+36 30 371 5180 | 1112 Budapest, Nevegy köz 2. 

Szolgáltatás testnek

ismerj meg Bede Nikolett

Ideg-inger kezelés

Sportolói pályafutásom befejeztével világossá vált számomra, hogy professzionális munkavégzéséhez az emberi szervezet működését test, lélek és szellem egészeként kell vizsgálni. Családi örökségem részeként már kiskoromtól közel álltak hozzám a gyógynövények, az egészséges táplálkozás, különböző meditációs technikák és az alternatív mozgásterápiák. Korán megismerkedtem a hagyományos kínai orvoslás alapjaival és későbbi tanulmányaimat is ennek szellemében végeztem.
Tíz éves jógagyakorlati tapasztalatom után idén fejezem be tanulmányaimat az Európában egyedülálló módon működő államilag akkreditált Bhaktivedanta Hittudományi Főiskolán, ahol a gyakorlati oktatáson túl megismerkedtem a vallásfilozófia és kultúra; a meditáció; a jógaélettan; a pszichológia; az ájurvédikus dietetika valamint az ősi jógaszentírások ismeretével is. Elmélyítve eddig megszerzett tudásomat a hagyományos indiai jógarendszer és a hagyományos kínai orvoslás területén idén nyáron sikeres vizsgát tettem yin jógaoktatóként.
Tanulmányaim

Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézet – reflexológus
Alternatív Mozgásterápia Egyesület – hatha Jóga Instruktor
Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola – vaisnava jógamester szak BA
Hatha jógamester
Kismama- és gyermekjóga oktató
Jakab Adrienn Amasole Jógastúdió – YIN Jóga Oktatóképzés

A kezelések hatásmechanizmusa a talpi idegvégződések pontos presszúrájára épül, melynek hatására a testben futó szervek, szervrendszerek idegpályájára hatva ingerület érkezik a központi idegrendszerbe, majd ott aktiválódnak a szervezet öngyógyító folyamatai, melynek hatására a szervezetben esetlegesen kialakuló egyensúlytalanságok rendeződnek.
A kezelések alkalmazása ezen a gyors mozgáson alapuló idegműködésen alapszik. A testben zajló folyamatok feltérképezése után, személyre szabott életmóddal látom el a hozzám fordulókat, mely ötvözi a kínai és az indiai orvoslás eszközeit.
Az évek során már több tucat párt segítettem hozzá a rég várt gyermekáldáshoz, így örömmel veszek részt a Középpont Babaváró programjában és szeretettel várom a tudatos gyermekvállalásra készülő párokat.
Középpont Jógastúdió | Bede Nikolett
Középpont Jógastúdió | Bede Nikolett
bejelentkezés | Elérhetőségek
A kezelésre előzetes bejelentkezés szükséges!

Bede Nikolett

jelentkezz test és lélek a középpontban

1.

Válassz

Válaszd ki szolgáltatásainkból azt, ami a leginkább érdekelne.

2.

Jelentkezz be

Küldj üzenetet vagy lépj velünk kapcsolatba. A bejelentkezésre kattintva megtalálod az általad keresett szolgáltató elérhetőségeit.

3.

látogass el hozzánk

Már csak annyi a dolgod, hogy ellátogass hozzánk, szeretettel várunk a Középpontban!