Gartai módszer

ismerj meg Dr. Elsik Anikó

Gartai módszer

Az Orvosi Egyetem utolsó éveiben kezdtem a komplementer gyógyászat felé fordulni.  Véleményem szerint a hagyományos és az alternatív gyógymódok remekül kiegészítik egymást. Életem során sokféle alternatív módszerrel ismerkedtem meg, míg végül a Gartai – módszerben megtaláltam önmagam.
Egy tudatos jelenlét kialakítására ösztönzött a hétköznapokban, érezve minden egyes szavam, tettem, ki nem mondott gondolatom és érzésem hatását önmagamra és a külvilágra. Régen azt hittem, hogy jobb nem engedni az általunk negatívnak titulált érzéseknek, gondolatoknak, emlékeknek, mert ezek betegítik meg az embert. Ma már tudom, hogy a meg nem élt, a szőnyeg alá söpört, az elfojtott dolgok mérgezik meg a lelket és következményként a testet. Törekszünk az ember által rosszul értelmezett tökéletességre, pedig inkább a valódinak kellene teret adnunk, hogy fenntartsuk az élet energia áramlását egész lényünkben. Azt hisszük, hogy gyengeségeinket szégyelnünk kell, pedig, ha egy új szemüvegen keresztül próbálunk tekinteni rájuk, akkor felfedezhetjük bennük legnagyobb tehetségünket. Nincs rossz, csak a meg nem értett jó van. Ha a gyengeségeinkre adott rosszul rögzült reakciónkat meg tudjuk változtatni, akkor az addig meg nem élt ellenállás – amivel azokat elfojtottuk – tápláló erővé alakul át.
A Gartai – módszer egy eszköz a kezemben, amivel próbálom az ÉLET-re, az élet megélésére, a nehézségek megfelelő kezelésére, az azokra adott reflexes reakcióink tudatosítására, és átfordítására tanítani az embereket. Megmutatni az utat önvalójuk felé, aminek hatására a lélek eredendő vágya tud testet ölteni életükben.
Hisz csak akkor van esélyünk a boldogságra, ha házasságba tudunk lépünk önmagunkkal.
Ár
17 000 Ft / alkalom (90 perc)
Középpont Jógastúdió | Dr. Elsik Anikó
bejelentkezés | Elérhetőségek
A foglalkozásra előzetes bejelentkezés szükséges!

Dr. Elsik Anikó

BESZÉLŐ ARCOK - Interjúsorozat
BLOGBEJEGYZÉSEK

ismerj meg Burján Kati

Karma asztrológia

A Gartai módszer a tudatosodás révén segít Bennünket abban, hogy saját sorsunkat éljük.
Sokkal jobb saját sorsunkba beleállni, mint valaki más életét élni, vagy vágyakozni olyan életút felé, ami nem adná meg a beteljesedés örömét számunkra.
Fontos a szabad akarat kérdése is, hogy hogyan viszonyulunk sorsunkhoz, sorselszendevők vagy sorsváltoztatók vagyunk-e?
A sorsváltoztatók azonnal tenni akarnak valamit, ha nehéz élethelyzetbe kerülnek, vagy akadályokba ütköznek, és rendszerint sikerül is kikerülniük a csapdából. A sorselszenvedők viszont hajlamosak beleragadni saját negatív körülményeikbe, és maguktól semmit nem tesznek a megoldás érdekében.
A karma asztrológia ebből az átfogóbb szempontból vizsgálja az egyén energetikai mintáit, és segít felfedni és tudatosítani életünk átfogó céljait, ami mellett valaha elköteleződtünk, mégha az anyagi sík nehézségei ezt sokszor megpróbálják felülírni.
Megnézzük a karmikus mélyréteget a múltjelölők elemzésével, hogy jobban lássuk, honnan indultunk, mik a a hozott mintáink, amikre feszült helyzetekben hajlamosak vagyunk még most is lecsúszni. Ezek a zsigeri reakcióink.
Figyelembe vesszük, hogy ezek jelen életünk személyiségfejlesztésébe hogyan integrálhatók be, vagy hogyan oldhatók fel.
Feltárjuk a mostani inkarnáció meghatározó irányvonalait, ugyanis minden inkarnációnak van egy inkarnációs “kulcsa”, ami az adott inkarnáció értelmes megélését támogatja, és megnézzük ehhez a szabad akarat minőségét.
Az ábrából könnyen leolvasható, hogy az adott egyén a környezetére hagyatkozik inkább, vagy saját magára támaszkodik.
Látható, hogy mennyire introvertált, vagy extrovertált típus. Mik az elemek arányai és a milyen fokú a kezdeményező készség, vagy inkább a meglevő dolgokhoz való ragaszkodás a domináns minőség.
Látható, hogy hol ütközünk a nagyobb akadályokba életutunk során és hol mennek könnyebben a dolgok.
Azt tapasztaltam, hogy simán csak mindezek tudatosítása rengeteget segít életünk megértésében.
Jobban rálátunk arra a “szemüvegre”, amin keresztül a világot szemléljük – ami erősen köthető a hitrendszerhez témájához – majd saját szabad akaratunk felelősségteljes működtetésével igyekszünk összhangba kerülni lelkünk igazi mély szándékaival, hogy a megelégedés öröme megjelenhessen Bennünk.
Ez a szív szintje, amikor tudjuk, hogy azt az életet éljük, ami nekünk rendeltetett, legyen az küzdelmes vagy sikerekkel teli, de csakis és kizárólagosan a ránk jellemző egyedi lét lehet ez.
Ennek felfedéséhez próbálok segítséget adni és használható kapaszkodókat feltérképezni az elemzés során.
Ha érdekel a karma asztrológiai képletfejtés akkor el tudsz érni emailben, vagy telefonon.
Ár
díjmentes
Középpont Jógastúdió | Burján Kati
bejelentkezés | Elérhetőségek
A foglalkozásra előzetes bejelentkezés szükséges!

Burján Kati

BLOGBEJEGYZÉSEK

középpont Gartai módszer

Ha felkeltette kíváncsiságodat a Gartai módszer és szeretnél még többet olvasni róla,
töltsd le a Gartai módszer jegyzeteit, vagy kedvenc fejezetünket a Beszélgetések című könyvből!