+36 30 371 5180 | 1112 Budapest, Nevegy köz 2. 

Jóga és hormonegyensúly workshop

Állítsd a hormonrendszered és az idegrendszered a nőiséged szolgálatába!
dr. Elsik Anikó háziorvos, fitoterapeuta és Tóth Ildi Ilyengar jóga oktató vezetésével

Nem élünk ember-, illetve nőbarát világban. Mindenkire hatalmas nyomás nehezedik, rengeteg az elvárás, miközben alig van időnk önmagunkkal törődni, feltöltődni és figyelni a belső hangunkra. De a lélek üzen a testen keresztül, lebetegszik, nem engedi, hogy végletekig kizsigereljük magunkat. Ha úgy érzed, hogy szeretnél támogatást kapni abban, hogy hogyan küzd le a stresszt és hogyan változtass az életmódodon ahhoz, hogy megélhesd a nőiséged és megtaláld a belső egyensúlyod, akkor ez a workshop neked szól!

60 perc női ciklust támogató Iyengar jóga gyakorlással fogunk kezdeni, mely olyan jógapózokat foglal magában, melyek kezdők számára is könnyen kivitelezhetőek, támogatnak menstruációs problémák enyhítésében és nem utolsó sorban, segítenek a stresszkezelésben.

Ezt követően dr. Elsik Anikó tart interaktív előadást arról, hogy milyen életmódbeli változtatásokkal tudjuk támogatni a női hormonháztartást. Egy Gartai módszer által használt meditációs gyakorlattal zárjuk majd a programot, hogy kapcsolódni tudjunk a testünkhöz, önmagunkhoz.

A workshop lehetőséged lesz kérdezni.
Tarts velünk, ha úgy érzed, hogy szeretnél támogatást kapni abban, hogy kiteljesedhess és megtaláld harmóniát a mindennapokban!

A workshopon maximum 15 főt tudunk fogadni ahhoz, hogy mindenkire jusson kellő odafigyelés, ezért kérünk, hogy időben foglald le a helyed! A foglalást utalással tudod véglegesíteni, melyhez felvesszük veled a kapcsolatot.

Időpont: 2024. április 27. szombat 9:30-12:00

Ár: 12 000 Ft

Jelentkezz a programra
a neved és e-mail címed megadásával!

dátum

2024. 04. 27.

időpont

09:30 - 12:00

Résztvételi díj

12.000 Ft
Középpont Jógastúdió

helyszín

Középpont Jógastúdió
1112 Budapest, Nevegy Köz 2.
Honlap
https://kozeppont.com