Szolgáltatás testnek

ismerj meg Fekete Zsuzsanna

Masszázs

Jól ismerem az érzést, milyen egy feszes nyakizom okozta fejfájás, tartós stresszhelyzet okozta hátfájdalmak, vagy az ülő munka miatti derék-és csípőproblémák. Saját problémáim miatt sok fajta masszázst kipróbáltam, egyrészt mert érdekeltek a különböző irányzatok, másrészt, mert kerestem a megoldást a fájdalmaimra.
Egy esős novemberi délután, mint derült égből a villámcsapás, indult el bennem a kíváncsiság a masszírozás művészete iránt.
Térdfájással kerestem fel egy masszőrt. Érdekes módon nem csak a térdemet masszírozta, hanem attól távolabbi pontokat nyomkodott, ami számomra nagyon különös volt. A masszázskezelés végére potyogtak a könnyeim. Nem értettem, mi történik? Én nem ezért jöttem… Meglepetésemre, nem csak a térdfájdalom múlt el, hanem kioldódott belőlem minden feszültség, ami az akkori élethelyzetben fojtogatott. Megtisztulva és újjászületve szálltam le a masszázságyról. Abban a pillanatban minden porcikámban éreztem, hogy szeretném én is megtanulni a test effajta „titkos pontjait”, hogy először magamon, majd később másokon is segíthessek.
Korábbi irodai munkámmal szöges ellentétben képezni kezdtem magam, s mivel megtaláltam benne önmagam, mostanra a masszírozás már a hivatásom.
A mozgásszegény életmód miatt sok helyen jelentkezhet a fájdalom, leginkább emiatt keresnek fel az emberek. Leggyakrabban a nyakizmok feszessége, csuklyásizmok merevsége, mellizmok rövidülése, hátizmok gyengesége, derék-csípő vagy térdfájdalmak jelentkeznek. A masszázs hatékonyan tud segíteni ezen fájdalmak enyhítésében.
A masszázs az én szemüvegemen keresztül a testünkről való gondoskodás, odafigyelés, önszeretet. A masszázs egyfajta lelki tehermentesítés is, a mókuskerékből való kiszakadás, megpihenés és feltöltődés egyben.
Masszázsaim során a leghatékonyabb megoldás érdekében szükség esetén alkalmazok köpölyöket, kimozgatásokat, vagy használok illóolajokat.
Szívesen tanítok nyújtó-lazító mozgásgyakorlatokat és „titkos pontokat” azon vendégeimnek, akik ezt kérik, annak érdekében, hogy az adott probléma mielőbb megoldódjon. Ehhez 2019-ben a do-in gyakorlatvezető vizsgát is letettem.
Szeretettel várlak a Középpontban!
Középpont Jógastúdió | Fekete Zsuzsanna
Középpont Jógastúdió | Fekete Zsuzsanna
bejelentkezés | Elérhetőségek
A kezelésre előzetes bejelentkezés szükséges!

Fekete Zsuzsanna

jelentkezz test és lélek a középpontban

1.

Válassz

Válaszd ki szolgáltatásainkból azt, ami a leginkább érdekelne.

2.

Jelentkezz be

Küldj üzenetet vagy lépj velünk kapcsolatba. A bejelentkezésre kattintva megtalálod az általad keresett szolgáltató elérhetőségeit.

3.

látogass el hozzánk

Már csak annyi a dolgod, hogy ellátogass hozzánk, szeretettel várunk a Középpontban!

program programajánló