Szolgáltatás léleknek

ismerj meg Marton Ildikó

komplementer hipnózis

33 évi németországi tartózkodás után tértem vissza Magyarországra. 1998 óta foglalkozok természetes gyógymódokkal. Természetgyógyászként és klinikai hipnoterapeutaként dolgoztam németországi rendelőmben. Ájurvéda terapeuta oklevelet szereztem 2002-ben, valamint Svájcban Benita Cantieni medence fenék speciális terápiás mozgás oktatója lettem. Tanfolyamokat végeztem az autogén terápia, az energetikus pszichoterápia dr. Gallo szerint. 2005-ben ugyancsak Svájcban megtanultam a hipnózist. Továbbképzéseket végeztem a National Guild of Hypnotists Inc. tanfolyamjain Londonban, így az egyesület hivatalos oktatója lettem. Németországban és Svájcban oktattam a mélylélektani hipnózist. Rendszeresen részt veszek előadásaimmal külföldön hipnózis konferenciákon.
Férjemmel 2007-ben hoztuk át Magyarországra a komplementer hipnózist. 2020-ban jelentettem meg a könyvemet, mely feltárja a hipnózis valódi arcát és megmutatja a sokoldalú felhasználási területeit, mint például a félelem, szorongás, pánik, stressz, teljesítmény fokozása, súlycsökkentés, dohányzás megszüntetése, blokádok feloldozása stb. 2020-ban véglegesen Magyarországon letelepedtem.
A mélylélektani hipnózis feltárja a tudatalattiban lévő problémák okait. Amikor az ok megszűnik, az okozat is eltűnik. A hipnózis a leggyorsan ható terápia. Átlagosan 5 óra alatt el lehet érni a célokat, feltétele, ha a kliens együttműködik velem.
Középpont Jógastúdió | Marton Ildikó
bejelentkezés | Elérhetőségek
A foglalkozásra előzetes bejelentkezés szükséges!

Marton Ildikó

jelentkezz test és lélek a középpontban

1.

Válassz

Válaszd ki szolgáltatásainkból azt, ami a leginkább érdekelne.

2.

Jelentkezz be

Küldj üzenetet vagy lépj velünk kapcsolatba. A bejelentkezésre kattintva megtalálod az általad keresett szolgáltató elérhetőségeit.

3.

látogass el hozzánk

Már csak annyi a dolgod, hogy ellátogass hozzánk, szeretettel várunk a Középpontban!

program programajánló