+36 30 371 5180 | 1112 Budapest, Nevegy köz 2. 

Szolgáltatás testnek

ismerj meg Magyar-Király Katalin

Meditatív masszázs

Egész évben 25% kedvezmény szülinaposoknak!

Ajándékozd meg magad születésnapodon egy kis kényeztetéssel!
A kedvezményt a születési heteden, személyi igazolványod bemutatásával tudod érvényesíteni.

Azért kezdtem el masszírozni, mert az érintés a szeretetnyelvem. Minden masszázs alatt a szeretet állapotát tapasztalom meg más és más nézőpontból, minden alkalom egy új tapasztalat, egy véget nem érő folyamatos tanulás. Ezért számomra a masszírozás nem munka, hanem hivatás. Emellett saját élményeimből tudom, hogy egy masszázs, vagy akár csak egy érintés, mennyi stresszt, görcsöt, fájdalmat tud kioldani a testből és a lélekből.
Meditatív masszázs
A meditatív masszázs nyugtatja az elmét, ellazítja a testet és energetizál. A svédmasszázs jellegű masszírozás mellett akupresszúrás pontok érintésével támogatom az energiarendszer harmonizálását, amely a lelki blokkok oldásával segít enyhíteni a fizikai tüneteket, belső feszültséget. A masszázs alatt koncentrált tudatállapot fenntartására törekszem, amely segít a tudattalanból felszínre hozni a nehézségeink, feszültségeink valódi okát, így el tud indulni az öngyógyítás folyamata. A meditatív masszázs ezért nem csak egy egyórányi kikapcsolódást nyújt, hanem feltölt, segít kiegyensúlyozottabbá válni. Hosszútávon az életminőség javulását is eredményezheti.
Nyirok keringést segítő masszázs
A nyirokrendszer szervezetünk egyik fontos alappillére. A nyiroknedv dinamikus áramlása nélkülözhetetlen testi és lelki egészségünk szempontjából.
Testi szinten a legfőbb feladata a sejtek oxigénnel és tápanyagokkal való ellátása, a káros anyagok kiszűrése és eltávolítása, azaz az immunrendszerünk működtetése. Lelki oldalról a nyirok rendszer a lép energiához tartozik, ami az öntáplálás, önszeretet megnyilvánulása, illetve a szeretet energia áramoltatása nem csak önmagunkban de a külvilág felé is.
Ahhoz, hogy a nyirokrendszer jól tudja végezni a “munkáját” fontos, hogy a nyirokfolyadék áramlásban legyen. A nyirokrendszernek nincs keringető szerve, elsősorban az izommozgás keringteti. Sportolással, légzőgyakorlatokkal és megfelelő étrenddel karban tudjuk tartani a nyirokkeringést, ezeknek a hiányában, elakadások keletkezhetnek a nyirokrendszerben, amely fájdalommal, olykor mozgástartomány beszűkülésével is járhat. Lelki oldalról nézve, az élet bármely területén hiányérzetet kelthet. A nyirok rendszert masszírozással nagyon jól tudjuk támogatni és nagyon gyorsan reagál is a masszázsra, szinte azonnal elkezd oldódni. Ha figyelmesek vagyunk érezhető, hogy ezzel az oldódással nem csak a fájdalom szűnik meg, de élettel telítődnek meg az eddig “érzéketlennek” tűnő területeink.

