+36 30 371 5180 | 1112 Budapest, Nevegy köz 2. 

Szolgáltatás testnek

Hrotkó Heléna Holistic Bodywork

Konzultáció. Testkezelés. Kísérés.

A Holistic Bodywork egy személyre szabott folyamat  - testtudati fókusszal.
Ezek az alkalmak arra adnak lehetőséget, hogy átláss és meghaladj egy adott élethelyzetet: tested bölcsessége lesz vezérfonalunk, ugyanis az mindig pontosan megmutatja, hogy egy adott élethelyzetben mire van szükséged mind fizikai, mind érzelmi, mind lelki szinten. Ebben a folyamatban kísérlek a diagnózistól, élethelyzeted feltérképezésétől, a vágyaid és céljaid megfogalmazásán át a transzformációd folyamatába. Ez utóbbi azt jelenti, hogy egy új – földeltebb, könnyedebb és örömtelibb – élethelyzetet tudsz megteremteni saját magad számára.
Az egyes alkalmak beszélgetéssel indulnak: mivel érkeztél vagy mi történt az előző alkalom óta. Majd egy speciális test-kártya segítségével feltérképezzük és árnyaljuk témáid, kapcsolva azokat konkrét testrészekhez, testérzetekhez, testintelligenciádhoz – ahol a valódi transzformáció meg tud történni benned. Ezt követően vezetett testtudati tréningen, érintésen, olykor finom mozgáson és mozgatáson keresztül törétnik a kezelés.
Általam alkalmazott technikák: Kranioszakrális terápia, Body-Mind Centering, Ideokinézis, Fókuszolás, Autentikus Mozgás, Test-Tudat Tánc, Experiential Anatomy (Tapasztalati Anatómia).
Szeretettel várlak!
Ár

25 000 Ft / alkalom (90 perc)
90 000 Ft / 4 alkalmas bérlet

ismerj meg Hrotkó Heléna

Holisztikus tánctanár - testtudat tréner
A HELENSUN és a Goddess Within Női Kör alapítója

Kulturális Antropológiai tanulmányaim után a mozgás világában merültem el, kortárs táncművészként és holisztikus tánctanárként diplomáztam. Majd testtudati módszerekben képződtem tovább, ezeket ötvözve tartok mozgáskurzusokat, elvonulásokat, egyéni konzultációkat és testkezeléseket. A testtudati munka organikusan vezetett el a nőiség területére. 2017 óta tartok női köröket, a nőiség különböző aspektusaival foglalkozó csoportokat és kísérek ebben a témában egyéni folyamatokat.
10 éve foglalkoztat a szülés-születés témaköre, annak minden aspektusa. Lenyűgöz a női test bölcsessége és érzékeny jelzései, életvitelünkre adott válaszai. Egyéni munkáim során hamar megtaláltak olyan kliensek, akik az anyává válás témakörével fordultak hozzám; a Holistic Bodywork alkalmak során folyó munka ugyanis visszakapcsol testünk bölcsességéhez, testünkbe vetett bizalmunkhoz így egy stabil belső alapot adva és teret nyitva a megfoganás, a várandósság és a szülés folyamatához.
Az “Anyává Válás Alkímiája I.” online kurzus a termékenység témáját járja körbe és támogatja a gyermekáldásra vágyó nőket a megfoganásban testtudati, önismereti és spirituális szinten egyaránt.
A Goddess Within Női Kört 2021-ben alapítottam meg, mely különböző kultúrák Istennőinek, női archetípusainak megismerésén keresztül támogatja nőiségünk egyes aspektusainak felfedezését és integrálását, egy 1 éven át tartó, havi 1 intenzív találkozás keretében történő, testtudati és önismereti fókuszú zárt csoportfolyamatban. A Goddess Within Női Kör is egy rendkívül megtartó és tápláló közeg, mely szintén megsegítheti anyai minőségünknek való téradást és anyává válás folyamatát. A következő csoport 2023 április 1-én indul a Középpontban.
Középpont Jógastúdió | Hrotkó Heléna
bejelentkezés | Elérhetőségek
A kezelésre előzetes bejelentkezés szükséges!

Hrotkó Heléna

BLOGBEJEGYZÉSEK

jelentkezz test és lélek a középpontban

1.

Válassz

Válaszd ki szolgáltatásainkból azt, ami a leginkább érdekelne.

2.

Jelentkezz be

Küldj üzenetet vagy lépj velünk kapcsolatba. A bejelentkezésre kattintva megtalálod az általad keresett szolgáltató elérhetőségeit.

3.

látogass el hozzánk

Már csak annyi a dolgod, hogy ellátogass hozzánk, szeretettel várunk a Középpontban!