+36 30 371 5180 | 1112 Budapest, Nevegy köz 2. 

Szolgáltatás léleknek

ismerj meg Késely Hajni

Access Bars

A Bars olyan eszköz, amely által másképp tudunk működni, funkcionálni. A fejen lévő 32 pont érintésével, azaz a bar-ok futtatásával megtapasztalható milyen az, amikor érzékelésből, belső tudásból, befogadásból funkcionálunk.
Ha gondolatokból, érzésekből, érzelmekből működünk, akkor a létezés helyett döntünk, bírálunk, következtetéseket és ítéleteket alkotunk arról, hogy mit fogadunk be, és ezzel korlátozzuk, hogy mi jelenhet meg az életünkben. Ezzel előre eldöntjük, hogy mi lehetséges és lehetetlen a világunkban, hiszen a múlt alapján szilárd elképzeléseket alakítottunk ki arról, hogy az élet hogyan működik. Csak olyasmi tud megjelenni az életünkben, ami az elképzeléseinkkel összhangban van. Minden, amit ilyen módon rögzítettünk, megszilárdítja az energiaáramlást, és korlátozza a képességeinket abban, hogy változásokat teremtsünk a különböző életterületeken. Ha feloldásra kerülnek ezek a korlátozások, könnyen létrehozható valami más, ami jobban megfelel a vágyainknak.
A bar-ok érintése abban támogat, hogy gyengéden, erőfeszítés nélkül el lehessen engedni ezeket a korlátokat. Az Access Bars abban erősít meg, hogy tudd, hogy tudsz, és kételkedés nélkül higgy önmagadban. Minden életterületnek van egy pontja a fejünkön, ami elmenti az adott életterülethez tartozó gondolatainkat, elképzeléseinket, hitrendszerünket, amik aztán blokkolják az adott életterület kiegyensúlyozott működését. Ezen pontok érintése közben az agyhullámok lelassulnak 4-7 Hz közé, ezáltal lehetővé téve, hogy a viselkedésminták, hitrendszerek, nézőpontok hozzáférhetőek legyenek, és feloldhassuk a különböző életterületekhez (pénz, kapcsolatok, kommunikáció, öröm, kreativitás, stb.) kapcsolt traumatikus emlékeket. A kezelés eredményeként jelen leszel az életedben, és a múlt nem vetül a jövődbe, mint azelőtt.
A tudomány szerint sejteink alakja elliptikusabbá válinak, amikor a gondolatok, érzések, érzelmek befolyásolják, ami az első lépés az egészség megbomlása felé. Bárok futtatása ez a sejtekre gyakorolt hatást kioldja, így a sejtek vissza tudják nyerni gömbszerő formájukat, és hozzájárlnak a test egészségéhez.
Miben segíthet?
  • Stressz csökkentésére és az összezavarodott gondolatok tisztítására
  • Jobb alvás, kipihentebb, energikusabb ébredés
  • Hiperaktivitás és figyelemzavar
  • Mély relaxáció
  • Jelenben élés, múlt elengedés
  • Energetikai, érzelmi, fizikai és mentális blokkok oldására, amik beragadva tartanak
  • Megnyit a befogadásra
Ár
18 000 Ft / alkalom
Középpont Jógastúdió | Késely Hajni
bejelentkezés | Elérhetőségek
A kezelésre előzetes bejelentkezés szükséges!

Késely Hajni

BLOGBEJEGYZÉSEK

jelentkezz test és lélek a középpontban

1.

Válassz

Válaszd ki szolgáltatásainkból azt, ami a leginkább érdekelne.

2.

Jelentkezz be

Küldj üzenetet vagy lépj velünk kapcsolatba. A bejelentkezésre kattintva megtalálod az általad keresett szolgáltató elérhetőségeit.

3.

látogass el hozzánk

Már csak annyi a dolgod, hogy ellátogass hozzánk, szeretettel várunk a Középpontban!