+36 30 371 5180 | 1112 Budapest, Nevegy köz 2. 

Hatha jóga és hangfürdő

Hatha jóga és hangfürdő

TÉMA: Intuíció, koncentráció, tisztánlátás – Harmadikszem csakra

Örömmel hívlak erre a különleges belső utazásra: 1 óra dinamikusabb Hatha-jóga ( 6. ÁDNYA csakrát harmonizáló ászanák, mudrák, mantrák) után 1 óra relaxációs hangfürdőt fogok tartani, ahol az általam összegyűjtött és kimért, az összes csakrát tartalmazó C-dúr hangsorú TIBETI HANGTÁLAK és különleges dallamos hangszerek rezgéseiben megpihenve, betakarózva át tudod adni magad ennek a feltöltő és gyógyító belső utazásnak Test – Lélek – Szellem szinten.

Az óra rövid befelé figyeléssel kezdődik, légzőgyakorlatokkal (pránájáma) egyensúlyba hozzuk a testben a szoláris és lunáris energiákat. Ezután könnyedén átmozgatjuk a testünket, és a bemelegítés, izületek átmozgatása után, testhelyzeteket (ászana) fogunk gyakorolni.

A tibeti hangtálakat ősidők óta használják a keleti kultúrákban gyógyításra, meditációs- és egyéb relaxációs célokra. Vibrációjuk az idegrendszerre nagyon pozitív hatással van, feléleszti a sejtek emlékezetét és energetizálja az egész testet. A finom rezgések segítenek féken tartani a gondolatokat, nyugalmat adnak a testnek, segítve az elengedést, ellazulást, stresszoldást és az öngyógyító folyamatok beindítását. Itt elengedheted a múltad, ami nem szolgálja a fejlődésedet. További hangszerek: Angyalhárfa, tingsha, koshi, esőbot, doromb, sansula, power chimes, hangvilla, B-Rus hangolású csodaszép Tündérdob.

Miben segíthet a résztvevőknek a hangfürdőn való részvétel?
A kellemes lágy hangok csökkenthetik a testünk biológiai stresszválaszait, nyugtatják az idegeket. Elősegítik a sejtek regenerációját. Segíthet betegségből való gyógyulási folyamatokban. Javíthatja az alvászavarokat, elmélyítheti a pihenést. Kiegyensúlyozza az energiacsatornákat és a csakra működést. Erősítheti az immunrendszert. Eltávolíthatja a destruktív energiát az auramezőből.

MIT ÉRDEMES HOZNI: Váltóruhát a mozgáshoz, kényelmes sport vagy jógaruházat javasolt. Minden más jógaeszköz, matrac biztosított! Érkezni 10 perccel hamarabb javasolt.

Ára: 8000 Ft
(Foglaló: 3000 Ft befizetése szükséges)

Bejelentkezés szükséges!
Jelentkezésed 3000 FT díj foglaló befizetésével válik érvényessé, ekkor tudom biztosítani neked a helyet. A befizetett díjat a jelentkezés lemondása esetén nem tudom visszatéríteni, más névre viszont átruházhatod. A további díjat a helyszínen tudod befizetni. Kérlek tarts ki a döntésed mellett és írd be a naptáradba is! Ha még nem tudod biztosra, hogy jössz akkor csak iratkozz fel a várólistára, jelezd nekem vagy jelentkezz be a honlapon, ha a létszám nem telik be, akkor 1 nappal előtte vagy aznap reggel is tudod jelezni részvételi szándékod. Viszont ha eldöntötted hogy jössz, utald át a díjat, ezzel biztosítod a helyedet és megkönnyíted a további szervezési munkáimat!

A jelentkezés után emailben küldöm az utaláshoz szükséges adatokat!

Videó rólam: www.youtube.com/watch?v=LhPBiHFFToM

Jelentkezz a programra
a neved és e-mail címed megadásával!

dátum

2023. 12. 09.

időpont

19:00 - 21:00

Résztvételi díj

8.000 Ft
Középpont Jógastúdió - Jógaterem

helyszín

Középpont Jógastúdió - Jógaterem
1112 Budapest, Nevegy Köz 2.
Havasi Sándor

Szervező

Havasi Sándor
Phone
+36 20 236 0323
Email
vandorjogas@gmail.com