Jóga

jógaterápia Kineziológiával egybekötött jógaterápia

jógaterápia

A kineziológiával egybekötött jógaterápia egy nagyon hatékony módszer a stresszoldásra és az önismeret elmélyítésére, külső és belső konfliktusaink megértésére, kezelésére.
A foglakozásokat a testben áramló energia szintjének felmérésével kezdjük. Izomtesztek segítségével és akupunktúrás meridián pontok érintésével, kapunk képet a test energia háztartásáról. Érintéses technikával dolgozunk, kérdésfeltevés közben figyeljük az izmokban lévő tartást és elgyengülést. Az izomjelzés változásokból érkező válaszok tehát a tudatos gondolkodástól mélyebbről, a tudatalattiból érkezhetnek. Ennek alapján ki tudjuk tesztelni akár azt is, hogy mi a stressz valódi kiváltó oka, hol van az elakadásunk gyökere, illetve, hogy melyik kineziológiai korrekciós technika lesz az amelyik a leghatékonyabb számunkra. A korrekciós technikák a kliens számára fizikailag nem fárasztóak, általában fekve, néha ülve végezzük őket. A terápiás alkalmak egymásra épülnek. Miután kineziológiai oldással helyreállítottuk az energia áramlását a meridiánokban, következő alkalommal a fennmaradó fizikai feszültséget jógagyakorlatok segítségével vezetjük ki a testből. Ezek 90 perces jógaórák, ahol átmozgatjuk az egész testet, tudatos légzést és relaxációs technikákat tanulunk az elme csendesítésére. A jóga gyakorlatok bárki számára elvégezhetőek jóga tudástól, kortól és testalkattól függetlenül. Az ászanázás célja a belső csendünk, nyugalmunk megtapasztalása és kiterjesztése az egész testben.
Középpont Jógastúdió | Kineziológiával egybekötött jógaterápia | Kovalik Orsolya
A kineziológiával egybekötött jógaterápia kiemelkedően jól működhet az érzelmi stressz oldásában, ugyanilyen hatásos lehet izomfájdalmak és izomgyengeség megszüntetésében is. Hatékonyan használható allergiák és ételérzékenység esetén, valamint segíthet kitörni a függőségek és megszállottság önpusztító szokásaiból.
A foglalkozások közben megtanuljuk, hogyan tudunk stresszhelyzetekben tudatosabban jelen lenni és közben testünk finom jelzéseire figyelni.
Várlak szeretettel!
Középpont Jógastúdió | Kineziológiával egybekötött jógaterápia | Kovalik Orsolya
Középpont Jógastúdió | Kovalik Orsolya
bejelentkezés | Elérhetőségek
A kezelésre előzetes bejelentkezés szükséges!

jóga Oktatóink

középpont órarend

1.

Válassz

Válaszd ki jógaóráink közül azt, ami a leginkább érdekelne.

2.

Nézd meg az órarendet

Az órarendre kattintva megtalálod az általad keresett jógaóra időpontját.

3.

látogass el hozzánk

Már csak annyi a dolgod, hogy ellátogass hozzánk, szeretettel várunk a Középpontban!

program programajánló