+36 30 371 5180 | 1112 Budapest, Nevegy köz 2. 

Gartai Kinga könyvbemutató

Egészség a betegségben – Utazás önmagad felé

Szeretnélek meginvitálni titeket március 3-ra a Középpontba egy workshopra, mely témája: Egészség a betegségben – Vajon mit üzen a tested?

Nemrég megjelent könyvemben igyekeztem segítséget nyújtani abban, hogy bárki elindulhasson az önmaga megismerése felé az otthona melegéből, azáltal, hogy engedi formálni a hitrendszerét, megismeri a láthatatlan világ mögötti rendező elveket és közben válaszokat kap a kérdéseire, megérti, hogy hogyan is teremti mindenki a saját valóságát.
Ez a formálódás, ez a végeláthatatlannak tűnő út azonban sokszor állít minket kihívás elé, melyben segíthet, ha társakat kapunk, ha megoszthatjuk kétségeinket, nehézségeinket. Inspiráló megismerni, hogy kiben milyen ajtók nyíltak, milyen nézőpontok, kérdések, válaszok kerültek felszínre; és nem utolsó sorban megtapasztalni azt, hogy sokkal jobban összetartozunk, mint ahogyan azt gondolnánk.

Az esemény programja:
– Közös meditációs gyakorlat, hogy nyitott szívvel tudjunk egymás és önmagunk felé fordulni.
– Az Egészség a betegségben című könyvből kiragadunk néhány részletet, melyeket átbeszélünk, hogy mindenkinek lehetősége legyen támpontot kapni teste és a világ üzeneteinek megértésére.
– Lehetőség lesz kérdezni és közösen gondolkozni.

Kinek ajánlom a találkozót?
Mindazoknak, akik szeretnének világosabb képet kapni a világunk működéséről, akik hisznek benne, hogy önmagunk megértése segít bennünket abban, hogy kiegyensúlyozottabb, egészségesebb és teljesebb életet élhessünk.

Gyere el, hogy közelebb kerülhess a megfigyelő állapotához, hogy megértsd, hogy nem attól betegszünk meg, amilyenek vagyunk, hanem attól, hogy ragaszkodunk ahhoz, amilyennek ismerjük magunkat.

Ha már olvastad az Egészség a betegségben című könyvet, itt lehetőséged lesz feltenni a benned felmerült kérdéseket, de ha még nem olvastad, természetesen akkor is szeretettel várlak.

Előadó: Garati Kinga, író, a Gartai módszer megalkotója

Online részvétel is van lehetőség Zoom alkalmazáson keresztül, amennyiben ezt az opciót választod, kérlek írj nekem emailt a gartai.kinga@gmail.com-ra.

Jelentkezz a programra
a neved és e-mail címed megadásával!

dátum

2024. 03. 03.

Résztvételi díj

4.000 Ft
Középpont Jógastúdió

helyszín

Középpont Jógastúdió
1112 Budapest, Nevegy Köz 2.
Honlap
https://kozeppont.com
Gartai Kinga

Szervező

Gartai Kinga
Email
gartai.kinga@gmail.com