+36 30 371 5180 | 1112 Budapest, Nevegy köz 2. 

Középpont Jógastúdió | Boda Gabriella | Én-tér állítás

ÚT A BELSŐ GYERMEKHEZ

Újfajta megközelítés az elfogadáson keresztül, ahol elsősorban nem gyógyítani szeretnénk a belső gyermeket, sokkal inkább figyelmet adni neki, tartalmazni, ölelni, érteni, érezni, kivárni, megtartani. Elismerni a sérüléseket, azt, ami volt, hogy enyhüljön a fájás a jelenben. Közben keressük az erőforrásokat, amelyeket eddig talán észre sem vettél, de téged szolgálnak.

A folyamatba meghatározott rend szerint hívjuk be a sématerápiából ismert énrészeket: Egészséges Felnőtt, Sérülékeny Gyerek, Dühös Gyerek, Boldog Gyerek, Kritikus/Büntető/Túlkövetelő Szülő. A kialakult működési, megküzdési módokat az én-tér állítás segítségével azonosítjuk be, és keressük az alternatív utakat. A Manwe-bábukkal megtámogatjuk az azonosulás és a mélyülés folyamatát.

A folyamat végére utat találsz a felnövekedésben a sérült belső gyermek és az egészséges felnőtt között, hogy a jelenben egyre inkább a felnőtt minőségeid domináljanak érzelmileg érintett helyzetekben is. Újszerű megélések, erős testfókuszú tapasztalás, zsigeri felismerések, mély összeköttetés-építés vár rád!

Az alkalmak fő fókusza és időpontjai:
1. alkalom: Január 14. vasárnap 14:00-17:30-ig
A BELSŐ GYERMEK REJTEKHELYE
2. alkalom: Február 10. szombat 14:00-17:30-ig
A BELSŐ NYELV – megértés, ölelés, testi kapcsolat, figyelem, elfogadás, megtartás, táplálás
3. alkalom: Március 9. szombat 14:00-17:30-ig
A BELSŐ ÜZENET – a sérülés, a hiány, a szenvedés nyelve
4. alkalom: Április 13. szombat 14:00-17:30
A BELSŐ MEGTARTÓ – tartalmazni a mostot és a múltat
5. alkalom: Május 11. szombat 14:30-18:00
A BELSŐ ÚT – a sérülékeny belső gyermek, és az egészséges felnőtt énrészek között
6. alkalom: Június 8. szombat 14:30-18:00
A BELSŐ ÖSSZEKÖTTETÉS – felnövekedés, integráció, összeérés
(A csoport haladása nyomán a témák vagy sorrendjük minimálisan módosulhat.)

A műhelymunka során teljes mértékben önmagadat támogathatod, szabadon megélheted saját kapcsolódásod egyedi minőségeiddel!
Az én-tér állítással az egyéni családállítás technikájához hasonlóan az önmagadba megérkezés, beleérzés a fő cél. A képviseleti érzékelést használjuk, ezúttal azonban mindenki csak saját magába és a saját témáiba, minőségeibe érkezik bele, nagyon újszerű kapcsolódást kialakítva a belső részeivel! Egyszerre, egymás mellett, mint az életben.

A csoport úgy támogat, hogy senkinek nem kell átfolynia más témájába, vagy “rendelkezésre állnia” másoknak. Mégis érdekes relációkat fedezhetsz fel a közösségben az életedre, kapcsolataidra vonatkozóan, ám végig a komfortzónádban maradva, önmagadra figyelve. A komfortzóna-átlépés önmagadon belül jöhet létre, saját tudatod és tudattalanod harmonikus együttműködésében, zsigeri szinten, saját tempódban, amely tapasztalatom szerint a leginkább támogató és szeretettel integrálható belső fejlődésünkben.

A Manwe-bábuk egyedileg, kézzel, kifejezetten egyéni állítás céljára készültek. Segítségükkel nagyon egyszerűen és plasztikusan jelennek meg fontos lélekrészeink, minőségeink. A közös munka egy-egy pontján segítségül hívjuk őket, hogy összekössenek legbensőbb erőforrásainkkal.
A Manwe név világteremtőt jelent, többek között Tolkien Szilmarilok c. könyvében szerepel. Kapcsolatteremtő képességet és minden résztvevő számára kölcsönösen kedvező világ létrehozásának a tudását hordozza.

A csoportok elején és végén mozgással segítjük az érzékelést, testi és lelki szinten egyaránt megtámogatva a feldolgozást és a regenerálódást.
A létszám korlátozott, így arra bíztatlak, mielőbb jelentkezz be, hogy biztosítsd a helyed!

Aki bejelentkezik, vállalja, hogy mind a 6 alkalomra elköteleződik, ezzel támogatva a zárt csoport megtartó erejét. Az alkalmakat havonta kell fizetni a csoport előtt 2 héttel.

Ár: 24 000 Ft
Jelentkezés: enterpiknik@gmail.com
A csoportokat vezeti: Boda Gabriella, Integrált humán tanácsadó, családállító

További részleteket, számlaszámot emailben küldök!

dátum

2024. 03. 09.

időpont

14:00 - 17:30

Résztvételi díj

24.000 Ft
Középpont Jógastúdió - Jógaterem

helyszín

Középpont Jógastúdió - Jógaterem
1112 Budapest, Nevegy Köz 2.
kategória
Boda Gabriella

Szervező

Boda Gabriella
Email
enterpiknik@gmail.com