Szolgáltatás léleknek

ismerj meg Babbaluna

Holisztikus Szülésfelkészítő

A szülésznő, a dúla és a hipnoterapeuta együttes szemléletével rendelkező praxisközösség vagyunk. Elkötelezett hívei vagyunk a természetes szülésnek, de ha császármetszéssel kell világra hoznod gyermekedet, felkészítünk testileg-lelkileg, hogy a babád világra jövetele a lehető legszebb első közös élményetek lehessen. Személyre szabott, aromaterápiás kismama masszázsokkal, kezelésekkel kényeztetünk a várandósság és a gyermekágy ideje alatt és utána is. A szülésznő, a dúla és a hipnoterapeuta együttes tudásával segítünk, hogy minden kérdésedre kielégítő választ kapj, és jól informáltan hozhass döntéseket ebben a nagyon izgalmas életszakaszban.
Szülésfelkészítés Hypnobirthing technikával:
A lelki és élettani változások átbeszélésén túl olyan relaxációs technika elsajátítását tesszük lehetővé, amellyel a szülés stresszmentes, örömteli folyamat lehet. A felkészítés során egyénre szabott aromaolaj keveréket is adunk a vajúdás és a szülés könnyítésére.
Masszázsok:
  • Ellazító, aromaolajos kismamamasszázsunk segít az energiablokkok oldásában, a nyirokrendszer frissítésében. A kezelés tartalmazza az arcmasszázst is.
  • Aromaolajos thai kismamamasszázsunk a várandóssággal járó fizikai kellemetlenségek (pl. lábdagadás, derékfájdalom, stb.) megszüntetésében segít. A kezelés tartalmazza az arcmasszázst is.
Thai kisbabamasszázs oktatás:
Az újszülött gyengéd masszírozása támogatja a mozgásfejlődését, természetes módon segíti a gondozását, és a gyakori hasfájás kezelését.
Szüléskisérés:
Már a szülés előtt legalább három alkalommal találkozunk, hogy minden kérdésedre választ kaphass. Igényed szerint segítünk összeállítani a szülési tervedet, átgondolni a háztartás és a napi élet átszervezésével járó teendőket, és megtervezni a gyermekágyas időszakot. A szülés alatt dúlaként kísérünk lelkileg és fizikailag támogatva Téged, a párod és a születendő gyermekedet.
Gyermekágyi gondoskodás:
Hat héten át heti egy alkalommal kb. 2,5-3 óra, ami csak Rólad szól úgy, ahogy Te szeretnéd. Pl. bengkung haskötési technika tanítása, regeneráló masszírozás, gyógynövényes fürdő, szoptatási tanácsadás.
Szülés és gyermekágy lezáró ceremónia:
A gyermekágyat lezáró bensőséges ünnep, amivel megkoronázhatod az életednek ezt a különleges eseményét.
Holisztikus szülésfelkészítés | Középpont Jógastúdió
bejelentkezés | Elérhetőségek
A foglalkozásra előzetes bejelentkezés szükséges!
Középpont Jógastúdió | Andrássy Kata

Andrássy Katalin | dúla

Középpont Jógastúdió | Holisztikus szuleselokeszites

Kunszt Eleonóra | szülésznő

Középpont Jógastúdió | Márton Ildikó

Marton Ildikó | hipnoterapeuta

jelentkezz test és lélek a középpontban

1.

Válassz

Válaszd ki szolgáltatásainkból azt, ami a leginkább érdekelne.

2.

Jelentkezz be

Küldj üzenetet vagy lépj velünk kapcsolatba. A bejelentkezésre kattintva megtalálod az általad keresett szolgáltató elérhetőségeit.

3.

látogass el hozzánk

Már csak annyi a dolgod, hogy ellátogass hozzánk, szeretettel várunk a Középpontban!

program programajánló