+36 30 371 5180 | 1112 Budapest, Nevegy köz 2. 

Szolgáltatás léleknek

ismerj meg Veres Tamás

Egyéni konzultáció a pénzről

Úgy tapasztaltam, hogy sokan azt gondolják, hogy a pénzügyek csupán számok. Rakjuk egymás után őket és végezzük el a megfelelő matematikai alapműveletet vagy nézzük az aktuális piac statisztikákat, és kész. Tapasztalataim szerint még a legnagyobb vállalatvezető érzései is hatással vannak a privát pénzügyeire, de írhatnám azt is, hogy az életére, önbizalmára és viszont.
Munkám során nagyvállalatok pénzügyeivel és döntéshozások előkészítésével foglalkozom már a saját cégemen keresztül 2013 óta. Az idáig vezető út hosszú volt és tele tapasztalásokkal.
Sok változáson kellet magamnak is átmennem, hogy észrevegyem, az EMBERREL is kell foglalkozni. Mindezt azért, hogy a pénzzel és saját magával való kapcsolataiban hosszútávú és maradandó fejlődés tudjon végbemenni. Ezáltal az élete magánemberként vagy vezetőként is változhasson abba az irányba, amit ott legbelül tud csak egyenlőre érezni.
Jómagam 2013. áprilisában találkoztam először a Gartai módszerrel. Sokkal nyitottabb szemmel tudom élni az életemet a világba és magamat is jobban megismerhettem. A Középpontban végzett munkámat is ennek a módszenek az iránymutatásai mentén végzem.
Egyéni konzultáció keretében a Te általad hozott témáról tudunk beszélgetni. Ez egy közvetlen beszélgetés, Te hozod a témát és lépésről lépésre haladva, átfogóan vizsgáljuk a hozott élethelyzetet. A lényeg, hogy teljesebbé váljon az életed. Fontos, hogy TE KELLESZ hozzá! Az lehet hogy kapsz házi feladatot is.
Egyéni időpont egyeztetése szükséges a megadott elérhetőségeken.
Ha felkeltette az érdeklődésedet, írj vagy hívj és segítek megismerkedni a “saját árnyékoddal”, hogy tudd mit szeretnél “átlépni”.
Amennyiben ajándékba szánod a segítségemet, arra is van lehetőség. Ezt kérlek mindenképp jelezd számomra jelentkezésednél.

Jelentkezés az elérhetőségek valamelyikén.

Ár

16 000 Ft / alkalom
Az első alkalom ingyenes

Középpont Jógastúdió | Veres Tamás
bejelentkezés | Elérhetőségek
A konzultációra előzetes bejelentkezés szükséges!

Veres Tamás

jelentkezz test és lélek a középpontban

1.

Válassz

Válaszd ki szolgáltatásainkból azt, ami a leginkább érdekelne.

2.

Jelentkezz be

Küldj üzenetet vagy lépj velünk kapcsolatba. A bejelentkezésre kattintva megtalálod az általad keresett szolgáltató elérhetőségeit.

3.

látogass el hozzánk

Már csak annyi a dolgod, hogy ellátogass hozzánk, szeretettel várunk a Középpontban!