+36 30 371 5180 | 1112 Budapest, Nevegy köz 2. 

blog

Támogató energiák

Középpontunk - Nyírő Zoli
Mikor találkoztál először az integrál szimbólum kezeléssel?
Ezt a egyesített módszert én állítottam össze, az alapját képezik az őshagyományokból vett szertartás elemek illetve részét képezi egy imaginációs technika, amely képi szimbólumokat használ. Esetenként alkalmazon az Aranyjeleket (Tamgaltyn), mint energetikai szimbólumokat.
Hogyan változtatott meg téged ez a tanulás/kezelés?
Ahogy haladok az önismeret útján, úgy erősödik bennem a készség amivel hatni vagyok képes, elsősorban a saját belső rendeződésemre, fejlődésemre. De ha valaki eljön hozzám néhány ülésre, akkor szívesen megosztom vele minden tudásom és tapasztalatom, amire ott akkor szüksége lehet. Hiszem, hogy az önismereti fejlődés magával hozza a spirituális érést is. Ez a két fejlődés vonal erősen húzza egymást, egymástól elválaszthatatlanok.
Olyan időminőségben élünk, amikor mindannyian fokozódó intenzitással szembesülünk az önbecsapásainkkal, a fel nem dolgozott lelki sebeinkkel. Senki sem kivétel, a kérdés, hogy ki hogy reagál a néha csak egy-egy pillanatra felmerülő felismerésekre? Képes-e magasabb, tágabb összefüggéseiben ránézni a megjelenő érzelmi-, gondolati mintázatokra, és meglátni a séma megváltoztatásának lehetőségét vagy küzd tovább a belső démonjaival. A lehetőség mindenki számára adott, hogy gyógyítsa magát és megtalálja a benső békéjét.
Az Integrál szimbólum kezelés gyors és mély átalakulást hozhat, de ehhez szükség van a Kliens elhatározására: hogy változtat az életén. Ha ez megvan, akkor támogató energiák is a szolgálatába állnak. Számomra a mai napig katartikus az élmény, hogy mennyire gyorsan oldódnak ki néha több évtizedes blokkok, félelmek egy jól sikerült immagináció után. A folyamatos pozitív tapasztalatok erős hitet adnak nekem és úgy érzem, az életem akkor teljes, ha a munkámmal mások hasznára, javára válhatok.
Mi a kedvenc részed a kezelésekben?
Az a kedvenc részem, amikor megérkezik egy szép kép, ami elvezeti a Klienst egy lelki probléma okának felismeréséhez, megértéséhez. Ez az a pillanat, amikor létrejön a kapcsolat az énrészek között. Itt kezdődik el a gyógyulás.
Ha élünk azzal a feltételezéssel, hogy életünk legnagyobb feladatai, nehézségei mind magzati és gyerekkori impulzusokból fakadnak, mit üzennél a szülőknek? Hogyan lehet ezt jól csinálni? Ha lehet egyáltalán jól csinálni.
Az a legideálisabb, ha a szülők már fejlett önismerettel vágnak bele a gyermekvállalásba, de legalábbis a szülői feladatok mellett időt szánnak a gyerekkori és kamaszkori tarumáik feloldására. A gyermeknevelés egy tökéletes terápiás eszköz ahhoz, hogy az apa és az anya visszatekintsen a saját gyermekkorába, és felismerje azokat a szülő-gyermek dinamikákat, és szülői magatartás mintákat, amik neki is fájdalmat és szenvedést okoztak. Érdemes ezeket tudatosítani és mihamarabb lecserélni valami másra, ami támogatólag hat a gyermek lelki fejlődésére.
Hogyan tudod feldolgozni a hozzád fordulók nehézségeit? Mi az, ami visszatölt téged?
A kezelések ideje alatt teljesen összehangolódom a klienssel, jegyzeteket készítek, így legközelebb újra fel tudom venni a terápiás fonalat. A kezelés végeztével viszont elengedem a folyamatot, és visszatérek a normál tudati működésemhez, ehhez tisztító légzés technikákat is használok. A következő Klienssel így teljesen tiszta lappal indulhatunk.
Szükség esetén a kollégámmal, úgynevezett szupervízios ülést tartunk, ahol támogatást kapok a nehezebb érzelmi, mentális szituációk megoldására, illetve segít feldolgozni az adott téma hozzám kapcsolódó pszichés hatásait. Emellett magam is járok terápiába, oldásra, illetve a rendszeres meditáció is segít megőrizni a felhangoltságomat, és ébren tartani az empatikus képességemet.

Ha megszólított Zoli és az integrál szimbólum kezelés, akkor jelentkezz be hozzá az alábbi elérhetőségein:
pripares@gmail.com
+36 20 950 4517

hírlevél

Iratkozz fel a hírlevelünkre, ahol sok hasznos információval látunk majd el, hogy nagyobb betekintést nyerhess stúdiónk életébe.

további bejegyzések