+36 30 371 5180 | 1112 Budapest, Nevegy köz 2. 

Őszi szívnyitó gyakorlás – Jóga & Brunch

Október 8-án szombaton újra lehetőségünk lesz egy befogadó közösségben együtt jógázni, majd utána az őszi napsütésben élvezni a csendet és a finom vegán reggelit. Ha vágysz az őszi munka-suli- pörgésből egy nyugalmasabb délelőttre, akkor indítsd a Középpontban ezt a hétvégét.
Ezen a délelőttön nem csak a csöndet találhatod meg magadban, fejlődhetsz a jóga gyakorlásodban és új barátokat is szerezhetsz, kapcsolódhatsz olyan emberekkel,akik az önismeretet, a változást fontosnak tartják.

A program felépítése:
9:30-12:00 Gyakorlás – hosszabb bemelegítés után hátrahajlásokat veszünk, fokozatosan előkészítve erre a gerincet, majd megcélozzuk a csúcspózunkat, ami az Urdhva Dhanurasana lesz. (Tudod melyik ászana ez?) Jóleső csavarások, fordított pózok és hosszabb relaxáció zárja a gyakorlást.
Utána közösen elfogyasztjuk a reggelit, most is lesz sok gyümölcs, egészséges édesség és finom teák, a tiszta étkezés jegyében.

A hátrahajló pózok erősítik a vállövet, a hátizmokat, rugalmasabbá teszik a gerincet, nagyobb lesz a tér a mellkasodban, javul a szív és a tüdő munkája. A testi szinten túl, új területet fedezhetsz fel magadban, ha ki mered nyitni a szíved és bátorságot, önbizalmat építhetsz ezekben az ászanákban.

Részvételi feltétel: minimum 3 hónap jóga tapasztalat
Időpont: 2022.10.08. szombat 9:30-13:00
Oktató: Román Judit – Iyengar jóga oktató
Ár: gyakorlás + brunch 6500 Ft
Jelentkezés: romanjudit@gmail.com
Jelentkezés után utalással tudod biztosítani a helyed!

dátum

2022. 10. 08.

időpont

09:30 - 13:00

Résztvételi díj

6.500 Ft
Középpont Jógastúdió

helyszín

Középpont Jógastúdió
1112 Budapest, Nevegy Köz 2.
Honlap
https://kozeppont.com
Román Judit

Szervező

Román Judit
Email
romanjudit@gmail.com