+36 30 371 5180 | 1112 Budapest, Nevegy köz 2. 

Gartai módszer

középpont Gartai módszer

Gartai Kinga

A Gartai módszer egy lehetséges út a tudatunk megismeréséhez és a magunkkal való találkozáshoz.

Annak idején shiatsu-t tanultam, ami a kínai gyógyászatra épülő japán gyógymód. Maga a szó ujjnyomást jelent, a masszázs során az akupunktúrás pontokra és meridiánokra érintéssel hatnak. Elkezdett foglalkoztatni az a kérdés, hogy mi az oka annak, hogy egészen más hatása van, ha az oktatónk érinti ugyanazt a pontot, látszólag ugyanúgy, mint a többiek. Nyilván a tapasztalat, na de mi az, mi változott benne a sok gyakorlás következményeként? Lennie kell a háttérben egy folyamatnak, amitől az egyik érintés sokkal mélyrehatóbb, mint a másik. Valami, amit ő tudatosan vagy tudattalanul működtet magában. Egy állapot, amikor pont az történik, aminek történnie kell. Hosszú évek alatt kerestem magamban ezt az állapotot, az odavezető utat, és tapasztaltam a hatásait. Ennek a megfogalmazása a Gartai módszer és annak gyakorlatai. Ennek a keresésének valójában soha nincs vége, mindig gyakorlók maradunk a szó legnemesebb értelmében.

Mindez tapasztalati úton történik, mert csak így juthatunk el a tudatunk Középpontjába. A Gartai módszer nem az eszközről szól, hanem annak működtetéséről.

Rájöttem, hogy ez több, mint egy sikeres masszázs kulcsa. Ugyanez az állapot és folyamat az élet titka is. Ebben az állapotban van meg a tudatos kapcsolat a teremtő részünkkel, és ez az a folyamat, amivel teremtjük a valóságunkat. A valódi szabad akarat érzékelése és értése, az egó akaratossága helyett. A gyógyítás és a tanítás valójában az ember visszavezetése a saját természetéhez, az égi és a földi rész házasságához.

Ehhez felfedezzük a magunkkal való kommunikációs nyelvünket, így jobban megértjük a belső, illetve külső történéseink üzenetét. Ez a kommunikáció folyamatosan zajlik, csak nem értjük, és ameddig halk, addig sokszor meg sem halljuk.

Megismerjük a hitrendszerünket, mert csak azt vagyunk képesek érzékelni a világból, amit a hitrendszerünk megenged. Valójában nem a világot, hanem a hitrendszerünket érzékeljük. Fontos, hogy minél több elemét tudatosan is megismerjük, mert a tudattalan részei is kifejtik a teremtő hatásukat, az egónk belegyezése nélkül. A hitrendszerrel való találkozáson keresztül megértjük a dualitás természetét, hiszen nem az univerzum a duális, hanem a hitrendszerünk.

Ár
18 000 Ft / alkalom (90 perc)
Középpont Jógastúdió | Gartai Kinga
bejelentkezés | Elérhetőségek

Az foglalkozásra előzetes bejelentkezés szükséges!

Gartai Kinga

BESZÉLŐ ARCOK - Interjúsorozat

nézd meg! előadássorozat 2022

Bevezető előadás
Tüdő, Vastagbél
Lép, Gyomor
Szív, Vékonybél
Vese, Hólyag
Máj, Epe

középpont Gartai módszer

Ha felkeltette kíváncsiságodat a Gartai módszer és szeretnél még többet olvasni róla, lapozz bele
az Egészség a betegségben című könyvbe, vagy töltsd le a kedvenc fejezetünket a Beszélgetések című könyvből!