egyéni workshop Formabontó Program

Neked is eleged van, hogy nem mozdul a mérleg?
Ezer dolgot kipróbáltál már és nem történt komoly változás?
Feladtad és már elengedted, hogy valaha is karcsú legyél?
Nem tudsz kiigazodni a fogyókúrák, diéták sűrű erdejében?
Tehetetlennek érzed magad?!
A Formabontó egyéni workshopot Neked találtuk ki!

egyéni workshop Formabontó Program

Rengeteg fogyókúrát kipróbáltál, mégsem vált be egyik sem?
Amit lefogytál, az hamarosan vissza is tért hozzád?
Szeretnél kapni végre egy kulcsot önmagadhoz és a hozzád illő táplálkozási programhoz?
Gyere el Formabontó Egyéni Workshopunkra, ahol választ kaphatsz a legfőbb kérdésre:
Vajon miért nem sikerült eddig életmódot váltani?!
Szakembereink segítségével feltérképezheted magad, hogy milyen kapcsolatban vagy a testeddel, a fogyásoddal és hogyan indulj el hatékonyan a vágyott cél felé. Több terület szakértője támogatja a programot a megoldás és az egyéni sikered érdekében.
A Workshopot követően megkapod azokat a kulcs eszközöket, motivátorokat, támogató anyagokat és impulzusokat, amik hozzájárulnak a tartós sikerhez, a forma-bontáshoz.

Időpontok

Október 17.

10:00-12:00
12:00-14:00
14:00-16:00

Fogadjunk, hogy eddig senki nem mondta el, mik azok a hibák, amik miatt nem sikerült életmódot, szemléletet váltanod. Senki nem adott egy kulcsot, egy térképet a saját sikeredhez vezető úthoz. Hogyan is sikerülhetett volna a változás, ha nem rád volt szabva a diéta és az edzésterv! És arra gondoltál már, hogy a lelkednek is engedélyt kell adnia a fogyáshoz? Hogy a túlsúly nem véletlenül alakul ki? Az is lehet, hogy csak hajszálnyit tévedtél? Lehet, hogy pont a cél előtt adtad fel? Most mindez kiderülhet!
Mi ez a workshop, miért pont neked való?
6 kiváló szakember segít abban, hogy most olyan iránytű kerüljön a kezedbe, ami valóban elvezet a célodhoz. Mielőtt találkozol velük, kapsz egy nagyon alapos tesztet, ami feltérképezi számukra jelenlegi állapotodat. De miért kell ennyire hosszú és alapos kérdőívet kitölteni? A te érdekedben, hiszen eddig valamiért nem sikerült tartós eredményt elérned. Fontos, hogy őszinte legyél magadhoz, hiszen innen indul a változás! A teszted alapján, teljesen rád fókuszálva, mini konzultációkon veszel részt a workshopon, ahol már csak a lényeget hallhatod magadról! Nem kell 6 órát külön-külön eltöltened mindegyik szakemberrel (dolgozzanak csak ők előzetesen a te kiértékeléseden). Még egy fontos szempont: ők a testi-lelki egészséged megőrzését tűzik ki fő célul! Vigyáznak Rád minden fronton!
NEKED VALÓ, ha
 • Nem vagy kibékülve a testeddel
 • Elveszett a motivációd
 • Magadat hibáztatod a sikertelenséged miatt
 • Nincs önbizalmad
 • Végre időt és figyelmet adnál magadnak
NEM NEKED VALÓ, ha
 • Műtéted volt az előző 3 hónapban
 • Kismama vagy és szoptatsz - mert most a baba az első
 • Nem akarsz változtatni a szokásaidon
 • Nem szeretnél szembenézni önmagaddal
 • Nem tudod most vállalni a felelősséget

le ne maradj! helyeink limitáltak

Összesen 18 jelentkezőt tudunk fogadni
Mit tartalmaz a workshop és mennyibe kerül?
Rengeteget spórolhatsz most mind időben, mind anyagilag!
 • Funkcionális táplálkozási tanácsadás 16 000 Ft
 • Életmód tanácsadás 15 000 Ft
 • Állapot felmérő kérdőív 15 000 Ft
 • Kineziológus 15 000 Ft
 • Coaching 15 000 Ft
 • InBody testösszetétel analízis 10 000 Ft
 • Masszázs ízelítő 6 000 Ft
 • Összesen 92 000 Ft
92 000 Ft helyett MOST kedvezményesen CSAK 33 000 Ft!
+ MEGLEPETÉS AJÁNDÉKOK 18 000 Ft értékben
E-book emailben, Anyagcsere típus alap javaslatok emailben, Kronobiológiai elemzés nyomtatva, Lelki okok leírása nyomtatva, Motivátorok, mint erőforrások nyomtatva, InBody részletes elemzés nyomtatva
Nem alkalmas a workshop időpontja, de nagyon szeretnél jönni?

bemutatkozunk szakembereink

Milyen módszerekkel és szakemberekkel fogsz találkozni a workshopon?
Mit üzennek most Neked?

