Szolgáltatás léleknek

ismerj meg Lacsny Éva

Szexuálterápia

EGÉSZség tudat – ez a kifejezés, ami leginkább jellemez. Rétegek, melyek egymásra hatnak, és rakódnak. Összkép, és a darabjai – életünk darabjai… Melyek néha széthullnak, néha fájnak, néha kellemetlenek. Ugyanakkor, mégis csodálatosak! Nem csak a megélt pillanatok, de a széthullott darabok összeillesztése, egy egésszé formálása.
Egy transzformációs folyamat, melynek nem csak részese lehetsz, hanem maga, a középpontja. Mert mindennek, ami téged körülvesz, te vagy az Alfája és az Omegája, egyazon pillanatban. Így az, aki te vagy, ki ismerhetné jobban, mint te magad?!
Egy transzformációs folyamat, melynek nem csak részese lehetsz, hanem maga, a középpontja. Mert mindennek, ami téged körülvesz, te vagy az Alfája és az Omegája, egyazon pillanatban. Így az, aki te vagy, ki ismerhetné jobban, mint te magad?!
Nem kínálok színes mázzal körbevont módszereket. Egy központi módszert vallok, az önvizsgálaton át vezetett önismeretet, és önfejlesztést.
Szexuálterapeutaként és EGÉSZség mentorként dolgozom. Egyéneknek és pároknak, egyaránt segítek, hogy megéljék a kiegyensúlyozott életminőséget. Azt gondolom, minden, amit ma problémaként élsz meg, nem más, mint egy útmutató, és egy lehetőség, a személyes fejlődésre.
A test, a lélek, és a psziché egységet alkot. Amikor hiányt, zavart, problémát érzékelsz az egyik területen, kihat a másik két területre is, az idegrendszer és a hormonok összetett kommunikációja által.
Abban segítek az ügyfeleimnek, hogyan találjanak vissza, arra a bennük szunnyadó szenvedélyes és magabiztos nőre/férfira, akit ma a konfliktusok, a problémák, az elkerülések, az önbecsülés és a magabiztosság hiánya, félhomályba rejtett.
Az önismeret és az önfejlesztés módszerei által, nem csak átértékeled az életed, de megélheted a pozitív változást a legfontosabb életterületeken:
  • a kommunikáció minősége változik, tisztább megértés és figyelem,
  • az intimitás, a szexualitás megélése – a párkapcsolati egység; társ dinamika,
  • testtudatos lét, melynek eleme a számodra megfelelő táplálkozás, mozgás, és életmód kialakítása,
  • a gondolat– és érzelem világod helyes kezelése, melynek eredménye a konfliktusok, viták számának csökkenése, önmagad és egymás megértése, megbecsülése, szeretete.
Szexuálterápia
A pszichológiából fejlődött ki, és vált egy átfogó rendszerré, legalábbis az én értelmezésem szerint. Mindegy, hogy a már kialakult fizikai tünetek, lelki, vagy pszichés probléma indítja el benned a cselekvés, a változtatásra való törekvés első lépését, mert úgyis minden mindennel összefügg.
Például, ha egy női ügyfelem azzal keres meg, hogy orgazmusképtelenségben szenved, akkor feltáró beszélgetések által vizsgáljuk, mi váltotta ki a fizikai blokkot. Milyen félelmek, kétségek, hárítások, elkerülések, korábbi traumák munkálkodnak a háttérben.
Közben a feltáró, analitikus párbeszéden túl, egy kognitív folyamat is elindul. A problémára és az emberre specifikált, otthon elvégezhető feladatok által, felülírjuk a korábbi bevésődött (viselkedési) mintákat, érzelmi megküzdési stratégiákat és a sematikus alapgondolatokat.
Így a szexuálterápiás folyamat által nem csak önmagad megismerésében, de egy folyamatos fejlődésben és változásban is részed lesz, melynek eredménye a lelki, a pszichés és a testi változás, a pozitív megélés, maga a gyógyulás, és a kiteljesedés – nőként, férfiként, és párként.
Középpont Jógastúdió | Lacsny Éva
bejelentkezés | Elérhetőségek
A terápiára előzetes bejelentkezés szükséges!

Lacsny Éva

BLOGBEJEGYZÉSEK

jelentkezz test és lélek a középpontban

1.

Válassz

Válaszd ki szolgáltatásainkból azt, ami a leginkább érdekelne.

2.

Jelentkezz be

Küldj üzenetet vagy lépj velünk kapcsolatba. A bejelentkezésre kattintva megtalálod az általad keresett szolgáltató elérhetőségeit.

3.

látogass el hozzánk

Már csak annyi a dolgod, hogy ellátogass hozzánk, szeretettel várunk a Középpontban!

program programajánló