+36 30 371 5180 | 1112 Budapest, Nevegy köz 2. 

Kakaó ceremónia és Hangfürdő

Kakaó Ceremónia és Hangfürdő

Örömmel hívunk erre a szándék megerősítő 4 órás ceremóniára! Az esemény Kakaó ceremóniával kezdődik, melynek során szertartással és táncmeditációval ráhangolódunk Szívünk igaz vágyaira, és támogatjuk szándékunk megvalósulását. A szertartást relaxáló hangfürdővel zárjuk és megpihenünk a tibeti hangtálak és dallamos hangszerek rezgéseiben.

A PROGRAM MENETE:
17:00-19:00 Kakaó Ceremónia (közös oltárépítés, kártyahúzás és meditáció)
19:00-20:00 Táncmeditáció (mindfulness és szabadtánc gyakorlatok)
20:00-21:00 Hangfürdő (tibeti hangtálak, tündérdob, angyalhárfa, sansula, esőbot, zafír szélcsengő, sámándob, doromb)

SZERVEZŐK: Havasi Sándor és Csizmadia Dorottya

KAKAÓ CEREMÓNIÁRÓL: Szíved üzenetével kapcsolódhatsz egy különleges ősi rituálé és szívnyitó növényi medicina, a Kakaó Mama, valamint a meditáció, a tánc és a közösség támogató, megtartó erejének segítségével. A 100% tisztaságú ecuadori Kakaó az érzelmi sérüléseket gyengéden átfényesíti, kisimítja. A szertartás során a Fény ereje kártya csomaggal is készülünk nektek, mely lelked hangját közvetíti majd. Fontos, hogy legyen egy szándékod (intenciód), amit magaddal hozol a rituáléra, illetve a jelenben is hagyhatod megjelenni és letisztulni ezt a térben, melyre közösen áldsásunkat adjuk.

HANGFÜRDŐRŐL: A tibeti hangtálakat ősidők óta használják a keleti kultúrákban gyógyításra, meditációs- és egyéb relaxációs célokra. Vibrációjuk az idegrendszerre nagyon pozitív hatással van, feléleszti a sejtek emlékezetét és energetizálja az egész testet. A finom rezgések segítenek elcsendesíteni az elmét, nyugalmat adnak a testnek, segítve az elengedést, ellazulást, stresszoldást és az öngyógyító folyamatok beindítását.

MIT ÉRDEMES HOZNI: kényelmes ruhát, kedvenc bögrédet (ha van ilyen), számodra kedves (erő)tárgyadat/virágot/gyümölcsöt a közös oltár építéséhez, és egy kevés egészséges nassolnivalót, amit szívesen megosztanál társaiddal. Érkezni 10 perccel hamarabb javasolt.

FONTOS: Lehetőség szerint az esemény előtt 3 órával már ne fogyassz cukros, tejes és húsos ételt! Kérlek érkezz 10 perccel hamarabb.

Bejelentkezés szükséges!
Max. létszám: 6 fő

ÁR:
17 500 Ft / fő
páros kedvezménnyel 16 500 Ft / fő
Foglaló: 8 000 Ft

Jelentkezésed 8 000 Ft foglaló befizetésével válik érvényessé, csak ekkor tudjuk biztosítani neked a helyet és a kakaót. A befizetett díjat a jelentkezés lemondása esetén nem térítjük vissza, más névre viszont átruházhatod. A tovább díjat a helyszínen tudod befizetni. Kérlek tarts ki a döntésed mellett és írd be a naptáradba is! Ha még nem vagy biztos benne, hogy jössz, akkor csak iratkozz fel a várólistára, jelezd nekünk vagy jelentkezz be a honlapon. Amennyiben a létszám betelt, lezárjuk a jelentkezést, ezért ha eldöntötted hogy jössz, utald át a díjat mihamarabb!

Jelentkezz a programra
a neved és e-mail címed megadásával!

dátum

2024. 04. 14.

időpont

17:00 - 21:00

Résztvételi díj

17.500 Ft
Középpont Jógastúdió

helyszín

Középpont Jógastúdió
1112 Budapest, Nevegy Köz 2.
Honlap
https://kozeppont.com
Havasi Sándor

Szervező

Havasi Sándor
Phone
+36 20 236 0323
Email
vandorjogas@gmail.com