+36 30 371 5180 | 1112 Budapest, Nevegy köz 2. 

Szolgáltatás testnek

ismerj meg Varga Krisztina

Masszázs

Varga Krisztina vagyok, 2007-től foglalkozom masszázsokkal. Azonnal magával ragadott a szakma- szerencsés vagyok- a hivatásom a szenvedélyem is.
Számomra a masszázs egyfajta kommunikáció a szövetekkel, szeretem megfejteni a titkaikat. Van egy nagy versenyelőnyöm sok masszőrhöz képest: „látok a kezemmel”, extraszenzitív vagyok. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy szinte még hozzád sem kell érnem- már érzem az állapotodat.
Sosincs nálam két egyforma masszázs. Mindig a problémás területekkel foglalkozom és a rendelkezésemre álló összes eszközt és technikát bevetem a megoldás érdekében. Folyamatosan képzem magam és tovább is adom a tudásom.
Hiszem, hogy az izmokon keresztül a lélek is oldódik. Rendszeresen tapasztalom, hogy az érintés hatására a sejtjeinkben elraktározódott energiák, emlékek elkezdenek felszabadulni. Érzelmi és energetikai oldódásokon megyünk keresztül egy-egy masszázs által. A testük el kezd mesélni. Ezeket a folyamatokat támogatom meg olyan lelki terápiákkal, mint a családállítás vagy az Acces eszközei.
Ár
20 000 Ft / alkalom (60 perc)
Középpont Jógastúdió | Beszélő arcok | Varga Krisztina
Középpont Jógastúdió | Varga Krisztina
bejelentkezés | Elérhetőségek
A kezelésre előzetes bejelentkezés szükséges!

Varga Krisztina

BESZÉLŐ ARCOK - Interjúsorozat
BLOGBEJEGYZÉSEK

jelentkezz test és lélek a középpontban

1.

Válassz

Válaszd ki szolgáltatásainkból azt, ami a leginkább érdekelne.

2.

Jelentkezz be

Küldj üzenetet vagy lépj velünk kapcsolatba. A bejelentkezésre kattintva megtalálod az általad keresett szolgáltató elérhetőségeit.

3.

látogass el hozzánk

Már csak annyi a dolgod, hogy ellátogass hozzánk, szeretettel várunk a Középpontban!