+36 30 371 5180 | 1112 Budapest, Nevegy köz 2. 

Januári kihívás

Engedd be a jógát az életedbe!

Szeretnéd újabb kihívások elé állítani magad az új évben? Tanulni valami újat, miközben folyamatosan fejlődsz és egészségesebbé, kiegyensúlyozottabbá, rugalmasabbá válsz?
Ha a fenti kérdésekre igen a válaszod, akkor ez a kihívás neked szól!

Gyere el a stúdiónkban tartott csoportos jógaórákra legalább 10 alkalommal január 9. és február 12. között és ezt követően új 10 alkalmas bérletedből 25% kedvezményt biztosítunk!

A bérletre vonatkozó 25% kedvezmény egy hónapig él.

Heti kétszer másfél óra. Ez már elég ahhoz, hogy változást érj el, hogy a jóga lassan beépüljön a mindennapjaidba és szokássá váljon.

Ez a kihívás mindenkinek szól, várunk akkor is, ha már régóta jógázol, akkor is, ha kezdő vagy, ha nem vagy hajlékony, ha úgy érzed nem vagy elég erős, ha fiú vagy, ha lány, ha fiatal, ha már senior, ha tudsz kézenállni és ha nem. A lényeg, hogy vágj bele ebbe az izgalmas útba önmagad felé!

Akár az ászanák szebb kivitelezése, a nagyobb rugalmasság, a kevesebb hátfájás vagy a jobb stressztűrő képesség, harmonikusabb élet elérése a célod, mi itt vagyunk melletted!

Nincs más dolgod, mint a recepciónkon jelezni, hogy szeretnél részt venni a kihívásban és eljönni az órákra!

Kövess minket Facebookon és Instagramon, valamint lépj be Jóga és Önismeret Facebook csoportunkba, ahol igyekszünk támogatni akkor is, amikor úgy érzed, hogy ez túl sok és nem fog menni.

Velünk tartasz?
#engeddbeajogat

dátum

2023. 01. 09. - 2023. 02. 12.
Ongoing...
Középpont Jógastúdió

helyszín

Középpont Jógastúdió
1112 Budapest, Nevegy Köz 2.
Honlap
https://kozeppont.com