Jóga

jógaóra Hatha jóga és hangfürdő

Havasi Sándor | Késely Hajni

Az óra első felében Havasi Sándor meditatív hatha jógát tart. Az óra befelé figyeléssel kezdődik, légzőgyakorlatokkal (pránajáma) egyensúlyba hozzuk a testben a szoláris és lunáris energiákat. Ezután könnyedén átmozgatjuk a testünket, és a bemelegítés, izületek átmozgatása után, hatha jóga testhelyzeteket (ászana) fogunk gyakorolni és megfigyeljük a légzésünk természetes ritmusát és a nyújtás vagy erősítés folyamatában lévő testi jeleket, érzeteket.
Az óra végén a relaxáció után pedig hátonfekvésben betakarózva, 1 órás hangfürdő következik Késely Hajnival: a Tibeti Hangtálak csodálatos rezgései végigfutnak minden sejteden, és ebben a biztonságos környezetben, ellazult paraszimpatikus állapotban, beindulnak a test öngyógyító folyamatai és oldódnak a stressz biológiai válaszai. A tibeti hangtálakat ősidők óta használják a keleti kultúrákban gyógyításra, meditációs- és egyéb relaxációs célokra. Vibrációjuk az idegrendszerre nagyon pozitív hatással van, feléleszti a sejtek emlékezetét és energetizálja az egész testet.
Miben segíthet a hangfürdőn való részvétel?
Csökkentheti a stresszt. Elmélyítheti a pihenést. Javíthatja az alvászavarokat. Erősítheti az immunrendszert. Kiegyensúlyozhatja a jobb- és bal agyféltekék működését. Megváltoztathatja viselkedési, gondolkodási, érzelmi élet destruktív mintáit. Tisztíthatja az energiacsatornákat. Segíthet betegségből való gyógyulási folyamatokban. Növelheti a létfontosságú energiaáramlást, kreativitást, intuíciót, motivációt. Aktivizálhatja a kiegyensúlyozott csakraműködést. Eltávolíthatja a destruktív energiát az auramezőből.
Mit érdemes hozni?
Váltóruhát a mozgáshoz, kényelmes sport vagy jógaruházat javasolt. Minden más jógaeszköz, matrac biztosított! Zoknit az órán nem kell viselni.
Ár
5000 Ft / alkalom

jóga Oktatóink

középpont órarend

1.

Válassz

Válaszd ki jógaóráink közül azt, ami a leginkább érdekelne.

2.

Nézd meg az órarendet

Az órarendre kattintva megtalálod az általad keresett jógaóra időpontját.

3.

látogass el hozzánk

Már csak annyi a dolgod, hogy ellátogass hozzánk, szeretettel várunk a Középpontban!

program programajánló