Szolgáltatás testnek

ismerj meg Magyar-Király Katalin

Meditatív masszázs

Egész évben 33% kedvezmény szülinaposoknak!

Ajándékozd meg magad születésnapodon egy kis kényeztetéssel!
A kedvezményt a születési heteden, személyi igazolványod bemutatásával tudod érvényesíteni.

A masszírozás számomra kapcsolatteremtés, egyfajta kommunikáció az érintésen keresztül a vendégeimmel, az energiarendszerükkel, a lelkükkel.
Gyerekkorom óta benne van a masszírozás a kezemben. Már kicsiként én masszíroztam végig a családomat, és a barátaimat. Ahogy idősödtem, úgy nőtt az érdeklődésem is a masszázs felé. Eleinte csak az izmok lazítására koncentráltam, ma már holisztikus szemlélettel masszírozok.
Testi tüneteink lelkünk üzeneteit hordozzák, így fontosnak tartom, hogy a masszírozás ne csak a tünetek enyhítéséről szóljon, hanem a probléma gyökeréig ható mély kezelés legyen.
Elménk elcsendesítésével megnyílunk tudatunk felé, aminek következményeként objektívek tudunk maradni magunkkal szemben, így a lelkünk nekünk szánt személyes üzenete hozzáférhetővé és értelmezhetővé tud válni. Ha egy masszázs ilyen tudatállapotban történik, akkor a masszírozás nem csak az izmok stimulációja, hanem kapcsolatteremtés önmagunkkal.
Szerencsére az élet úgy hozta, hogy megismerhettem a Gartai-módszert, amely segítségével ezt a fajta tudatállapotot elő tudjuk idézni. Ez a módszer megtanít koncentrálni, a figyelmünket egyhegyűvé tenni, azaz olyan tudatállapotba kerülni, amelyben esélyünk van az önmagunkkal való tiszta kommunikációra.
Masszázsaimnak – bármilyen típusú masszázsról is legyen szó – a Gartai-módszer képezi az alapját. A masszázsok, amiket nyújtok, meditatív jellegűek, hogy mindketten minél koncentráltabb tudatállapotba kerüljünk. Így tudatosan, vagy akár tudattalanul, egy az eddiginél is mélyebb kapcsolat jöhet létre önmagunkkal. Ennek hatására válik a masszírozás felszíni kezelés helyett, mélyreható, bensőséges kezeléssé.
Ahogy a fizikai blokkok – izom görcs, feszülés, fájdalom – oldódnak a masszázs hatására, úgy a lelki blokkjaink is oldódnak, amelyek felszabadítóak lehetnek, ugyanakkor fel is kavarhatnak. Ugyanígy, igaz a másik irány is, ha lelki blokkjaink oldódnak a fizikai tüneteink is enyhülnek. Ehhez nyújt segítséget a koncentrált tudatállapot, hogy a blokkok oldódásának hatásai könnyebben feldolgozhatók és befogadhatók legyenek.
Masszázsaim mindig változóak, a vendég aktuális állapotához és igényeihez igazodom. Lehet nagyon gyengéd, meditatív vagy akár erősebb felszíni kezelés, de a cél mindig ugyan az: testi-lelki egyensúly.
Középpont Jógastúdió | Király Katalin
Meditatív masszázs
A meditatív masszázs, földön fekve, ruhában történik. Enyhe nyomásokat, gyengéd gyúrásokat alkalmazok, illetve akupresszúrás pontok érintésével az energiarendszer harmonizálását támogatom. A masszázs segít kikapcsolni az elmét, ellazítja a testet és energetizál. Ez a masszázs a lelki blokkok oldásával enyhíti a fizikai tüneteket.
Erősebb felszíni kezelés
Az erősebb masszázs izomzatra, tartásra és testi fájdalmak kezelésére irányul. A fizikai tünetek enyhülése segíti a lelki blokkok oldódását. A masszázs lehet olajos vagy történhet ruhában (a test állapotától függ). Becsípődések, húzódások, izomfájdalmak esetén többnyire nyirok keringést segítő masszázzsal indítunk, hiszen a jó nyirokkeringés sokat javít az izmok állapotán és a tartáson is.
Ahol a nyirokkeringés javítása nem segít, ott fascia kezelést illetve trigger pontkezelést alkalmazok a feszülések lazítása érdekében. Ez a masszázstechnika azontúl, hogy karbantartja a nyirokkeringést, serkenti az anyagcserét és méregtelenít, javítja a testtartást, csökkenti a fájdalmat és nem utolsó sorban harmonizálja az energiarendszert.
Kismama masszázs
A várandósság csakugyan áldott állapot. Érzékenyebbé, nyitottabbá válunk, illetve önmagunkkal, babánkkal és másokkal való kapcsolatunk mélyebb szintjeit is megtapasztalhatjuk. Mindemellett a testünk is komoly változásokon megy keresztül, ami társulhat kellemetlen érzésekkel. Leggyakrabban fáradtság/fáradékonyság, fejfájás, gyomorégés, vizesedés, hátfájás nehezíti a terhességet, de ezeken felül sajnos még számos tüneteket tapasztalhatunk. Ilyenkor jól esik egy kis kényeztetés, főleg, ha ezáltal még a kellemetlen testi tüntek is enyhülnek.
Ez a masszázs a meditatív masszázs speciális változata, amelynek előnyeit a betöltött 12. hét után élvezhetik a kismamák. A kezeléssel a várandósság időszakának szépségeit erősítjük és a nehézségeit könnyítjük meg. A gyengéd masszírozás enyhíti a testi tüneteket, harmonizálja az energiarendszert, illetve meditatív jellegénél fogva, segít elmélyülni önmagunkkal és a kisbabával való kapcsolatban.
Szeretettel várom jelentkezésedet!
Ár

12 000 Ft / 1 óra
15 000 Ft / 1,5 óra
10 000 Ft / Kismama masszázs

Középpont Jógastúdió | Király Katalin
Középpont Jógastúdió | Király Katalin
bejelentkezés | Elérhetőségek
A kezelésre előzetes bejelentkezés szükséges!

Magyar-Király Katalin

jelentkezz test és lélek a középpontban

1.

Válassz

Válaszd ki szolgáltatásainkból azt, ami a leginkább érdekelne.

2.

Jelentkezz be

Küldj üzenetet vagy lépj velünk kapcsolatba. A bejelentkezésre kattintva megtalálod az általad keresett szolgáltató elérhetőségeit.

3.

látogass el hozzánk

Már csak annyi a dolgod, hogy ellátogass hozzánk, szeretettel várunk a Középpontban!

program programajánló