Szolgáltatás léleknek

ismerj meg Ambrus-Rakovics Éva

CSALÁDÁLLÍTÁS

Üdvözöllek, Ambrus-Rakovics Éva vagyok az Élet Változtató Akadémia tulajdonosa
Nagyon örülök, hogy találkozhatunk így az online világban! Szeretnék pár mondatban bemutatkozni, hogy tudd, mi mindenben tudok a segítségedre lenni.
Abban segítek a hozzám fordulóknak, hogy együtt megoldjuk a problémáikat, megváltoztassák az életüket. Rendbe tegyék a kapcsolataikat, zseniális módszereket tanuljanak, és ha akarnak, mindebben segítsenek másoknak is!
Lentebb megtalálod, hogy milyen utat tudsz bejárni az önmegvalósítás területén a módszerek segítségével.
Ismereteim és tapasztalataim szerint a CSALÁDÁLLÍTÁS A LEGHATÉKONYABB PROBLÉMA MEGOLDÓ MÓDSZER! Éppen ezért szívből ajánlom! Ha még nem ismered, nem jártál nálam, díjtalanul kipróbálhatod, megnézheted!
A családállítás energia szinten is rendezi a problémákat. Segít megélni az érzéseket, és kimondani az igazságot. A módszer segítségével megkeressük a problémák igazi okát, megjavítjuk, kiengeszteljük, kiegyenlítjük, megbékítjük a résztvevőket, és így a Te problémád okafogyottá válik, így csak emiatt is megváltozik az életed! Természetesen kiegészítjük azzal is, hogy a Te életedben kialakítjuk a célt, a vágyott jövőt!
Egy önismereti sorselemzéssel, küldetés meghatározással kezdünk, közben megkeressük, meghatározzuk a problémát, majd egy következő alkalommal állítunk a megoldásra. Ha igényled, mint Úton tartó mentor elkísérlek a változás útján is. Együtt minden könnyebb!
Milyen témákban szoktam segíteni?
  • párkapcsolati problémák, meg nem értések, megcsalások, házasságok helyreállítása, vagy éppen azok megkötése, régi kapcsolatok lezárása, új partner bevonzása, férfi és/vagy női minőség helyreállítása, stb..
  • egészség és betegség témaköre. Lehet rákos megbetegedés, asztma, bipoláris skizofrénia, bőrbetegségek, túlsúly, emésztési zavarok, nőgyógyászati gondok, endometriózis, cukorbetegség, szív és keringés és sorolhatnám sokáig az EÜ. ÁBC-t .
  • szülők és gyermekek kapcsolatának helyreállítása, ez a legfontosabb, mert a „vér” kötelez, itt a legerősebb a szeretet és ha az hiányzik, nem áramlik, minden elromolhat!
  • anyagi gondok, pénzügyi nehézségek, visszatérő veszteségek, munkahelyi problémák, eltitkolt vágyak, félelmek (pánik) megszüntetése, soha véget nem érő felsorolás…
Milyen módszereket alkalmazok?
A legkedvesebb megoldó módszerem a Bert Hellinger féle családállítás! Továbbá a Szervezet és Lélekállítás, kifejlesztettem a HR Specialista Kronobiológiát, használom első konzultáción probléma feltárásra a 7 szimbólumos rajzelemzést (ezzel a lélek képes megüzenni mi a problémája), a Sorsforgatókönyv technikáját, a küldetés meghatározást, használok Kineziológiát, Érzelmi Felszabadító Technikát, és az ingát is sokszor előveszem. (Sőt, a napokban megtaláltam a régi Tarot kártyát!) Hitem szerint MIND – EGY! Szerintem, mindegy milyen eszköz van a kezünkben, a lényeg, hogy lehozzuk és megértsük a tudást, az üzenetet, hogy megváltoztassuk mindazt, ami bánt minket és akadályozza a kiteljesedésünket! Rengeteg a mondanivalóm, ezért is írtam már 4 könyvet, szinte sosem fogy el!
A hivatásom alapjai:
SEGÍTENI! BEAVATKOZNI! FEJLŐDÉST HOZNI! MEGVÁLTOZTATNI!

„Látni a láthatatlant, hinni a hihetetlent és megteremteni mindazt, amit a tömeg, a többi ember hihetetlennek tart!”

HOGYAN TUDUNK „csak úgy” kötetlenül találkozni, ismerkedni?
Gyere el egy ingyenes Klubtalálkozóra, próbáld ki az önismereti módszereket, nézd meg, ki vagyok, hogy eldönthesd, tetszik-e, amit képviselek, ahhoz, hogy megbízz bennem.