Egy-két példa amelyek esetén érdemes a nyirokkeringést masszázzsal megtámogatni:

  • Ülőmunka, mozgásszegény életmód
  • Izom húzódások
  • Fájdalom – sok derékfájásnak, vállfájásnak ez az egyik okozója
  • Immunredszer gyengülése
  • Duzzadt végtagok, vizesedés
  • Emésztőrendszeri problémák
  • Bőr problémák
  • Stressz, depresszió
  • Kimerültség
Kismama masszázs
A várandósság csakugyan áldott állapot. Érzékenyebbé, nyitottabbá válunk. Önmagunkkal, babánkkal és másokkal való kapcsolatunk mélyebb szintjeit is megtapasztalhatjuk. Mindemellett a testünk is komoly változásokon megy keresztül, ami társulhat kellemetlen érzésekkel. Leggyakrabban fáradtság/fáradékonyság, fejfájás, gyomorégés, vizesedés, hátfájás nehezíti a terhességet, de ezeken felül sajnos még számos tüneteket tapasztalhatunk. A gyengéd masszírozás enyhítheti a kellemetlen testi tüneteket, emellett harmonizálja az energiarendszert és segít elmélyülni önmagunkkal és a kisbabával való kapcsolatban. A kezeléssel a várandósság időszakának szépségeit erősítjük és a nehézségeit könnyítjük meg.
Középpont Jógastúdió | Király Katalin
A masszázs az egyik kommunikációs eszközöm
A masszázsok alatt az érintésen keresztül összekapcsolódom a másik emberrel és elindul egy közös energiaáramlás. Ez segít abban, hogy a test feszüléseit ne csak a fizikai szinten, de leki szinten is érzékeljem. Vallom, hogy testi tüneteink lelkünk üzeneteit hordozzák, így fontosnak tartom, hogy a masszírozás ne csak a tünetek enyhítéséről szóljon, hanem a probléma gyökeréig ható mély kezelés legyen.
Masszázsaimnak a Gartai módszer képezi az alapját. Ez a módszer megtanít koncentrálni, a figyelmünket egyhegyűvé tenni, azaz olyan tudatállapotba kerülni, amelyben esélyünk van az önmagunkkal való tiszta kommunikációra.
A masszázsok, amiket nyújtok, meditatív jellegűek, hogy mindketten minél koncentráltabb tudatállapotba kerüljünk. Így tudatosan – eleinte lehet, hogy tudattalanul – az eddiginél is mélyebb kapcsolat jöhet létre önmagunkkal. Ennek hatására válik a masszírozás felszíni kezelés helyett, mélyreható, bensőséges kezeléssé. Elménk elcsendesítésével megnyílunk tudatunk felé, aminek következményeként objektívek tudunk maradni magunkkal szemben, így a lelkünk nekünk szánt személyes üzenete hozzáférhetővé és értelmezhetővé tud válni. Ha egy masszázs ilyen tudatállapotban történik, akkor a masszírozás nem csak a testünk lazításáról szól, hanem az önmagunkkal való kapcsolatteremtésről is.
Ahogy a fizikai blokkok – izom görcs, feszülés, fájdalom – oldódnak a masszázs hatására, úgy a lelki blokkjaink is oldódnak, amelyek felszabadítóak lehetnek, ugyanakkor fel is kavarhatnak. Ugyanígy, igaz a másik irány is, ha lelki blokkjaink oldódnak a fizikai tüneteink is enyhülnek. Ehhez nyújt segítséget a koncentrált tudatállapot, hogy a blokkok oldódásának hatásai könnyebben feldolgozhatóak és befogadhatóak legyenek.
Ha felkeltettem az érdeklődésedet, keress bátran, szeretettel várlak!
Ár

14 000 Ft / 1 óra
20 000 Ft / 1,5 óra

Középpont Jógastúdió | Király Katalin
Középpont Jógastúdió | Király Katalin
bejelentkezés | Elérhetőségek
A kezelésre előzetes bejelentkezés szükséges!

Magyar-Király Katalin

jelentkezz test és lélek a középpontban

1.

Válassz

Válaszd ki szolgáltatásainkból azt, ami a leginkább érdekelne.

2.

Jelentkezz be

Küldj üzenetet vagy lépj velünk kapcsolatba. A bejelentkezésre kattintva megtalálod az általad keresett szolgáltató elérhetőségeit.

3.

látogass el hozzánk

Már csak annyi a dolgod, hogy ellátogass hozzánk, szeretettel várunk a Középpontban!