Szolgáltatás testnek

ismerj meg Andó Klári

Csend a zajban – akár ez is lehetne az óráim mottója.
A Fitness Company képzésein szereztem Gerinctréning oktató, Pilates és SpinRacing edzői képesítést, valamint Szállodai sportanimáció és Fitness-wellness menedzseri végzettségem van.
Főállás mellett (rendezvényszervező) kezdtem órákat tartani, mert véleményem szerint fontos, és elengedhetetlen része a sport, a mozgás a mindennapoknak. Jól létet ad, kitartást fokoz, testet formál, és persze endorfint, boldogságot termel, mely mind elengedhetetlen a mai rohanó világban. Személyes élményem továbbá, hogy az odatartozás, az adott csoporthoz tartozás élménye is feltölt, a heti rendszeres találkozások a kedves edzőtársakkal.
10 éve vagyok a preventív mozgásformák híve, fő célom az óráimon a mélyizmok, a gerinc közeli izmok átmozgatása, erősítése, hogy egészségesebbek legyenek a mindennapjaink, javuljon a testtartásunk, és kompenzáljuk az ülőmunka, vagy épp a mindennapi túlterheltséggel járó stressz hatásait. Célom továbbá az órákon a befelé figyelés, a testünkre, a tudatos és kontrollált mozgásra és légzésre való odafigyelés, mely szintén a jelenbe hoz, és ezzel egy időben formál, energetizál – vagy épp jól esően elfáraszt az óra végére.
A mindennapi pörgésben az elcsendesedésre, a befelé figyelésre, a kontrollált, fókuszált feladatvégzésre szeretem a hangsúlyt fektetni, hogy abban a 60 percben tényleg csak önmagunkkal, a testünkkel, a lelkünkkel foglalkozzunk, valamint az izmainkkal, a helyes testtartással, a tudatos légzéssel, és ez által fejlődjünk. Fontos az órákon az erőközpont megtartása, a stabil állapotból való kiindulás.
A Középpont tökéletes hely ahhoz, hogy megtaláld saját középpontod, saját belső egyensúlyod is.
Várlak szeretettel az óráimon.
Középpont Jógastúdió | Pilates | Andó Klári

Andó Klári Pilates

Mi is az a pilates?
A Pilates egy komplex mozgásforma, mely ötvözi a keleti jóga jótékony hatásait a nyugati, kissé dinamikusabb mozgásokkal. A feladatok során nagy hangsúlyt fektetünk a gerinc stabilizáló izmaira, valamint a speciális, kontrollált légzéstechnikára. Fontos az erőközpont megtartása, a középpontra, önmagunkra való odafigyelés, és a kontrolláltság.
Alkalmas hát- és gerincpanaszok enyhítésére, rendszeres gyakorlással nő az izmok és ízületek állóképessége.
Középpont Jógastúdió | Andó Kári
időpontok | Elérhetőségek
Az órarendben szereplő óráinkra előzetes bejelentkezés NEM szükséges!

Andó Klári

pilates árak

Alkalmak

 • Pilates Óra 3000 Ft

  60 perces alkalmak

 • Nyugdíjas jegy 2500 Ft

  60 perces alkalmak

bérletek

 • 5 alkalmas bérlet 14500 Ft

  2900 Ft / alkalom
  Felhasználható: 2 hónapig

 • 10 alkalmas bérlet 28000 Ft

  2800 Ft / alkalom
  Felhasználható: 4 hónapig

 • Nyugdíjas bérlet 12000 Ft

  2400 Ft / alkalom
  Felhasználható: 2 hónapig

jelentkezz test és lélek a középpontban

1.

Válassz

Válaszd ki szolgáltatásainkból azt, ami a leginkább érdekelne.

2.

Jelentkezz be

Küldj üzenetet vagy lépj velünk kapcsolatba. A bejelentkezésre kattintva megtalálod az általad keresett szolgáltató elérhetőségeit.

3.

látogass el hozzánk

Már csak annyi a dolgod, hogy ellátogass hozzánk, szeretettel várunk a Középpontban!

program programajánló