+36 30 371 5180 | 1112 Budapest, Nevegy köz 2. 

Jóga

ismerj meg Valter Éva

Kismama jóga

14 éves koromban kezdtem el Hatha jógát gyakorolni. 7 évig nagyon intenzíven, napi több alkalommal, több órát gyakoroltam. Ez az időszak meghatározta egész életemre a mozgáshoz és a jógához való viszonyomat. Később többféle mozgásformával megismerkedtem, tánccal, harcművészetekkel, de a jóga mindig az életem részét képezte. Kislányom megszületése után elvégeztem a Hatha jóga alaptanfolyam után a Kismama jóga oktatói, majd a Babás jóga oktatói képzéseket. Budapesten több helyszínen vezetek jóga foglalkozásokat várandós kismamáknak, és a szülés után babáikkal visszatérő anyukáknak, pároknak szülésfelkészítő programokat vezetek.
Természetgyógyászként – holisztikus szemléletben – az asztrológia, a kineziológia és az életmódtanácsadás ötvözésével tudok hatékonyan segíteni a hozzám fordulóknak.
A gyógymasszőri képzéssel az utolsó álmom is valóra vált: már nem csak lelki és szellemi szinten tudok adni az embereknek, hanem közvetlenül a testi fájdalmak, diszharmóniák azonnali oldásában is közre tudok működni.
Mivel nagyon sokat mozgok a kismamák és anyukák körében, gyorsan megszületett az igény, hogy gyógymasszőrként, svédmasszázs alapokon a kismamáknak segítsek édes terhük könnyedebb viselésében. A Kismama masszázs nagyon sok kismamámat segítette hozzá, hogy várandósságuk harmonikusabb és örömtelibb legyen. Nem sokkal később jöttek az anyukák is hozzám, és kiderült, a friss anyukáknak az első egy-két évben hihetetlen szükségük van a masszázsra, mert a baba cipelése, dajkálása óriási fizikai igénybevételt jelent.
Nagyon nagy elhivatottságot érzek aziránt, hogy a kismamák, anyukák és babáik minél boldogabb, harmonikusabb és teljesebb életet élhessenek, és ezáltal a felnövekvő új generációk kevesebb teherrel, több bölcsességgel juthassanak tovább. Hálás vagyok a sorsnak, hogy ilyen sok hasznos eszközt adott a kezembe, amivel a gyermeket váró és gyermeket nevelő nők segítségére tudok lenni.
Képzettség
  • Természetgyógyász
  • Gyógymasszőr
  • Okleveles Hatha Jóga Oktató
  • Okleveles Kismama és Babás Jóga oktató
Középpont Jógastúdió | Valter Éva
Időpontok | Elérhetőségek
Az órákra előzetes bejelentkezés szükséges!

Valter Éva

BLOGBEJEGYZÉSEK

jóga Oktatóink

középpont órarend

1.

Válassz

Válaszd ki jógaóráink közül azt, ami a leginkább érdekelne.

2.

Nézd meg az órarendet

Az órarendre kattintva megtalálod az általad keresett jógaóra időpontját.

3.

látogass el hozzánk

Már csak annyi a dolgod, hogy ellátogass hozzánk, szeretettel várunk a Középpontban!