+36 30 371 5180 | 1112 Budapest, Nevegy köz 2. 

Szolgáltatás testnek

ismerj meg Juhász-Fekete Zsuzsanna

Masszázs

Jól ismerem az érzést, milyen egy feszes nyakizom okozta fejfájás, tartós stresszhelyzet okozta hátfájdalmak, vagy az ülő munka miatti derék-és csípőproblémák.
Saját problémáim miatt sok fajta masszázst és kezelést kipróbáltam, egyrészt mert érdekeltek a különböző irányzatok, másrészt, mert kerestem a megoldást a fájdalmaimra. Megtaláltam, magam mögött hagytam a közgazdász pályát, és masszőrré váltam.
Két kisiskolás fiam van, akiket kicsi baba koruk óta masszírozok. Több éve figyelek a táplálkozásomra, és 2022-ben visszavezettem a rendszeres jógázást az életembe, ami csodákat tesz velem.
Masszázs a fájdalmak enyhítésére
A mozgásszegény életmód, valamint a stressz miatt sok helyen jelentkezhet a fájdalom. Leggyakrabban a nyakizmok feszessége, csuklyásizmok merevsége, mellizmok rövidülése, hátizmok gyengesége, derék-csípő vagy térdfájdalmak miatt keresnek fel az emberek. A masszázs hatékonyan tud segíteni ezen fájdalmak enyhítésében.
2022-ben korábbi tanulmányaim kiegészítéseként megtanultam „Hold Me” masszázst, ami Varga Kriszti egyedülálló fejlesztése, és ami hatékonyan segíti a nyirokrendszer működését, lazítja a fasciát és az izmokat, enyhíti a fájdalmakat és támogatja az immunrendszer működését.
Masszázs a várandósságra felkészüléshez
Szeretettel várom a várandósságra felkészülő leendő anyukákat is, hiszen a kisbaba érkezése előtt fontos, hogy a kismama testileg és lelkileg is felkészüljön az áldott állapotra.  A „Hold Me” masszázs kimondottan ajánlott a várandósság előtti időszakban, mert ez a fascia szemléletű, nyirokrendszert támogató masszázs segíti a szervezet méregtelenítését és beindítja az öngyógyító folyamatokat. A “Hold Me” masszázsrendszer része a has finom átmasszírozása is, mely rendkívül fontos a megfelelő immunrendszer és kismedencei szervek támogatása szempontjából. A masszázs segíti a derékfájás megelőzését, a csípőhorpasz izom megfelelő nyújtásával pedig javítani tudjuk a petefészek és méh vérellátását is.
Masszázs a szülés után
A kisbaba érkezése után – a gyermekágyas időszak elteltével – a masszázs segíti az anyukák hát-és vállfájdalmainak enyhítését. Teljesen természetes, hogy a kisbabájukról gondoskodó anyukáknak szükségük van az énidőre, a kikapcsolódásra, nem csak testileg, de mentálisan is. A masszírozás nem csak oldja az izomfeszüléseket és enyhíti a fájdalmakat, hanem megnyugtatja az idegrendszert, pihentet, ami által a szervezet nyugalmi helyzete visszaáll. A masszírozás pozitív hatással van a tejtermelésre is, ami relaxált, nyugodt állapotban termelődik megfelelően, míg a stressz és a kimerültség kedvezőtlenül befolyásolja a tejleadó reflexet. A masszírozás semleges masszázsolajjal történik, ami biztonságos az anyuka és kisbabája számára is.
Masszázs, mint öngondoskodás
A masszázs az én szemüvegemen keresztül a testünkről való gondoskodás, odafigyelés, önszeretet. A testi feszültségek enyhülése során a lelki feszültségek és a stressz is oldódik bennünk.
Masszázsaim során a leghatékonyabb megoldás érdekében szükség esetén alkalmazok nyújtásokat, vagy használok köpölyöket és illóolajokat.
Szívesen tanítok mozgásgyakorlatokat azon vendégeimnek, akik ezt kérik, annak érdekében, hogy az adott probléma mielőbb megoldódjon. Ehhez 2019-ben a do-in gyakorlatvezető vizsgát is letettem.
Szeretettel várlak a Középpontban!
Ár
14 000 Ft / 1 óra
20 000 Ft / 1,5 óra
Középpont Jógastúdió | Fekete Zsuzsanna
Középpont Jógastúdió | Juhász-Fekete Zsuzsanna
bejelentkezés | Elérhetőségek
A kezelésre előzetes bejelentkezés szükséges!

Juhász-Fekete Zsuzsanna

jelentkezz test és lélek a középpontban

1.

Válassz

Válaszd ki szolgáltatásainkból azt, ami a leginkább érdekelne.

2.

Jelentkezz be

Küldj üzenetet vagy lépj velünk kapcsolatba. A bejelentkezésre kattintva megtalálod az általad keresett szolgáltató elérhetőségeit.

3.

látogass el hozzánk

Már csak annyi a dolgod, hogy ellátogass hozzánk, szeretettel várunk a Középpontban!