+36 30 371 5180 | 1112 Budapest, Nevegy köz 2. 

Gartai módszer

Gartai Kinga Gartai módszer

Gartai Kinga

A Gartai módszer egy lehetséges út a tudatunk megismeréséhez és a magunkkal való találkozáshoz.

Annak idején shiatsu-t tanultam, ami a kínai gyógyászatra épülő japán gyógymód. Maga a szó ujjnyomást jelent, a masszázs során az akupunktúrás pontokra és meridiánokra érintéssel hatnak. Elkezdett foglalkoztatni az a kérdés, hogy mi az oka annak, hogy egészen más hatása van, ha az oktatónk érinti ugyanazt a pontot, látszólag ugyanúgy, mint a többiek. Nyilván a tapasztalat, na de mi az, mi változott benne a sok gyakorlás következményeként? Lennie kell a háttérben egy folyamatnak, amitől az egyik érintés sokkal mélyrehatóbb, mint a másik. Valami, amit ő tudatosan vagy tudattalanul működtet magában. Egy állapot, amikor pont az történik, aminek történnie kell. Hosszú évek alatt kerestem magamban ezt az állapotot, az odavezető utat, és tapasztaltam a hatásait. Ennek a megfogalmazása a Gartai módszer és annak gyakorlatai. Ennek a keresésének valójában soha nincs vége, mindig gyakorlók maradunk a szó legnemesebb értelmében.

Mindez tapasztalati úton történik, mert csak így juthatunk el a tudatunk Középpontjába. A Gartai módszer nem az eszközről szól, hanem annak működtetéséről.

Rájöttem, hogy ez több, mint egy sikeres masszázs kulcsa. Ugyanez az állapot és folyamat az élet titka is. Ebben az állapotban van meg a tudatos kapcsolat a teremtő részünkkel, és ez az a folyamat, amivel teremtjük a valóságunkat. A valódi szabad akarat érzékelése és értése, az egó akaratossága helyett. A gyógyítás és a tanítás valójában az ember visszavezetése a saját természetéhez, az égi és a földi rész házasságához.

Ehhez felfedezzük a magunkkal való kommunikációs nyelvünket, így jobban megértjük a belső, illetve külső történéseink üzenetét. Ez a kommunikáció folyamatosan zajlik, csak nem értjük, és ameddig halk, addig sokszor meg sem halljuk.

Megismerjük a hitrendszerünket, mert csak azt vagyunk képesek érzékelni a világból, amit a hitrendszerünk megenged. Valójában nem a világot, hanem a hitrendszerünket érzékeljük. Fontos, hogy minél több elemét tudatosan is megismerjük, mert a tudattalan részei is kifejtik a teremtő hatásukat, az egónk belegyezése nélkül. A hitrendszerrel való találkozáson keresztül megértjük a dualitás természetét, hiszen nem az univerzum a duális, hanem a hitrendszerünk.

Ár
18 000 Ft / alkalom (90 perc)
Lehetőséged van:
Középpont Jógastúdió | Gartai Kinga
bejelentkezés | Elérhetőségek

Az foglalkozásra előzetes bejelentkezés szükséges!

Gartai Kinga

BESZÉLŐ ARCOK - Interjúsorozat

gyere el! előadássorozat 2022

EGÉSZSÉG A BETEGSÉGBEN – VAJON MIT ÜZEN A TESTED?
Interaktív 5 alkalmas előadássorozat a Gartai módszer jegyében

Mit jelent az, hogy egészség a betegségben?
A betegség nemcsak az egészségtől eltérő állapot, hanem az egészségre való törekvés is. Valójában értünk van és nem ellenünk, hiszen a betegség is mi vagyunk. Az Egység szeretete a test nyelvén. Az Egységre való törekvés akarata. Az isteni részünk a feltétel nélküli szeretet állapotában van, azaz minden értünk történik és nem ellenünk.

Mi akadályoz minket abban, hogy ezt lássuk?
A hitrendszerünk. Mi nem az objektív világot látjuk, hanem a hitrendszerünket, ő teremti számunkra azt a valóságot, amit érzékelünk. Az isteni részünk a hitrendszerünk mögött van. Amíg nem látunk rá, amíg nem látjuk, hogy nincs tőlünk független objektív valóság, addig az isteni részünket sem látjuk. Így nem is tudunk igazán bízni a feltétel nélküli szeretetben, abban, hogy szeretjük magunkat és minden értünk van, nem ellenünk. Ezért nagyon fontos törekvés, hogy megismerjük, megértsük a hitrendszerünket.

Március 12. szombat
17:00-19:00
Bevezető előadás

Általánosan az egészségről a betegségben

Megnézem az előadást

Március 12. szombat
17:00-19:00
Május 7. szombat
17:00-19:00
Tüdő, Vastagbél

Hitrendszer. Elengedés. Önismeret. Bölcsesség.

Megnézem az előadást

Május 7. szombat
17:00-19:00
Június 11. szombat
17:00-19:30
Lép, Gyomor

Öntáplálás. Szeretet. Elfogadás. Átélés.

Megnézem az előadást

Június 11. szombat
17:00-19:30
Szeptember 17. szombat
17:00-19:30
Szív, Vékonybél

Kapcsolódás. Kiválasztás. Lélek. Tudatosság.

Megnézem az előadást

Szeptember 17. szombat
17:00-19:30
Október 15. szombat
17:00-19:30
Vese, Hólyag

Életenergia. Belső béke. Párkapcsolat. Érzelmek.

Megnézem az előadást

Október 15. szombat
17:00-19:30
November 26. szombat
17:00-19:30
Máj, Epe

Szabad akarat. Kontroll. Tervezés. Idegrendszer.

Megnézem az előadást

November 26. szombat
17:00-19:30
Középpont Jógastúdió
Középpont Jógastúdió | A hely, ahol magadra találsz

nézd meg! előadássorozat 2021

középpont Gartai módszer

Ha felkeltette kíváncsiságodat a Gartai módszer és szeretnél még többet olvasni róla,
töltsd le a Gartai módszer jegyzeteit, vagy kedvenc fejezetünket a Beszélgetések című könyvből!