+36 30 371 5180 | 1112 Budapest, Nevegy köz 2. 

Szolgáltatás léleknek

ismerj meg Dóczy Júlia

Life és mindfulness coach

Érdeklődésem az önismeret iránt már egészen fiatalon elkezdődött. Korán felismertem, hogy csak akkor lehetek igazán boldog, ha szembenézek az elakadásaimmal és a félelmeimmel. Ahhoz azonban, hogy felépítsek egy kiegyensúlyozott, harmonikus és önazonos életet, szükségem volt a tudatosság és a mindfulness eszközeire is. Itt szerettem bele a coachingba, és most én magam is szeretnék másoknak segíteni!
A munka folyamata
A coaching módszere magáért beszél, a klienseim fejlődését pedig nekem is hatalmas öröm végigkövetni. Az önismereti munka, a célkitűzéseink, a tudatosságunk fejlesztése hatással van az önbizalmunkra, a hangulatunkra, a döntéseinkre, a párkapcsolatunkra, de még a családi kapcsolatainkra is. A folyamat által önazonos és kiegyensúlyozott életet teremthetünk magunknak. Persze nehézségek mindenkinél adódnak, de nem mindegy, hogyan küzdünk meg velük. Ez tanulható, fejleszthető.
A mindfulness eszközeit azért illesztettem be a coaching folyamatba, mert úgy látom, egyre többen küzdenek a stressz és a szorongás tüneteivel. Mivel én magam is pontosan tudom milyen a mókuskerékben, a saját bőrömön tapasztaltam, hogy mennyi változást hozhat az életünkbe egy új szemléletmód és pár jól irányzott gyakorlat (például egy vizualizáció, meditáció vagy légzőgyakorlat). A világban lévő impulzusok telítenek minket, szerintem ezt mindannyian tapasztaljuk. Azt persze nem tudjuk befolyásolni, hogy kívülről mennyi információ és feladat zúdul ránk, de azt igen, hogy mennyit fogadunk be ebből, és hogyan kezeljük őket.
A coaching és a mindfulness gyakorlati eszközei remek képet adnak a jelenről, segítenek átlépni az akadályokon, elérni egészen a célig. Bár a változás olykor nehéz, és való igaz, hogy ki kell lépni hozzá a komfortzónánkból, több sikertörténetnek vagyok már tanúja, tehát arra bíztatlak, merj nagyot álmodni!
Milyen főbb témákban tudlak támogatni?
ÖNBIZALOMNÖVELÉS: Számtalan gyakorlat és kérdés van a repertoáromban, amivel segíthetek felfedni, milyen sok érték van benned. Mindannyiunkban ott az erő, csak lehet, még mi magunk sem hisszük el.
MÉLYEBB ÖNISMERET: A megfelelő kérdésekkel és coaching eszközökkel segítségedre lehetek abban is, hogy még jobban megismerd önmagad és felfedd legmélyebb vágyaidat. Hiszen, ha nem ismered az álmaidat, hogyan érhetnél célt?
GONDOLATI ÁTKERETEZÉS: Ha megváltoztatjuk a gondolatainkat, az emberek és a helyzetek is megváltoznak velünk szemben. Nem hiszed? Ki kell próbálni!
MINDFULNESS COACHING: Stresszkezelő gyakorlatokkal, technikákkal felvértezhetjük magunkat az impulzusokkal, információkkal, feladathalmazokkal teli világunkban, ezeket is gyakorolhatjuk a coaching ülések alatt.
Ár

16 000 Ft / 55 perc
18 000 Ft / 90 perc

A coaching folyamatot egy ingyenes online konzultáció előzi meg, amelyre emailben vagy telefonon lehet jelentkezni.
Középpont Jógastúdió | Dóczy Júlia
bejelentkezés | Elérhetőségek
A konzultációra előzetes bejelentkezés szükséges!

Dóczy Júlia

jelentkezz test és lélek a középpontban

1.

Válassz

Válaszd ki szolgáltatásainkból azt, ami a leginkább érdekelne.

2.

Jelentkezz be

Küldj üzenetet vagy lépj velünk kapcsolatba. A bejelentkezésre kattintva megtalálod az általad keresett szolgáltató elérhetőségeit.

3.

látogass el hozzánk

Már csak annyi a dolgod, hogy ellátogass hozzánk, szeretettel várunk a Középpontban!