Somogyi orsolya

Funkcionális táplálkozási mentor, Metabolic Typing by Horisan szakember, képződő fitoterapeuta
Átbeszélem veled, hogy jelen állapotodnak mi lehet a háttere. Segítek kinyomozni, van-e esetleg bélrendszeri diszfunkciód, felszívódási zavarod, tápanyaghiányod vagy esetleg hormonális oka van-e a hízásodnak. Egyszerűen az is lehet, hogy nem jó a diétád. Segítek megtalálni, hol lehet a hiba. A konzultáció végére kapsz egy ajándék anyagcsere tesztet és egy kiértékelést e-mailben a rád vonatkozó alap javaslatokkal, irányelvekkel. Így elindulhatsz a diéták sűrű erdejében a célod felé vezető úton.
Középpont Jógastúdió | Somogyi Orsolya

Lacsny Éva

szexuálterapeuta, életmód tanácsadó, ex-testépítő
Segítségemmel közösen megvizsgáljuk, milyen érzelmi, gondolati hiedelmek vezérelnek és/vagy gátolnak. Megtudhatod, milyen biokémiai állapotban vagy, ez hogyan gátolja vagy viszi sikerre azt, ami benned van. Közösen feltérképezzük azokat az összefüggéseket, hogy milyen erősségek, gyengeségek jellemeznek téged, milyen megküzdési stratégiákat alakítottál ki és hogyan működik a jutalmazó rendszered. A meglévő eszközeiden túl bővítjük az eszköztáradat, hogy te is sikeres és vonzó nőnek/férfinak érezd magad.

Bakó Éva

kineziológus
Minden testi tünetnek van lelki oka, így a túlsúlynak is. Ha ezt az okot megtaláljuk, beazonosítjuk és feloldjuk, akkor a jelenbeli gondod, adott esetben a plusz kilók kérdése is megoldódhat és már nem a túlevésben keresed a boldogságot, hanem felismered, hogy más módon is tudnál töltekezni. Többé már nem lesz szükséged a védőrétegre, képessé válsz könnyebben megszabadulni tőle. A beszélgetésünk végén a kezedben lesz egy részletes leírás a túlsúly lelki okairól és azt is megtudhatod, hogy neked hol lehetnek az elakadásaid, amik gátolják a fogyásodat.
Középpont Jógastúdió | Bakó Éva
Középpont Jógastúdió | Fekete Zsuzsanna

JUHÁSZ-FEKETE ZSUZSANNA

Masszőr, alakformáló testkezelő, do-in önmasszázs oktató
A workshopon feltérképezem, mit üzen a tested egy rövid masszázs alatt. Emellett ízelítőt kapsz a „Formabontó” masszázs és testkezelések világából. Ellentétben a köztudatban élő más módszerekkel a „Formabontó” masszázs kifejezetten fájdalommentes, sőt nagyon is kellemes érzés. A kar, a has, a hát, a csípő, a popsi, a combok, a térd és a vádli az, amit célzottan feszesítünk és fogyasztunk. Centiméterekben mérhető, látványos eredményeket érhetünk el – masszázsonként akár 1-2 cm kerület csökkenés érhető el egy-egy testrészen. Ténylegesen elindulhat a helyi zsírégetés és beindulhat a fogyás még a legmakacsabb helyeken is.

SZARVAS MÓNIKA

Professzionális Coach, Sportedző, Magyar bajnok
Akarat, kitartás, elköteleződés nélkül mit sem ér a döntésed, hogy lefogysz vagy életmódot váltasz. Ez különbözteti meg a vágyat a tényleges változástól. A rendelkezésre álló erőforrások összegyűjtésével és kiaknázásával tisztább lesz a valódi célod, a tényleges belső motivációd. Látni fogod, hogy változás következtében a jövőben mi lesz más, kik azok akik ebben a legjobban támogatni tudnak, milyen pozitív minták vannak a saját múltadban, környezetedben és milyen megküzdési módszereket tudsz majd alkalmazni a nehéz pillanatokban. A coaching folyamatban a saját életed szakértője te vagy – neked kell készen állni a változásra és kitartóan követni a kitűzött célodat – erre az útra lesz rálátásod a beszélgetésünk végén.
Középpont Jógastúdió | Varga Krisztina

VARGA KRISZTINA

Gyógymasszőr, alakformáló szakember
Kíváncsi vagy mit rejt a tested? Szeretnéd tudni hogy hány kiló izom lapul valójában rajtad? Vagy hogy milyen a zsír és izom arány a végtagjaidon? Ezek milyen folyamatokra utalhatnak? Egy nem mindennapi gép lesz a segítőnk a workshopon: az InBody testösszetétel analizátor! Két perc alatt megmutatja neked, milyen arányban van zsír, izom és víz a szervezetedben. Az InBody a legkorszerűbb eszköz arra, hogy kiértékelje az egészségi és tápláltsági állapotodat, valamint testi erődet – mindezt kézzel fogható formában. Csak annyi a dolgod, hogy rálépj a gépre, mint egy mérlegre, és elvégezve a mérést perceken belül kézbe kaphatsz egy pontos elemzést közel 40 adattal, amit kinyomtatott formában haza is vihetsz.

jelentkezz VÁLTS FORMÁT – VÁLTS GONDOLKODÁSMÓDOT!

Hogyan tudsz jelentkezni?
Kattints a lenti gombra és töltsd ki az űrlapot.
A jelentkezésed a workshop részvételi díjának átutalásával válik érvényessé.
A helyeink limitáltak és a befizetés sorrendjében töltődnek fel.
33 000 Ft
 • 2 órás egyéni konzultáció
 • Állapot felmérő kérdőív
 • Funkcionális táplálkozási tanácsadás
 • Életmód tanácsadás
 • InBody testösszetétel analízis
 • Kineziológus
 • Coaching
 • Masszázs ízelítő
 • + MEGLEPETÉS AJÁNDÉKOK
Jelentkezési határidő

Október 15.

utalási adatok
Somogyi Orsolya EV.
10700268-72229437-51100005
Megjegyzés: Formabontók, NÉV
részvételi Limit
18 fő

kapcsolat kérdésed van?

Fordulj hozzánk bizalommal a +36 30 482 6607 telefonszámon vagy emailben.
Középpont Jógastúdió

Formabontók csapata