem tudlak fogadni?
Pszichiátriai kezelés alatt álló, mentális/neurológiai problémára gyógyszert szedő személyeket nem tudok fogadni. Megértésedet köszönöm!
A fogantatás elősegítésével kapcsolatban így tudok segíteni:
Van, akinek gyorsan jön a gyermekáldás az életében, van, akinek lassabban. Én az utóbbi csoportba tartozom. 2015-ben, amikor összeházasodtunk a férjemmel, rögtön az esküvő után eldöntöttük hogy készen állunk arra, hogy gyermekünk legyen. Azt gondoltam, hogy könnyen várandós leszek, de ez nem így történt. Három évet vártunk és minden létező dolgot kipróbáltunk és megtettünk, hogy gyermekünk legyen.
Ezzel egy időben kezdtem el kineziológiát tanulni és oldásokra járni. Az oldások során rájöttem milyen sok blokk, fel nem dolgozott történés van, ami gátolhat abban, hogy megfoganjon a gyermek. Ma már kétgyermekes anya és kineziológus vagyok. Szívügyem segíteni azokat a nőket, akik gyermeket szeretnének, de valamiért nem sikerül a teherbeesés. Az oldások során feltárjuk azokat a blokkokat, negatív hitrendszereket, félelmeket, amelyek a gyermekáldás útjában állnak.
Amikor megszületett a gyermek:
Anyának lenni a legcsodásabb és egyben a legnehezebb feladat. Egy gyermek születése valójában egy mindent felforgató esemény. A nőből anya lesz, ami egy olyan új szerep, amit meg kell tanulni. A kezdeti időszak az ismerkedésről szól, hiszen megismerjük az új jövevényt, megtanuljuk ellátni, gondozni, ilyenkor alakulnak ki a családban a szerepek.
Bekapcsolhatnak a családból hozott minták, amelyek néha szöges ellentétben állhatnak azzal, ahogy mi viselkedni szeretnénk. Az oldások során megnézzük a félelmek és az érzések mögött meghúzódó okokat és feloldjuk azokat. A folyamat során segítek abban, hogy meglásd a szépséget az új élethelyzetedben, megtaláld ebben a helyed és olyan anyává válj, amilyen mindig is szerettél volna lenni.
Konzultációra előzetes bejelentkezés szükséges.
Várlak szeretettel!
Ár

20 000 Ft / alkalom (90 perc)
90 000 Ft / 5 alkalmas bérlet

Középpont Jógastúdió | Koltayné Budai Kitti
bejelentkezés | Elérhetőségek
A konzultációra előzetes bejelentkezés szükséges!

Koltayné Budai Kitti

jelentkezz test és lélek a középpontban

1.

Válassz

Válaszd ki szolgáltatásainkból azt, ami a leginkább érdekelne.

2.

Jelentkezz be

Küldj üzenetet vagy lépj velünk kapcsolatba. A bejelentkezésre kattintva megtalálod az általad keresett szolgáltató elérhetőségeit.

3.

látogass el hozzánk

Már csak annyi a dolgod, hogy ellátogass hozzánk, szeretettel várunk a Középpontban!