+36 30 371 5180 | 1112 Budapest, Nevegy köz 2. 

Középpont Jógastúdió | Boda Gabriella | Én-tér állítás

ÉLETERŐ, ÖNAZONOSSÁG – 5 alkalmas zárt csoport

„Fantasztikus energiák, előrehaladás és szakszerű útmutatás – nagyon megéri!”
– az előző, 6 alkalmas folyamat egyik résztvevőjének visszajelzése

Az életünk akkor teljes, ha valóban élni tudunk azzal az erővel, amely adatott. Ez mindenkinél más és más, teljesen egyedi összetételű. Van, aki bármikor képes nagy hőfokon, sok energiával működni, és van, aki csak abban az esetben, ha a ténylegesen neki való dolgokat végzi. Ezért számára életbevágó, hogy megtalálja a szíve szerinti utat.
Ehhez szükség van a múlt törmelékeinek, feleslegesen cipelt terheinek letételére, egyúttal az ajándékainak kinyerésére, amit a rá legjellemzőbb módon, mindenki maga tud megtenni.
Az én-tér állítás segítségével feltárulnak rejtett működéseid, erőforrásaid, a tudatalattid területe. Új megoldási módokat kereshetsz, biztonságos közegben, támogató kíséret mellett.
A Manwe-bábukkal új szinten élheted meg az azonosulást és elmélyülést fontos minőségekben.
Akár azért jössz, hogy jobban fókuszáld az energiád, lerövidítsd az utat a vágyaidhoz, vagy azért, hogy végre megtaláld a módot, ahogy a legjobban működsz, mindenképpen érdemes csatlakoznod, ha az igazán önazonos éned keresed!
A folyamat végére feltárhatod magadban új és rég elfeledett minőségeidet, támogató és kevéssé barátságos működésmódjaidat, elemi azonosulásod a legbensőbb hívással, végső soron az utat a szívedhez, őszinte és hiteles életedhez, ahol minden egy kicsivel könnyebb lehet!

Újszerű megélések, erős testfókuszú tapasztalás, zsigeri felismerések, mély összeköttetés-építés vár rád!

Az alkalmak fő fókusza és időpontjai:
1. alkalom: Augusztus 10. szombat 14:00-17:30-ig
AZ ÉLETERŐ FORRÁSA – honnan jön az erő?
2. alkalom: Szeptember 08. vasárnap 14:00-17:30-ig
ERŐ – ELLENERŐ – ami támogat és ami nem
3. alkalom: Október 05. szombat 14:00-17:30-ig
ÖRÖKSÉG ÉS HOZOMÁNY – családból hozott kihívások és ajándékok
4. alkalom: November 09. szombat 14:00-17:30
A SZÍV ÚTJAI – őszinte vágyak
5. alkalom: December 15. vasárnap 14:30-18:00
AZ AUTENTIKUS ÉN – az egyéni út, a Te utad!
(A csoport haladása nyomán a témák vagy sorrendjük minimálisan módosulhatnak.)

A műhelymunka során teljes mértékben önmagadat támogathatod, szabadon megélheted saját kapcsolódásod egyedi minőségeiddel!
Az én-tér állítással az egyéni családállítás technikájához hasonlóan az önmagadba megérkezés, beleérzés a fő cél. A képviseleti érzékelést használjuk, ezúttal azonban mindenki csak saját magába és a saját témáiba, minőségeibe érkezik bele, nagyon újszerű kapcsolódást kialakítva a belső részeivel! Egyszerre, egymás mellett, mint az életben.
A csoport úgy támogat, hogy senkinek nem kell átfolynia más témájába, vagy “rendelkezésre állnia” másoknak. Mégis érdekes relációkat fedezhetsz fel a közösségben az életedre, kapcsolataidra vonatkozóan, ám végig a komfortzónádban maradva, önmagadra figyelve. A komfortzóna-átlépés önmagadon belül jöhet létre, saját tudatod és tudattalanod harmonikus együttműködésében, zsigeri szinten, saját tempódban, amely tapasztalatom szerint a leginkább támogató és szeretettel integrálható belső fejlődésünkben.
A Manwe-bábuk egyedileg, kézzel, kifejezetten egyéni állítás céljára készültek. Segítségükkel nagyon egyszerűen és plasztikusan jelennek meg fontos lélekrészeink, minőségeink. A közös munka egy-egy pontján segítségül hívjuk őket, hogy összekössenek legbensőbb erőforrásainkkal.
A Manwe név világteremtőt jelent, többek között Tolkien Szilmarilok c. könyvében szerepel. Kapcsolatteremtő képességet és minden résztvevő számára kölcsönösen kedvező világ létrehozásának a tudását hordozza.

A csoportok elején és végén mozgással segítjük az érzékelést, testi és lelki szinten egyaránt megtámogatva a feldolgozást és a regenerálódást.
A létszám korlátozott, a helyek gyorsan betelhetnek, így arra biztatlak, mielőbb jelentkezz be, hogy biztosítsd a helyed!
Aki bejelentkezik, vállalja, hogy mind az 5 alkalomra elköteleződik, ezzel támogatva a zárt csoport megtartó erejét.
Az alkalmakat havonta kell fizetni a csoport előtt 2 héttel (kivéve az 1. csoport, ott az alábbi előjelentkezési feltételek érvényesek).

Ár:
22 000 Ft / alkalom július 19-ig beérkezett jelentkezéssel és befizetéssel
24 000 Ft / alkalom július 19. után beérkezett jelentkezéssel és befizetéssel.

Jelentkezés: enterpiknik@gmail.com
További részleteket, számlaszámot emailben küldök!

A csoportokat vezeti: Boda Gabriella, Integrált humán tanácsadó, családállító

dátum

2024. 08. 10.

időpont

14:00 - 17:30

Résztvételi díj

22.000 Ft
Középpont Jógastúdió - Jógaterem

helyszín

Középpont Jógastúdió - Jógaterem
1112 Budapest, Nevegy Köz 2.
kategória
Boda Gabriella

Szervező

Boda Gabriella
Email
enterpiknik@gmail.com