+36 30 371 5180 | 1112 Budapest, Nevegy köz 2. 

Szolgáltatás testnek

ismerj meg Vitkóczi Vera

Speciális manuális terápia

A marketing szakmából jöttem, mindig is emberekkel szerettem foglalkozni. A craniosacralis terápiával először páciensként találkoztam, amiből első látásra szerelem, majd örök hűség és hivatás lett.
A craniosacralis terápia (melynek részelemeit az Upledger Institute Hungary 3. szintjét végzett hallgatójaként alkalmazom) tudományosan megalapozott manuális terápia, mely rendkívül gyengéd érintéssel történik.
A terápia hatékonyan támogatja a szervezet öngyógyító folyamatait, és a teljes szervrendszerre, idegrendszerre hatással van. A kezelés alatt a relaxáció és a pihenés teljesen új dimenzióit lehet megtapasztalni.
A módszer kidolgozója és a nemzetközi oktatóközpont (Upledger Institute International) alapítója Dr. John Upledger, oszteopata orvos.
A kezeléseket 9 év feletti gyerekek és felnőttek számára biztosítom.
A kezelés javallatai többek között:
Fejfájás, migrén, derékfájás, gerincbántalmak, stressz, alvászavarok, szorongásos tünetek, depresszió, babavárás harmonizálása, állkapocs ízületi problémák, kamaszkori szorongás kezelése, sportsérülések rehabilitációja, érzelmi terheltség, post-Covid tünetek kezelése, gyászfolyamatok támogatása.
Fontos tudnod, hogy a kezelés során nem a tüneteket kezeljük, hanem az okokat tárjuk fel, és holisztikusan közelítjük meg azt a csodálatosan összefüggő rendszert, ami a testünk. Nap, mint nap tapasztalom, hogy testünk öngyógyító képessége határtalan, és hogy fizikai, lelki traumáinkon túllépve szárnyakat kaphatunk.
Milyen célokért dolgozhatunk közösen?
  • Azért, hogy megtaláld a középpontod;
  • megszabadulj régi mintáktól, traumáktól;
  • megtapasztald, a test csupán a lélek tükre;
  • megtaláld, mi igazán fontos Neked;
  • jobb döntéseket hozz;
  • tudatosabban, egészségesebben élj.
Megtisztelsz, ha elkísérhetlek ezen az úton…
Szeretettel várok mindenkit, aki természetes megoldást keres egyéni kihívásaira, túl sok az életében a stressz, vagy csak egyszerűen nem találja a helyét ebben a sokszor zűrzavaros világban.
Ár
18 000 Ft / alkalom (60-80 perc)
24 órával korábban díjmentesen lemondható a kezelés, ezen belüli lemondás esetén a teljes díj 50 %-a fizetendő.
Középpont Jógastúdió | Vitkóczi Vera
bejelentkezés | Elérhetőségek
A kezelésre előzetes bejelentkezés szükséges!

Vitkóczi Vera

jelentkezz test és lélek a középpontban

1.

Válassz

Válaszd ki szolgáltatásainkból azt, ami a leginkább érdekelne.

2.

Jelentkezz be

Küldj üzenetet vagy lépj velünk kapcsolatba. A bejelentkezésre kattintva megtalálod az általad keresett szolgáltató elérhetőségeit.

3.

látogass el hozzánk

Már csak annyi a dolgod, hogy ellátogass hozzánk, szeretettel várunk a Középpontban!