Szolgáltatás testnek

Hrotkó Heléna Holistic Bodywork

Konzultáció. Testkezelés. Kísérés.

A Holistic Bodywork egy személyre szabott folyamat  - testtudati fókusszal.
Ezek az alkalmak arra adnak lehetőséget, hogy átláss és meghaladj egy adott élethelyzetet: tested bölcsessége lesz vezérfonalunk, ugyanis az mindig pontosan megmutatja, hogy egy adott élethelyzetben mire van szükséged mind fizikai, mind érzelmi, mind lelki szinten. Ebben a folyamatban kísérlek a diagnózistól, élethelyzeted feltérképezésétől, a vágyaid és céljaid megfogalmazásán át a transzformációd folyamatába. Ez utóbbi azt jelenti, hogy egy új – földeltebb, könnyedebb és örömtelibb – élethelyzetet tudsz megteremteni saját magad számára.
Az egyes alkalmak beszélgetéssel indulnak: mivel érkeztél vagy mi történt az előző alkalom óta. Majd egy speciális test-kártya segítségével feltérképezzük és árnyaljuk témáid, kapcsolva azokat konkrét testrészekhez, testérzetekhez, testintelligenciádhoz – ahol a valódi transzformáció meg tud történni benned. Ezt követően vezetett testtudati tréningen, érintésen, olykor finom mozgáson és mozgatáson keresztül törétnik a kezelés.
Általam alkalmazott technikák: Kranioszakrális terápia, Body-Mind Centering, Ideokinézis, Fókuszolás, Autentikus Mozgás, Test-Tudat Tánc, Experiential Anatomy (Tapasztalati Anatómia).
Szeretettel várlak!

ismerj meg Hrotkó Heléna

Holistic Bodywork

Hrotkó Heléna vagyok. Táncművészként pályafutásom fontos része a test mélyreható kutatása és felfedezése. Így vált hivatásommá a testtudati munka, különféle keretekben segítek az embereknek “közelebb kerülni” testükhöz, mélyebb kapcsolatba kerülni vele, jobban megszeretni, ezáltal meggyógyítani vagy egyszerűen csak meghallani üzeneteit és így tisztelttel és szeretettel lenni felé és élni benne.
Középpont Jógastúdió | Hrotko Helena
bejelentkezés | Elérhetőségek
A kezelésre előzetes bejelentkezés szükséges!

Hrotkó Heléna

jelentkezz test és lélek a középpontban

1.

Válassz

Válaszd ki szolgáltatásainkból azt, ami a leginkább érdekelne.

2.

Jelentkezz be

Küldj üzenetet vagy lépj velünk kapcsolatba. A bejelentkezésre kattintva megtalálod az általad keresett szolgáltató elérhetőségeit.

3.

látogass el hozzánk

Már csak annyi a dolgod, hogy ellátogass hozzánk, szeretettel várunk a Középpontban!

program programajánló