És/vagy, gyere el nézőnek, vagy Segítőnek, Képviselőnek egy csoportos családállításra, szintén ingyenesen! (https://szivtanoda.hu/events/)

Általában, ezen az úton haladnak végig az ügyfeleim:
Első lépés általában egy önismereti sorselemzés, küldetésmeghatározás, családi ügyek megértése, párkapcsolati kérdések megválaszolása, egészség-betegség témaköre, stb,; természetesen probléma feltárással – már akinek vannak problémái!
Második lépés szinte mindig egy problémamegoldó családállítás! (A családállítás a leghatékonyabb és legátfogóbb problémamegoldó módszer!) Lehet egyéniben, amikor ketten dolgozunk, és tudsz jönni csoportos családállításra is, ahogy Te szeretnéd!

Harmadik lépés, általában az, hogy aki eddig eljutott, rájön, hogy mennyire hatékony módszerekkel dolgozom, és megérzi, hogy hosszú távon Ő akarja irányítani az életét, ezért elkezd tanulni! Elindul az önfejlesztés útján.

Negyedik lépés az szokott lenni, hogy a tudásával örömmel segít másoknak, ráérez ennek örömére, és elvégzi a Tanácsadói szintet. Majd elkezd egy új hivatást, egy új életet élni!
Ötödik lépés annyira imádja ezt az életformát, hogy köt velem egy franchise szerződést, és Ő is nagyban gondolkodik, és már tanítja a módszereket! Úgy dolgozik, mint én, vagy még aktívabban, Ő állít ki másoknak tanúsítványt, és Magyarországon, vagy az Európai Unió területén képviseli az Élet Változtató Akadémiát.
Vagy az első és a második lépés ismétli önmagát, hiszen új és új élményekkel, néha új és új problémákkal találkozunk életünk során, amelyeket segítek megoldani!
Amit még nagy boldogsággal megosztok most veled, hogy az ÉVA-PTK (Élet Változtató Akadémia – Professzionális Tanácsadó Képzés) Magyarországon az első és az egyetlen amelyet a Pest Megyei Kormányhivatal még 2019-ben engedélyezett!
Az oktatási rendszer az Európai Unió Szellemi Tulajdoni hivatal által védetten működik.
Tehát a tanfolyamok után, sikeres vizsga esetén nem egy szimpla oklevelet kapsz, hanem hivatalos Tanúsítványt! Ez a Tanácsadóknak jelenti a legnagyobb előnyt, de a magánszemélyeknek is becsületükre válik ezt megszerezni!
TEHÁT, ÖSSZEFOGLALVA: Gyere el egy egyéni konzultációra, ismerkedj meg önmagaddal, a sorsod forgatókönyvével, mi volt, mi vár még rád, fejtsük meg, mire születtél, mi a küldetésed, és ha találunk valami ügyet, ami akadályozza az életed, vagy problémát, fájdalmat okoz, azt gyorsan megoldjuk a családállítás módszerével!
És, tanuld meg azokat a módszereket, amelyek hosszú távon segítik és/vagy megoldják az életed ügyeit!
HA TE MÁR TANÁCSADÓ VAGY – és úgy érzed, hogy már sokat tanultál, de még nem állt össze valami a rendszeredben, nincs meg a stabilitás, nem elég a szakmai önbizalmad, akkor gyere azonnal tanulni! Tedd fel az i-re a pontot!!! Tudom, hogy milyen az, amikor nincs meg az a magabiztosság, amivel bátran segíteni tudsz másoknak. Ismerem azt az érzést, hogy ÉRZEM, HOGY TUDOK SEGÍTENI, csak van valami, ami miatt mégsem indulok meg nagyban! Átéltem, éppen ezért építettem fel az Akadémiát, és segítek megcsinálni az új bőséget hozó vállalkozásod, hivatásod!
Ezeken a weboldalakon találkozhatsz velem:
EURÓPAI UNIÓ SZELLEMI TULAJDONI HIVATALA LAJSTROMOZÁSI TANÚSÍTVÁNY
Bejegyezve / Registered 17/11/2020
Lajstromszám: No 018278693
Felnőttképzési Engedélyszám: E/002004/2019
Na, most már elég sokat beszéltem én, Te jössz! Gyere el az egyik ingyenes klubtalálkozóra, és ismerkedjünk meg!!!
Szeretettel üdvözöllek és várom a találkozást!
Hívj bátran, vagy írj e-mailt!
Középpont Jógastúdió | Rakovics Éva
bejelentkezés | Elérhetőségek
A foglalkozásra előzetes bejelentkezés szükséges!

Ambrus-Rakovics Éva

jelentkezz test és lélek a középpontban

1.

Válassz

Válaszd ki szolgáltatásainkból azt, ami a leginkább érdekelne.

2.

Jelentkezz be

Küldj üzenetet vagy lépj velünk kapcsolatba. A bejelentkezésre kattintva megtalálod az általad keresett szolgáltató elérhetőségeit.

3.

látogass el hozzánk

Már csak annyi a dolgod, hogy ellátogass hozzánk, szeretettel várunk a Középpontban!

program programajánló